Potrebujem zostrojit mali soft,beziaci na pozadi, ktory "umlci" druhe klinkutie pri dvojkliku, kde casovy rozdiel medzi kliknutiami je mensy ako 150 ms.
Potrebuje nasmerovat na spravne win api, problem je ze ani neviem co mam do googlu napisat.
odchytenie a umlcanie kliknutia Win Api
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
axxis
Addict
Re: odchytenie a umlcanie kliknutia Win Api
za prve: Tvoj problem sa da vyriesit v nastaveniach windows, konkretne nastavenia mysi, kde sa da nastavit casova medzera co je povazovane za dvojklik. nemusis na to pisat ziadnu sluzbu ani nic ine ( stejne to kontroluje hardwarovy casovac )
za druhe: seriozne, rob nieco so svojou gramatikou. v Tvojom pripade je to tak strasne ultimatne zle, ze by som sa hanbil. a nechcem sa vyjadrovat k Tvojim akymkolvek schopnostiam ale keby som bol ktokolvek a chcel od Teba nieco a Ty si mi napisal nieco taketo tak by to bol finalny a definitivny koniec nasej spoluprace. a toto nie je vycitka ale dobre mienena rada
za druhe: seriozne, rob nieco so svojou gramatikou. v Tvojom pripade je to tak strasne ultimatne zle, ze by som sa hanbil. a nechcem sa vyjadrovat k Tvojim akymkolvek schopnostiam ale keby som bol ktokolvek a chcel od Teba nieco a Ty si mi napisal nieco taketo tak by to bol finalny a definitivny koniec nasej spoluprace. a toto nie je vycitka ale dobre mienena rada
-
harrison314
Hardcore addict
vo Windowse sa dá nastaviť len maximálna "medzera" na dvojklik a to môj problém nerieši. Nejako sa mi zbesnela myška a namiesto kliku ribi dvojkliky a robí ich asi 5-krát rýchlejšie ako ja. Ale používam ju len na Age of Empires II .
A za to druhe: mam na to papier.
A za to druhe: mam na to papier.
to je HW problem skor mne toto robia vsetky mysi proste sa vyklikali a zacali klikat viac krat ked si ju rozoberes a pozries zospodu tlacitko ktorym klikas najdes tam ryhu od mikro tlacitka ktore stlacas skus na to nalepit sekundovym kusok pliesku najlepsie tenkeho ako z Plechovky Piva ja som tak to opravil svoju ale este mam dalsie 3myši čo to robia behom 3rokov sa pokazili takto 4 ... a par sa zlomil aj kabel druha najcastejsia porucha...
ale kedysi cez Search&Destroy Spy.. som nasiel nejaky hmyz nazvany DoubleClicker tak pozri aj to ak to mys nerobí na kazdom PC
ale kedysi cez Search&Destroy Spy.. som nasiel nejaky hmyz nazvany DoubleClicker tak pozri aj to ak to mys nerobí na kazdom PC
-
harrison314
Hardcore addict
Jeden hardwerista mi tvrdí ze moja mys robí dvojkliky preto, lebo ju tak vyrobili ( je skoro nova ) .
Takže som na začiatku
.
Takže som na začiatku
pozri si WDK niekedy tam boli navody ako spravit mouse driver a filter nad HID driverom, ak to spojis malo by sa to dat celkom v pohode spravit ...
-
audiotrack
VIP
ak je skoro nová, tak ju reklamuj. Tadeto cesta nevedie. Nie len že to bude jednoduchšie a lacnejšie, ale aj efektívnejšie. Neviem prečo chceš jej chybu maskovať nejakým softvérom a tváriť sa že je všetko v poriadku.
-
harrison314
Hardcore addict
audiotrack: principiálne máš pravdu, ale v mojom prípade by bolo jednoduchšie, lacnejšie a rýchlejšie si kúpiť novú myš. Okrem toho som čakal, ze mi nato bude stačiť krátky program tak okolo 1000 riadkov C-ecka. Co by bolo rýchlejšie ako cestovanie za novou myšou. A ešte ju využívam fakt zriedka a maskovanie mi nato úplne stačí.
sorien: diki pozriem sa nato
sorien: diki pozriem sa nato