Zúfalo sa zháňam po nejakom a nikde nič. Všetko sú buď trialy, alebo napodobne. Ak viete o niečom, čo je free a bude mi písať, ktorý proces má aký income outcome traffic v real-time, prosím prosím, dajte názov, alebo rovno link. Alebo aspoň ak viete o nejakom, ktorý piráti schopne ošetrili, tiež postačí názov, že... si to kúpim... *roll* , lebo tie, čo som zháňal ja, no... ani zab*** nerozbehám....
Veľmi priaznivo vyzeral práve program s názvom network traffic monitoring, ale odhalil som ho pri nesprávnych číslach. Torrent ťahal 90 kBps a on písal iba nejakých 13. + na 7 dní mi je to naprd...
Nejaký FREE (no trial) network traffic monitoring?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejaký FREE (no trial) network traffic monitoring?
PRTG Traffic Grapher od f. Paessler. Spokojnost velmi dobra
da sa stiahnut i free verzia priamo z off. stranky, ale i platena (treba si kupit licenciu), ale na domace pouzitie staci aj free 
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejaký FREE (no trial) network traffic monitoring?
Ďakujem, vyzerá to zaujímavo, ale na pohľad trochu zložito. Mám trochu problém s konfiguráciou, pretože treba "pridať senzor". Pri NTM som iba spustil a určil adaptér a rovno mi ukazoval, ktorý program mal aký up/down. Tuto mám 3 steps pri konfigurácií tohto senzora a možnostiam nerozumiem, tak som dal štandardy a ip adresu môjho počítača v sieti. Connection failed. Nejaký jednoduchý / rýchly typ, ako to nastaviť?n97.sk napísal:PRTG Traffic Grapher od f. Paessler. Spokojnost velmi dobrada sa stiahnut i free verzia priamo z off. stranky, ale i platena (treba si kupit licenciu), ale na domace pouzitie staci aj free
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 19:44)
Chcem presne niečo takéto. http://www.fileshome.com/images/scr/233336.png
Čokoľvek podobné free/dostupné?