Ako by som si to predstavoval ?
Urobil by som jednoduchú stránku na ktorej by bolo niečo ako youtube ale obsah by tvorili videa z môjho disku, čiže zoznamy a prehľadávanie a po kliknutí by sa video začalo prehrávať priamo na stránke s jednoduchým prehrávačom play, stop, volume.
Akú technológiu použiť ?
Nebránim sa ničomu nemám predsudky voči použitej technológii, ale ideálne by bolo aby to mala väčšina ľudí poprípade inštalácia pluginu by bola naozaj "easy" čiže najlepšie by bolo použiť flash, alebo od Microsoftu Silverlight ak to dokáže poprípade ak je iné riešenie tak budem rád keď sa o neho podelíte. Asi najväčší problém by bolo to že hľadám riešenie pri ktorom nebudem musieť pracne prekonvertovávať komplet zbierku to je nereálne pri množstve obsahu ktorú mám jedná sa o TB videa takže video by sa muselo konvertovať za behu niečo ako spôsob PS3media server čiže video v akomkoľvek formáte, ale program by ho prekonvertoval do podoby ktorá by sa dala prehrať na stránke.
Hardware ?
V súčasnosti mám stroj ktorý je stále zapnutý beží na ňom spomínaný FTP server, a na stream do PS3 (TV) PS3media server. Linku mám od Orange 100/100 myslím že by to určite na moje účeli postačovalo.
Legálnosť ?
Nemám v úmysle to prevádzkovať verejne prístup by sa logoval takže mal by som prehľad kto je práve pripojený a vedel ho obmedziť v prípade, že by svoje konto požičiaval.
Čo s toho budem mať ? (návštevník hojko.com)
Pre najlepšie riešenie, alebo pomoc pri realizácii rady, návody nie peniaze a podobne môžem poskytnúť prístup k zbierke. Viem že to nie je veľa, ale určite aj to niekoho poteší
Každá rada, pomoc pri realizácii toho projektu poteší a ak máte záujem pomôcť tak sa kľudne podeľte.
Ďakujem