Ktoreho politika oblubujete?

Diskusie na politické témy...

Ktoreho politika oblubujete? (stotoznujete sa s jeho s nazormi atd.)

Dzurinda
26
11%
Fico
32
14%
Bugar
18
8%
Sevc
3
1%
Meciar
11
5%
Slota
81
36%
Hrusovsky
6
3%
Ineho
50
22%

Celkom hlasov: 227

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

uz v centre nie su ti romovia ? co s nimi spravil ? :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Aryan Angel napísal:uz v centre nie su ti romovia ? co s nimi spravil ? :)
Umiestnil ich na strategicky výhodnejšie miesta 8)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

:oops: ZUZANKU PLHAKOVU MA SEXI ZADOK AJ NOHY ANI USMEV NIEJE NA ZAHODENIE :D Btw je v strane SDKU aspon ze nieje v smk hzds ci smere to by som na nu ani nepozrel :lol:

BTW Fico je rozmaznane decko ked mu zoberu hracku tak sa hneva ... tym myslim slovenske elektrarne ... privatizaciu stihne este miki a robkovi uz neostane nic co by mohol rozkradnut : :smt046 :aasmile11: :smt044
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

MS FRANKY napísal:Chlopi mali by ste sa spýtať rodičov aké to bolo v Žiline pred tím ako bol Slota primátor. Ja som sa spýtal a povedali my: " Raz sme tam boli a zhodou okolností sme šli cez centrum a zastali sme pred priorom. Ako sme neskôr zistili v v centre bolo toľko rómov že sme sa radšej otočili a vrátili sa k auto skôr než by nám ho stilihli vyrabovať..!"
Ano ani ja som nechcel veriť tomu čo my hovoria ale je to tak pred nástupom Slotu na post primátora ( asi pred 15-20 rokmi ) bol v Žiline riadny bordel. A vidíte čo z neho tento ambiciózny primátor vybudoval? Prosperujúce mesto. A že proti nemu zakladajú združenia? Tie združenia sú trápne celkovo sa podpísalo za jeho odstúpenie niečo okolo 1000 žilinčanov čo je to ked má pán Slota celkovo 60% žilinčanov na svojej strane? Nič! Takže predsa nebude Slota až takí zlý ako as ho snažia vykresliť.
Zilina a jej okolie je znama xenofobiou uz vela rokov. Je strasne zaujimave, ze sa ale na vlastne nohy postavit neviete bez pomoci "sikmookych" Korejcanov, ktorych tak isto ako Romov alebo Madarov "nemate radi". To, ze Slota je primatorom 15 az 20 rokov sa nebudem ani vyjadrovat... Ano Zilina je pekne mesto, Slota sa o nu aj podla mojej mienky stara, ale tak to bolo aj v Berline pocas druhej svetovej vojny a kazdy vieme, ze ako to dopadlo. Aj ja by som alebo hociktori ini blbecek (Hitler) mohol vyriesit nezamestnanost tak, ze si urcite % svojho obyvatelstva necham vyvrazdit a skonfiskujem ich majetky... Nezabudajte na to, ze Zilina v minulosti bola aj madarskym mestom a volala sa Zsolna. To pisem len preto, lebo vtedy sa bez toho aby nejaky spinavy proletar sa na Vas dival na ulici, lebo ste hovorili madarsky, alebo nemecky. Podla vzdelanej vrstvy v Ziline za Madarov tam tak az zle nebolo.
Slotu samozrejme vacsina normalnych ludi "nielen Madarov" poznaju ako hulvata a zhovadeleho primitiva, ktory cika z balkonov... A co takto ten posledny incident? V restauracii svojho poradcu pre vsetko (cierneho Idi Amina) jeho pomocnik sfackoval dvoch polskych turistov, medzi nimi aj jednu zenu, ktory nanho podali trestne oznamenie, bolo to aj v novinach. Moznoze nie v zilinskych.... A samozrejme, ze ta "vilka" v Chorvatsku a jachticka tiez nieje jeho. Ked ste blbeckovia, tak tomu verte. Slota ma rad Slovanov az tak, ze aj jeho slipy su vyrobene v Anglicku.
Chcel by som este vediet, ze ako dopadla ta jeho "mala" havaria, ci sa to este vysetruje, alebo to uz odlozili. Urcite viete aj to, ze Slotova prva manzelka bola madarskej narodnosti. Slotovi ide len o peniaze a o moc. Samozrejme, ze na svoje meno v banke nema ani 1000sk nieje predsa hlupakom. Najma teraz, ked je schvaleny zakon o preukazovani povodu majetku. Asi si aj on pozical... Musim vsak pochvalit SR, ze xenofobov a podobnych k.... je na Slovensku cim dalej, tym menej. Keby som bol Korejcanom a vedel o Vasom mysleni a xenofobii, tak by som prenajal helikopteru z ktorej by som kyblami lial hovno a vykaly z mojej mastale na Vase prekrasne mestecko, hlavne na tu stvrt so skinheadmi...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ako suvisi vyriesenie nezamestnanosti s vyvrazdenim a skonfiskovanim majetku..

