"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
Asi tak, hlas pre OL je vyhodenym hlasom, nema sancu spravit kampan za par mesiacov aby presiel cez 5%. Mozno keby mal velke stastie tak dostane 3% (ani tomu neverim) a vtedy myslim peniaze od statu ma nejake. Tie prieskumy nie su velmi smerodajne. Pri Ficovi to lietalo aj o 10% posledne volby.
-
javatar
Hardcore addict
A podla mna OL sancu maju a to pohodlnu - ono vela ludi ich stlpcek v regionalnych novinach ktore vydava citalo a cita. Ma sice malu a oproti smeru dost nenapadnu kampan avsak ak sa prekruzkovali z poslednych miest SaS tak vysoko tak je dobry predpoklad ze svojich vernych citatelov ma stale dost...
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa OL majú šancu sa dostať aspoň cez 4%. Ľudia už fakt nevedia čo voliť a ak Matovič dokáže že je možné sa dostať do parlamentu + nejaké pupilistické sľuby tak to stihnú aj za tých pár mesiacov.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 17:13)
Aaa už to začííínaaa. tralalala
Pre Slovensko bude výhodná koalícia Smer – SD, SDKÚ – DS a možno aj KDH
http://www.aktuality.sk/diskusia/195651 ... no-aj-kdh/
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 17:13)
Aaa už to začííínaaa. tralalala
Pre Slovensko bude výhodná koalícia Smer – SD, SDKÚ – DS a možno aj KDH
http://www.aktuality.sk/diskusia/195651 ... no-aj-kdh/
javatar: na prekruzkovanie stacilo Matovicovi 40 000 hlasov (link), ale na vstup do parlamentu potrebuje strana cca 120 000 hlasov (link). A ani z tych 40 000 ludi urcite neboli vsetci taki, ktori by za neho hlasovali keby bol na samostatnej kandidatke. A kedze v sucasnosti je pod 2% (lin), tak ma sancu velmi malu. Ale zaroven mu to prajem, urcite je lepsie mat v parlamente Matovica ako Slotu 
-
javatar
Hardcore addict
No to si myslim aj ja ze radsej Matovic ako Slota... ale ved uvidime, osobne prieskumom velmi neverim... O tych 40k hlasov som nevedel, bude ale dost zalezat na tom ako silno bude kydat na ostatnych... Nechame sa prekvapit.
-
smutko8882
Light Expert
vyjadrite sa zatial asi v najvacsom volebnom prieskume co som na nete nasiel
http://volebnyprieskum.aktuality.sk/
dufam ze to nebudete povazovat za reklamu...
http://volebnyprieskum.aktuality.sk/
dufam ze to nebudete povazovat za reklamu...
Najvacsi mozno, ale stale zdeformovany tym, ze ho robia iba ludia s pristupom k internetu. Tym chcem naznacit, ze strany ako SMER, KDH, SNS alebo HZDS maju vela volicov, ktori su starsi a internet pouzivaju minimalne alebo vobec. To sa da vidiet aj na tom kolko % ma SaS (vela mladych volicov), tie percenta su dnes podla mna nerealne.
-
smutko8882
Light Expert
Chyba je v tom ze kazdy ten dochodca urcite ma aj deti aj vnukov, ktori by ho mohli presvedcit aby uz prestal volit ten SMER, HZDS, KSS ... ze to nema zmysel za tych par stoviek korun co im prihodia na dochodok poslat vsetkych svojich potomkov do este vacsej biedy aka tu je teraz a mozno im aj ukazat internet kedze najviac ludi z vychodu prichadza do Bratislavy kde urcite vyuzivaju internet na 100 %... ja som mojich fotrovcov aj babkovcov presvedcil aby volili SAS a vziadnom pripade SMER a aj tak urobia ...Ukazal som dedkovcom internet a vedia ho aj pouzivat a obcas si aj nieco na nom zistit.
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2011, 10:45)
Smutne je kolko hlasov ma SMER kedze ako ty vravis tam hlasuju iba mlady volici : (
mladi
Smutne je kolko hlasov ma SMER kedze ako ty vravis tam hlasuju iba mlady volici : (
mladi
Ak nenájdem lepšiu alternatívu, tiež budem musieť voliť Smer (a pritom jak já nemám rád ľavicu a komoušov).... Strany tejto toho času už bývalej koalície sa pre mňa totálne odpísali prijatím niektorých zákonov, ktoré nepovažujem za správne.... Neviem ako zvyšok voličov, ale mám dobrú pamäť a nezabúdam.... Zvlášť na veci, ktoré sa ma bezprostredne dotýkajú.... A tak budem musieť voliť Fica.... Ak viete o niekom inom, kto má šancu dostať sa do parlamentu a nie je z bývalej koalície... sem s ním....
