čaute, mam otázku pre tých skúsenejších...
Na stránke mám zaregistrovaných užívatelov, dalej mam na stranke tabulku so všetkými užívatelmi plus nejake info, ktoré je zapísané v databáze (lenže toto je z iného zdroja, kde môžu mat užívatelia iné mená, napr. na stánke je to Jano a v tablke je ako Fero, pritom je to jeden a ten istý užívatel)
no a mne ide o to, že ako spraviť, že ked si bude tabulku pozerat Jano, na tabulkou bude:
Your Nick: Fero
Body: (z databázy, ale konkrétne jeho body)
čiže aby sa tam zobrazilo info vždy toho, kto si to práve pozerá...
a ešte také nepovinné - v tej tabulke kde su mená, ako by som to mohol spraviť "klikatelné mená", ktore ma presunú do profilu toho, na koho kliknem.
tak dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť, vdaka zatial
members
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: members
nie, nebude. Lebo nevieme či programuješ v jave, asp, pythone, perle, php...
netušíme ako máš tie tabuľky prepojené, či cez joiny alebo podmienkami a nevieme aké majú stlpce
nemáme ani potuchy ako máš riešené prihlasovanie (ako teda zistiť kto je prihlásený). Či cez session alebo nejakú triedu ktorá ti to obsluhuje
netušíme či je to tvoj projekt alebo nejaké open source cms...
netušíme ako máš tie tabuľky prepojené, či cez joiny alebo podmienkami a nevieme aké majú stlpce
nemáme ani potuchy ako máš riešené prihlasovanie (ako teda zistiť kto je prihlásený). Či cez session alebo nejakú triedu ktorá ti to obsluhuje
netušíme či je to tvoj projekt alebo nejaké open source cms...
Re: members
oh také zložité...