podla vzdelanej vrstvy zle nebolo? :roll: no ok.. ze ty by si bol rad keby sa to volalo Zsolna este teraz..? :wink:

z toho ze mal manzelku madarskej narodnosti si vyvodil ze mu ide len o peniaze?

sa uz kludni s tymi fekalnostami a vykali si nechaj v mastali..
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Les napísal:Zilina a jej okolie je znama xenofobiou uz vela rokov. Je strasne zaujimave, ze sa ale na vlastne nohy postavit neviete bez pomoci "sikmookych" Korejcanov, ktorych tak isto ako Romov alebo Madarov "nemate radi". To, ze Slota je primatorom 15 az 20 rokov sa nebudem ani vyjadrovat... Ano Zilina je pekne mesto, Slota sa o nu aj podla mojej mienky stara, ale tak to bolo aj v Berline pocas druhej svetovej vojny a kazdy vieme, ze ako to dopadlo. Aj ja by som alebo hociktori ini blbecek (Hitler) mohol vyriesit nezamestnanost tak, ze si urcite % svojho obyvatelstva necham vyvrazdit a skonfiskujem ich majetky... Nezabudajte na to, ze Zilina v minulosti bola aj madarskym mestom a volala sa Zsolna. To pisem len preto, lebo vtedy sa bez toho aby nejaky spinavy proletar sa na Vas dival na ulici, lebo ste hovorili madarsky, alebo nemecky. Podla vzdelanej vrstvy v Ziline za Madarov tam tak az zle nebolo.
Slotu samozrejme vacsina normalnych ludi "nielen Madarov" poznaju ako hulvata a zhovadeleho primitiva, ktory cika z balkonov... A co takto ten posledny incident? V restauracii svojho poradcu pre vsetko (cierneho Idi Amina) jeho pomocnik sfackoval dvoch polskych turistov, medzi nimi aj jednu zenu, ktory nanho podali trestne oznamenie, bolo to aj v novinach. Moznoze nie v zilinskych.... A samozrejme, ze ta "vilka" v Chorvatsku a jachticka tiez nieje jeho. Ked ste blbeckovia, tak tomu verte. Slota ma rad Slovanov az tak, ze aj jeho slipy su vyrobene v Anglicku.
Chcel by som este vediet, ze ako dopadla ta jeho "mala" havaria, ci sa to este vysetruje, alebo to uz odlozili. Urcite viete aj to, ze Slotova prva manzelka bola madarskej narodnosti. Slotovi ide len o peniaze a o moc. Samozrejme, ze na svoje meno v banke nema ani 1000sk nieje predsa hlupakom. Najma teraz, ked je schvaleny zakon o preukazovani povodu majetku. Asi si aj on pozical... Musim vsak pochvalit SR, ze xenofobov a podobnych k.... je na Slovensku cim dalej, tym menej. Keby som bol Korejcanom a vedel o Vasom mysleni a xenofobii, tak by som prenajal helikopteru z ktorej by som kyblami lial hovno a vykaly z mojej mastale na Vase prekrasne mestecko, hlavne na tu stvrt so skinheadmi...
LOL porovnavat Slotu s Hitlerom :D a este "..ze si urcite % svojho obyvatelstva necham vyvrazdit a skonfiskujem ich majetky.." to si kde vzal??? koho Slota zavrazdil to by som rad vedel.. on ich len poslal na ine miesto..
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

