Sekajú my hry na Linuxe
Sekajú my hry na Linuxe
Zdravím, mám problém s Linuxom a to ten, že keď tam spustím nejakú hru, čo i len CS 1.6, mi to začne sekať ja na mojom netbooku. Ja mam Windows XP aj Linux Ubuntu 11.04 (Doalboot) a na Windowse mi to ide presne tak, ako má. Skúšal som to cez Wine. A ešte moje grafická karta je GeForce 9500 GT .
Re: Sekajú my hry na Linuxe
Skús sa pozrieť do Systém » Administrácia » Dodatočné ovládače, či ti tam nevyhadzuje ovládač na grafiku. V prípade, že áno, tak skús nainštalovať.
Stiahol som všetko čo tam bolo, ale stále mi to nejde, akurát mám Aplikácie v ľavo v takom panely a to je všetko. A ten panel ma dosť sere

Zvoľ si v nastavení grafiky hier openGL.
No idem to vyskúšať ale neviete čo s tým panelom?? 
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2011, 20:56)
OK, díky už to nelaguje.... Ake neviete fakt, čo s tým panelom??
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2011, 20:56)
OK, díky už to nelaguje.... Ake neviete fakt, čo s tým panelom??
Neviem, čo myslíš s panelom. Hoď sem screen, čo sa ti nezdá.
Ten panel na lavo. Tam ako je domovský priečinok, mozila atď.....
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prepana. Naco si davas Ubuntu, ked sa chces hrat a zbavovat panela. Da sa dat prec, ale zvyknu sa v niektorych pripadoch aj nejake tie vedlajsie ucinky pritrafit. Alebo si zmen pri kliknuti na uzivatela pri prihlasovani, aby sa ti nepouzivalo toto prostredie, ale vyber Classic.
No jasné, takí sú najlepší. Ale ako hovorí Soviet, keď sa prihlasuješ, tak po vybratí užívateľa si na dolnom panely vyber Ubuntu Classic a prihlás sa.
Ok, diky