Ahojte, planujem kupu notebooku konkretne mam zaujem o niektory z tychto: http://datacomp.sk/notebooky-15-6-lcd-i ... &scaid=105 do 800e.
Chcem tam dat debiana ale viem ze zvyknu byt problemy s grafikou alebo sietovkou a podobne na niektorych NB.
Tak sa chcem spytat ci mate niekto skusenosti s debianom popripade aj s inou distribuciou linuxu na niektorom z tychto NB a ci vsetko bezalo v pohode pripadne ak nieco nefungovalo ci ste to vedeli rozbehat.
V googli som dokopy nic nensiel tak snad sa tu niekto najde.
Dakujem.
Kupa HP ProBook a Debian
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kupa HP ProBook a Debian
Hmm.
Momentalne ficim na Ubuntu 11.04 na HP Probook 4320s a jedine co som si musel opravovat bol bluetooth, ktory nesiel vobec.
Baterka priblizne rovnaka vydrz ako na Win7. Zvuk, grafika, wifi bezproblemov. Jedine este touchpad je trochu divny, ale na tom mojom je bohuzial krepo celkovo vymysleny.
Momentalne ficim na Ubuntu 11.04 na HP Probook 4320s a jedine co som si musel opravovat bol bluetooth, ktory nesiel vobec.
Baterka priblizne rovnaka vydrz ako na Win7. Zvuk, grafika, wifi bezproblemov. Jedine este touchpad je trochu divny, ale na tom mojom je bohuzial krepo celkovo vymysleny.