Dobrý deň,
stala sa mi taká vec, že po normálnom spustení počítača z prac. plochy zmizli ikony, lišta štartu. Mám Windows XP. Na ploche zostala len tapeta. Cez správcu úloh som sa pokúšal spustiť explorer.exe, vypisuje však, že systém nemôže získať prístup... Vedel by mi niekto poradiť?
Ďakujem!
Problém s pracovnou plochou
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s pracovnou plochou
reštart PC bol? a stale problem ? poprípade vypnutie PC?..
Skúsil by som preskenovať na vírusy (antivírusový program + Malwarebytes Anti-Malware). Ak to nepôjde v normálnom režime, skús v núdzovom.
D_I_C_K: reštartov bolo viac ako dosť, vypnutý bol tiež, problém je stále
Denco: preskenované v normálnom režime - nič nenájdené, v núdzovom režime ho nedokážem spustiť, naskočí len čierna obrazovka a v rohoch nápis "Safe Mode"
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2011, 14:11)
doplňujem, že stav s možnosťou "núdzový režim" je takýto: Safe Mode - nereaguje, Safe mode Networking funguje, ale len v čiernej obrazovke ako som popísal vyššie a potom tam je ešte jedno s rovnakým výsledkom ako Safe Mode...
Denco: preskenované v normálnom režime - nič nenájdené, v núdzovom režime ho nedokážem spustiť, naskočí len čierna obrazovka a v rohoch nápis "Safe Mode"
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2011, 14:11)
doplňujem, že stav s možnosťou "núdzový režim" je takýto: Safe Mode - nereaguje, Safe mode Networking funguje, ale len v čiernej obrazovke ako som popísal vyššie a potom tam je ešte jedno s rovnakým výsledkom ako Safe Mode...
Mal som na XPčku rovnaký problém a pomohol len reinstall.
reinstalu by som sa chcel vyhnúť, nemá niekto ešte dáke nápady?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež sa mi to raz stalo, všetko rovnaké ako v popise a nedokázal som to odstrániť inak ako reinstallom. Ani žiadne vírusy som nemal ani nič.. len niečo dofakalo explorerrain3R napísal:Mal som na XPčku rovnaký problém a pomohol len reinstall.
Našiel som ničo, za vyskúšanie to stojí, iba to spusti a reštartni pc....
http://l3rady.com/wp-content/uploads/2008/09/fixo.zipAfter doing a bit of searching around I found something called FixO. After running this and rebooting the PC explorer was now working great and it kept explorer as same name etc. You can get it here: FixO – Repair explorer.exe