No aspon vieme kde Les byva........to si dopadol ty Amik ked mas hovna a vykali v mastali........
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

aj tak su to seci debili... ziadneho!
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

uf, tu ale prebiehaju velke konzervacie :lol:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

politika a jej vyzor na slovensku je presne obrazom slovakovej natury...pridem ku korytu a budem zrat kym nebude prazdne a potom zacnem krochtat. Ludia su stale deformovani a este aj dlho budu zmyslanim komunistickych funkcionarov, ktorych je na slovensku stale dost...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Meciar :D ale ne pani politici sa mi hnusia :smt096 :smt078
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les, zase si ma pobavil s tym tvojim americkym humorom, ktory je plny inteligentnych myslienok, narodnostnej diskriminacie, urazok, zavisti atd...

Zaujimave, ze si prisiel nadavat na Slotu, ked ti uz dosli argumenty v teme o USA. To je to, co sa mi na tebe velmi paci, odbocujes od temy a vyhybas sa odpovediam, ale budis...

Ta jeho havaria dopadla pre neho dobre, nakoniec to na seba zobrala SSC, pretoze bol na ceste piesok alebo strk co prevazali. A co sa tyka jeho majetku, tak ten je dostatocne velky pre svoje potreby, tak ako u kazdeho politika. Ale treba mysliet aj na rodinu, tak sa syncek vozi na vysoku skolu na peknom dzipe.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

trizzo napísal:politika a jej vyzor na slovensku je presne obrazom slovakovej natury...pridem ku korytu a budem zrat kym nebude prazdne a potom zacnem krochtat. Ludia su stale deformovani a este aj dlho budu zmyslanim komunistickych funkcionarov, ktorych je na slovensku stale dost...
vystihol si to v 2 vetach. tu nie je co dodat
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Les ja mam taky pocit ze musis byt sam a nemas sa s kym porozpravat... pretoze to co tu pustas to je na jedno velke ROFL :lol:
myscho
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa myscho »

Janko zo Ziliny RULEZZ, ani ja(alebo "aj ja" ???) nemam rad madarov, ich stupidne zakony, ktore nutia ine staty spravat sa k madarskym mensinam ako k slachtenym konom...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

slota 4ever :D
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Les napísal:Zilina a jej okolie je znama xenofobiou uz vela rokov. Je strasne zaujimave, ze sa ale na vlastne nohy postavit neviete bez pomoci "sikmookych" Korejcanov, ktorych tak isto ako Romov alebo Madarov "nemate radi". To, ze Slota je primatorom 15 az 20 rokov sa nebudem ani vyjadrovat... Ano Zilina je pekne mesto, Slota sa o nu aj podla mojej mienky stara, ale tak to bolo aj v Berline pocas druhej svetovej vojny a kazdy vieme, ze ako to dopadlo. Aj ja by som alebo hociktori ini blbecek (Hitler) mohol vyriesit nezamestnanost tak, ze si urcite % svojho obyvatelstva necham vyvrazdit a skonfiskujem ich majetky... Nezabudajte na to, ze Zilina v minulosti bola aj madarskym mestom a volala sa Zsolna. To pisem len preto, lebo vtedy sa bez toho aby nejaky spinavy proletar sa na Vas dival na ulici, lebo ste hovorili madarsky, alebo nemecky. Podla vzdelanej vrstvy v Ziline za Madarov tam tak az zle nebolo.
Tak aby bolo jasne, kde si pocul ze Zilincania nemaju radi Korejcanov??

