Upload objemnejsich dat

Všetko ohľadom Linuxu...
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Upload objemnejsich dat

Príspevok od používateľa n97.sk »

Zdravicko majstri.
Chcem sa vas spytat, ci by ste mi vedeli poradit nejaky upload system, na debian. Islo by o upload trosku objemnejsich dat, cize 500-2500MB. FTP nechcem velmi pouzivat, rad by som nieco take ako maju zname share servery, daco cez web rozhranie napr. pripadne nieco ine ako ftp. za kazdu pomoc ci radu budem vdacny. Prosim, nepytajte sa naco mi to je, proste taketo cosi potrebujem. Potrebujem len napovedu ze co pouzit. zvysok si uz najdem aj sam. Dakujem vsetkym.
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Upload objemnejsich dat

Príspevok od používateľa Jancuk »

A co tak nakodit upload system v php :)

http://php.about.com/od/advancedphp/ss/ ... upload.htm
n97.sk
Light Expert
Light Expert

to by nebol problem, len nechce mi upnut viac ako 50-100 MB. preto zhanam daco lepsie.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Aby si mohol uploadovat vacsie data cez http tak musis nastavit aj limity odosielanych dat. V pripade pouzitia php treba nastavit v php.ini post_max_size najvyssiu uploadovanu hodnotu. Ale na uploadovanie velkych dat podla mojho uvazenia PHP moc nie je. Skor by som nasadil ci uz javu/flash uploader.
n97.sk
Light Expert
Light Expert

hej, presne nieco take by som rad. Nieco flashove, pripadne java. poradis daco? (pytam sa preto, ci nahodou nevies odporucit daco, s cim mas skusenosti). vdaka
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

Ale chces spravit verejny upload pre uzivatelov alebo ty chces nieco uploadovat na svoj server a nechces pouzit FTP, lebo nie je bezpecny? Ak to chces pre seba, tak jedine SSH protokol, ten je dobre zabespeceny a ak ti ide o bezpecnost, tak si este vytvor na server VPN. V inom pripade to co pisu ostatny :).
Zas jeden z tych, co nenapise na co to potrebuje, potom je tu sto rozlicnych odpovedi.
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Vdaka chalani, uz som to dnes vyriesil. Vela odpovedi mi dost pomohlo, som rad ze sa tu najdu ludia, ktori poradia ;). Tema moze byt locknuta. :lock:
Napísať odpoveď