Inštalácia staršieho Win zablokovaná
-
Greece Titan
Light Star
Inštalácia staršieho Win zablokovaná
Ahoj.
Mám problém. Zase. Chcel by som si odinštalovať svoj Windows 7 Ultimate a nainštalovať doň svoj Windows XP Ultimate. Mám totiž slabšiu grafickú kartu a tak sa mi, žiaľ, Win7 neoplatí. Tak sa musím vrátiť k starým koľajom. Vložím inštalačné CD, otvorí sa mi ponuka nainštalovania Win XP software ako Word, PowerPoint a tak a je tam aj možnosť nainštalovania samotného Win7. Keď to však otvorím, objaví sa mi oznam, že z nejakých dôvodov, že chcem nainštalovať starší systém, to bolo zablokované a nejde to.
Prosím, ak by mi vedel niekto pomôcť.
Mám problém. Zase. Chcel by som si odinštalovať svoj Windows 7 Ultimate a nainštalovať doň svoj Windows XP Ultimate. Mám totiž slabšiu grafickú kartu a tak sa mi, žiaľ, Win7 neoplatí. Tak sa musím vrátiť k starým koľajom. Vložím inštalačné CD, otvorí sa mi ponuka nainštalovania Win XP software ako Word, PowerPoint a tak a je tam aj možnosť nainštalovania samotného Win7. Keď to však otvorím, objaví sa mi oznam, že z nejakých dôvodov, že chcem nainštalovať starší systém, to bolo zablokované a nejde to.
Prosím, ak by mi vedel niekto pomôcť.
Re: Inštalácia staršieho Win zablokovaná
ehm?
tak 1.: menit system len kvoli tomu, ze mas starsiu grafiku je blbost, na tej zalezi uplne minimalne, ide o procak a ramku
2.: system sa instaluje bootovanim z cd, ked este nie je windows spusteny, nie priamo zo systemu!
a tomuto som uz teda vobec nepochopil:
citaj po sebe a nekradni!
tak 1.: menit system len kvoli tomu, ze mas starsiu grafiku je blbost, na tej zalezi uplne minimalne, ide o procak a ramku
2.: system sa instaluje bootovanim z cd, ked este nie je windows spusteny, nie priamo zo systemu!
a tomuto som uz teda vobec nepochopil:
odkedy sa na instalacnych mediach vyskytuje Word, PP a podobne aplikacie? je tam win XP alebo win 7?otvorí sa mi ponuka nainštalovania Win XP software ako Word, PowerPoint a tak a je tam aj možnosť nainštalovania samotného Win7
citaj po sebe a nekradni!
Kamoš mal Windows 7 nainštalovaný na dosť starom notebooku a bežalo to dobre, takže nevidím dôvod prechádzať zo Sedmičky na XP.
-
Greece Titan
Light Star
Nuž ja neviem, nejde len o mňa, ale aj o ostatných používateľov PC z rodiny
Každopádne, to XP Ultimate obsahuje aj aplikácie typu Word, Power Point a tak, je to tam zbalené, ale hneď navrchu bola možnosť Windows XP Ultimate 2008.
Skúšal som aj cez boot, ale tam to mohlo len opraviť Win7.
Tak neviem, no...
Každopádne, to XP Ultimate obsahuje aj aplikácie typu Word, Power Point a tak, je to tam zbalené, ale hneď navrchu bola možnosť Windows XP Ultimate 2008.
Skúšal som aj cez boot, ale tam to mohlo len opraviť Win7.
to XP Ultimate je kradnute, moze byt zabugovane, mozu tam byt virusy a podobna haved, zbytocne nespekuluj, mozes to este viac pokazit
-
Greece Titan
Light Star
Aha, presný pôvod toho XP neviem, zrejme máš pravdu, radšej zostanem pri 7, čo máme kúpené. Ale aj tak vďaka 
Pokial mas slabu grafiku tak vypni Aero
alebo
PTM na Tento Pocitac,Vlastnosti,Rozsirene Systemove Nastavenia,Spresnenie,Vykon-Nastavenie,Nastavit s cielom dosiahnutia najlepsieho vykonu.
Toto ti pomoze a nebude ti Aero zbytocne zatazovat grafiku.
alebo
PTM na Tento Pocitac,Vlastnosti,Rozsirene Systemove Nastavenia,Spresnenie,Vykon-Nastavenie,Nastavit s cielom dosiahnutia najlepsieho vykonu.
Toto ti pomoze a nebude ti Aero zbytocne zatazovat grafiku.
-
Greece Titan
Light Star
cergina: vďaka, skúsil som, zatiaľ nemôžem porovnať, ale verím, že to bude fungovať 
neboj sa bude.Tyh 10 fps ti to moze zdvihnut
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
cergina: Aero sa predsa pouziva pri ploche vo Windowse, ale nie pri hrach. Takze aky dopad to moze mat na hry a ako moze zdvihnut 10 fps v hrach???