Ak sa niekto stara o mesto skonci to ako v Berline v spominanej dobe??

Samozrejme podla teba Slota vyvrazzdil polovicu Ziliny...

Ked to bola Zsolna tak tu bola taka Madarizacia ze ked si povedal daco po Slovensky tak ta zbicovali..., asi ti to chyba co??

Co mas ty z jeho slipami......?!

Xenofobov??!! Mal by si sa zobudit a ist na Juh Slovenska si kupit zmrzlinu a ked ti ju nepredaju len preto ze nevies na SLOVENSKU po MADARSKY tak potom my povedz ako sa budes citit!!! Ja som sa citil ponizeny a myslim ze toto by sme tu tolerovat nemali!!! Mne je jedno ci je to Madar, Slovak atd... Ale co je vela to je vela!!!
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Rubiki napísal:Xenofobov??!! Mal by si sa zobudit a ist na Juh Slovenska si kupit zmrzlinu a ked ti ju nepredaju len preto ze nevies na SLOVENSKU po MADARSKY tak potom my povedz ako sa budes citit!!! Ja som sa citil ponizeny a myslim ze toto by sme tu tolerovat nemali!!! Mne je jedno ci je to Madar, Slovak atd... Ale co je vela to je vela!!!
Mozem potvrdit. Ja mam babku a stryka s tetou v Kralovom Brode (nedaleko Galanty) a ked som siel do cukrarne a vypytal som si zmrzlinu, tak tetula na mna kukala, ako keby som bol Cigan. No proste nerozumela mi, pricom po madarsky neviem ani makke f. Este ze bola so mnou sesternica, ta po madarsky vedela.

Alebo ked som bol vo Velkom Mederi na dovolenke, tak sa prechadzam po meste a co nevidim. Knihkupectvo - jedna mensia budova rozdelena na 2 casti - vlavo bola cisto po madarsky a vpravo po slovensky. Proste 2 rozne vchody, 2 rozne knihkupectva pre 2 rozne narodnosti. :cry: Je mi do placu :cry:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

SHiFTeR napísal:Mozem potvrdit. Ja mam babku a stryka s tetou v Kralovom Brode (nedaleko Galanty) a ked som siel do cukrarne a vypytal som si zmrzlinu, tak tetula na mna kukala, ako keby som bol Cigan. No proste nerozumela mi, pricom po madarsky neviem ani makke f. Este ze bola so mnou sesternica, ta po madarsky vedela.

Alebo ked som bol vo Velkom Mederi na dovolenke, tak sa prechadzam po meste a co nevidim. Knihkupectvo - jedna mensia budova rozdelena na 2 casti - vlavo bola cisto po madarsky a vpravo po slovensky. Proste 2 rozne vchody, 2 rozne knihkupectva pre 2 rozne narodnosti. :cry: Je mi do placu :cry:
jj pozname ale u madarov sa urcite nehovori po slovensky :x
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

SHiFTeR napísal:Mozem potvrdit. Ja mam babku a stryka s tetou v Kralovom Brode (nedaleko Galanty) a ked som siel do cukrarne a vypytal som si zmrzlinu, tak tetula na mna kukala, ako keby som bol Cigan. No proste nerozumela mi, pricom po madarsky neviem ani makke f. Este ze bola so mnou sesternica, ta po madarsky vedela.

ja by som jej vynadal do kurv**** a spin ze nech pachne naspat do madarov. pokial tu chce zit, nech hovori po slovensky. inac nech vypadne. to je to iste ako ked prides do ametiky a zacnes mu kecat po SK. bude to vajca rozumiet... blodaj by bol slota prezident
Napísať odpoveď