vypadavanie wifi pri viacerych pripojenych NB
vypadavanie wifi pri viacerych pripojenych NB
Poprosil by som o radu, ked som pripojeny na wifi router vigor 2700 sam, cely den nie je ziadny problem. Ale ked sa pripoji dalsi NB co je v domacnosti tak mi zacne vypadavat siet - Ziadny pristup do siete internet - a vtedy sa mi neda ani pripojit na router...Ked sa na druhom NB surfuje na internete tak mam takyto vypadok aj 2x za minutu a trva cca 2-30sekund. Nepomohlo definovanie mac adresy, vedel by niekto poradit? Ak treba specifikovat HW tak napiste co a ja odpisem. Dakujem
btw zaujimave je ze ked niekto pride s inym NB alebo ked sa pripojim z PC tak siet ide plynulo bez vypadkov 
Re: vypadavanie wifi pri viacerych pripojenych NB
moze to byt aj internetom ze to proste nestiha,zalezi ake operacie sa na nom vykonavaju.......
Padá to aj pri načítaní jednoduchej textovej internetovej stranky
A pochybujem ze to bude internetom kedze ked su pripojeni aj 4 kamarati na svojich NB mozme naraz byt na FB, hrat nieco po sieti aj stahovat a nepada to. Problem robi len ten jeden NB co je v domacnosti 
A na tom notebooku ktory vypadky sposobuje ide net normalne? Pripadne vyskusaj aj iny prehliadac alebo novy driver na wifi, pretoze uz som videl par vylepseni na zrychlenie internetu, ktore boli zalozene na tom, ze vyzadovali viacnasobne spojenie so serverom, co by teoreticky mohlo negarivne posobit na router. Skus sa tiez s tym notebookom pripojit v nudzovom rezime (zda sa mi ze wifi by tam malo fungovat) a overit tak ci to nesposobuje nejaky program.
mal som tento isty problem na vigore potom som si kupil Atheros wifi kartu do notebooku a odvtedy to je lepsie...
Na tom NB ide net uplne normalne, len na ostatnych potom pada. Dakujem za rady , hned ako vyskusam napisem jak to dopadlo, teraz nestiham
Ina sietovka neviem ci by pomohla, pouzivam este aj usb wifi adapter a to pomohlo vazne len minimalne, tak 5%.. Skusim este nieco vo vigorovi nastavit, uvidime co to spravi 
toto iste robi mne ten posrany vigor ... inak sa nazvat neda ... ale ja to mam trosku inak mne vypadne net ked pripojim alebo odpojim wifinu na mobile... vyhodi ze je pripojeny k sieti ale pred sietov je vykrcnik ze ziaden pristup do siete alebo obmedzeny pristup ... tyzden dozadu nam menili ten shit za novy ale nepomohlo ... teraz ak nemam v domacnosti mobil a na nom nezapnem wifi tak na bookoch (2) nemozem nic robit na sieti... sem tam za sto rokov to ide aj bez mobilu...a ked sa zamyslim teraz mam novy netbook a ked zapojim netbook tak nejde wifi na velkom 15 palcovom ... ale ako kedy vacsinou to blbne.
Vie niekto co s tym je ? Resp komu sa stazovat?
Vie niekto co s tym je ? Resp komu sa stazovat?