/dík a v živote by ma nenapadol ten názov -odiaľ som mal vedieť že je to fantasy ?
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
včera šiel jeden český film/možno aj seriál už neviem o ktorej je tam jeden výstup u mäsiara na ktorý nezabudnem no nič iné som nevidel a chcel by som to vidieť celé - - mäsiar vysvetľoval že pre každého je iné mäso /nechce sa mi rozpisovať - lietali tam chvíľu na vetroni baba poliala susedov hadicou - šlo to včera možno ste to niekto videli
/dík a v živote by ma nenapadol ten názov -odiaľ som mal vedieť že je to fantasy ?
v TV bol film teraz niekedy len neviem ako sa volal bolo to o tom ze mal telefon ktory mu ukazal co ma robit napriklad bol v kasine tak ze ma stavit ,.,.alebo raz ho tusim vypol a potom ze ak ho este raz vypne tak ho zabije ...viete co to je ?? dik
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jorg22
Medium Professional
Zabudol som nazov serialu, v ktorom bol chalan ktory mal otca diabla a ten mu daval vzdy nejake ulohy ale syn nechcel byt zli. A vzdy s kamaratmi tie ulohy riesili.
Dufam ze si niekto spomenie,
dakujem.
dakujem.
-
Antonio_Salieri
Light Star
Certik lucifuk alebo ako sa to vola?:)jorg22 napísal:Zabudol som nazov serialu, v ktorom bol chalan ktory mal otca diabla a ten mu daval vzdy nejake ulohy ale syn nechcel byt zli. A vzdy s kamaratmi tie ulohy riesili.
dakujem.
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám nejaké westerny kde hraje charles bronson,môj dedko chce aby som mu dačo napalil ale nepoznam vôbec také
vopred dík,k+
//Paráda,popozerám
dík
//Paráda,popozerám
-
jorg22
Medium Professional
nie to nebolo ono, to bol normalny serial, nie rozpravka.Antonio_Salieri napísal: Certik lucifuk alebo ako sa to vola?:)
Možno to tu teraz budú čítať iní, tak sa skúsim spýtať ešte raz:
Hľadám názov filmu, kde nejaká detektívka pracovala na prípade, kde sa ľuďom roztiekli mozgy. Stalo sa to tak, že chlapíkovi sa stiahlo nejaké video z internetu a ako ho pozeral, tak sa z monitora vystrčila ruka a roztiekol sa mu mozog. Vo filme sa to takmer stalo aj detektívkinej dcére, ale v poslednej chvíli ju matka zachránila. Celé to mal na svedomí počítačový expert, ktorý pomáhal vystopovať odkiaľ to video pochádza.
Hľadám názov filmu, kde nejaká detektívka pracovala na prípade, kde sa ľuďom roztiekli mozgy. Stalo sa to tak, že chlapíkovi sa stiahlo nejaké video z internetu a ako ho pozeral, tak sa z monitora vystrčila ruka a roztiekol sa mu mozog. Vo filme sa to takmer stalo aj detektívkinej dcére, ale v poslednej chvíli ju matka zachránila. Celé to mal na svedomí počítačový expert, ktorý pomáhal vystopovať odkiaľ to video pochádza.
Pulse ( http://www.csfd.cz/film/221031-puls/ ) pripadne Kairo ( http://www.csfd.cz/film/86710-kairo/ ) ?
Nie, to bolo iné, tam sa ruka vystrčila z monitora a chlapíkovi sa roztiekol mozog. Na mieste bol mŕtvy a mobily v tom nehrali rolu.GothaR napísal:Pulse ( http://www.csfd.cz/film/221031-puls/ ) pripadne Kairo ( http://www.csfd.cz/film/86710-kairo/ ) ?
Tak mam jednu poziadavku aj ja 
Ide o film, kde chlapik nemal kratkodobu pamat a vzdy si k fotkam ludi ktorych stretol pisal aj poznamky o tom kto je dobry a kto zly. Pribeh bol rozpravany odzadu, viac neviem.
//dakujem
Ide o film, kde chlapik nemal kratkodobu pamat a vzdy si k fotkam ludi ktorych stretol pisal aj poznamky o tom kto je dobry a kto zly. Pribeh bol rozpravany odzadu, viac neviem.
//dakujem
Nevedel by mi niekto poradit nejaky dobry vojensky film typu "cerny jastrab zostrelen"?
-
mamradscifi
Amateur
caute, hladam jedno starsie sci-fi , zhruba z osemdesiatych rokov. Cely film sa odohrava v malom mestecku v dome, kde je rodina uveznena a nevie sa dostat von z domu. Neskor otec hlava rodiny pride nato , ze dom je obkklopeny akousi zahadnou tmavou hmotou velmi tvrdou podobnou oceli. V dome je strasne horko zo vsadial ide para , rodinka to nezvlada, su strasne vycerpani od tepla ale nevzdavaju to a snazia sa prist na to co sa mohlo stat ale marne. TV nefunguje ani radio , vydava zvlasne zvuky. Na konci filmu ukazu ako sa dom nachadza v akejsi bubline alebo vcom a tu bublinu drzi v rukach nejaka mimozemska civilizacia. Film som videl uz davnejsie na Pro7 ale netusim ako sa moze volat. Ak poznate tento film prosim poradte nazov. dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Žeby toto?
Nie je to však film, ale epizoda zo serialu.
Atu je zaver epizody:
Nie je to však film, ale epizoda zo serialu.
Atu je zaver epizody:
seruste ..nevie niekto kde sa da pozerat online alebo stiahnut relacia 5 proti 5 ?
chodieva to na STV 1 ale pokial viem tak nemaju online archiv ako markiza
odmenim sa k +
// viem ze sa tu warez neriesi ale mozno to bude jedine vychodisko
odmenim sa k +
// viem ze sa tu warez neriesi ale mozno to bude jedine vychodisko