Prehľad mám....
za podstatné aspoň pre mňa považujem schválenie novely zákona o zbraniach a strelive, ktorý podporila komplet celá koalícia (som si dal tú prácu, že som si dokonca na stránke NR SR vyhľadal menný zoznam poslancov, ktorí toto podporili).... Iné riešenie ako "vrátiť" im toto pri voľbách zatiaľ nemám....
za podstatné aspoň pre mňa považujem schválenie novely zákona o zbraniach a strelive, ktorý podporila komplet celá koalícia (som si dal tú prácu, že som si dokonca na stránke NR SR vyhľadal menný zoznam poslancov, ktorí toto podporili).... Iné riešenie ako "vrátiť" im toto pri voľbách zatiaľ nemám....
-
xH4wK
Že s tým zákonom proste nesúhlasím, nakoľko považujem psychotesty za zbytočnú buzeráciu s nulovou výpovednou hodnotou.... Pre niekoho je to možno banalita, ale pre mňa jedna z principiálnych otázok... a podľa toho sa zariadim (plus pochopiteľne debata zo známymi a rodinou o tom, aby nepodporovali nikoho z bývalej koalície)....
Pinhead: a preto kvoli pistolke nechas zadlzit svoje deti na najblizsich 30 rokov, vopred dakujeme... 
-
xH4wK
Asi tak ako pise beardie ...
Psychotesty su podla mna dolezite, preco by mal nejaky labilny clovek mat moznost legalneho drzania zbrane ?!
To uz kde sme..
Psychotesty su podla mna dolezite, preco by mal nejaky labilny clovek mat moznost legalneho drzania zbrane ?!
To uz kde sme..
beardie,
to je otázka priorít.... ja sa nebudem nanič hrať, ale hovorím to rovno.... tradičné občianske práva a slobody považujem za základ všetkého.... Ty máš priority iné, ja Ti to neberiem....
H@wk,
o tom môžeme debatovať v príslušnej téme, kde som sa už hodnote psychotestov a tomu kto je alebo nie je "labilný človek" venoval.... Toto sem nepatrí.... Ide len to, aby že som chcel povedať, že nie všetci voliči Smeru sú komunisti.... Viacerých tam dohnalo to, že sú ľudia s jasnými princípmi, a bývalá koalícia som svojím prevracaním kabátov a názorov ich k tomuto doslova dohnala....
to je otázka priorít.... ja sa nebudem nanič hrať, ale hovorím to rovno.... tradičné občianske práva a slobody považujem za základ všetkého.... Ty máš priority iné, ja Ti to neberiem....
H@wk,
o tom môžeme debatovať v príslušnej téme, kde som sa už hodnote psychotestov a tomu kto je alebo nie je "labilný človek" venoval.... Toto sem nepatrí.... Ide len to, aby že som chcel povedať, že nie všetci voliči Smeru sú komunisti.... Viacerých tam dohnalo to, že sú ľudia s jasnými princípmi, a bývalá koalícia som svojím prevracaním kabátov a názorov ich k tomuto doslova dohnala....
-
xH4wK
Az na to, ze ty chces volit prave tych obracacov kabatov ala SMER a hlavne Fico
SMER a hlavne Fico ktory nas len zadlzuje a neprinasa okrem prazdnych slubov nic
SMER a hlavne Fico ktory sa snazi uplatit volicov obcasnym zvysenim dochodkov nehladiac na konzekvencie
Zato SAS ktory si za svojim stali ty volit nechces...
Mas veru divne priority
A ano uz nie sme v komunizme, niekto by si to mal vo vlade taktiez uvedomit.
SMER a hlavne Fico ktory nas len zadlzuje a neprinasa okrem prazdnych slubov nic
SMER a hlavne Fico ktory sa snazi uplatit volicov obcasnym zvysenim dochodkov nehladiac na konzekvencie
Zato SAS ktory si za svojim stali ty volit nechces...
Mas veru divne priority
A ano uz nie sme v komunizme, niekto by si to mal vo vlade taktiez uvedomit.
Smer zatiaľ neobrátil kabát v tom, čo považujem za dôležité.... ak ho obráti aj tam, tak logicky ho už voliť nepôjdem....
SAS si stoja za svojím???? Ešte si stále pamätám ako sľubovali toxikomanom dekriminalizáciu marihuany a deviantom legálne zväzky.... A zrazu po voľbách sa na nich vykašľali.... Síce s touto liberálnou agendou nesúhlasím, ale čo sa týka SAS, tak minimálne pokiaľ by si za svojím stáli aj naďalej, tak by som ich síce nevolil ale cenil by som si jasného postoja k veciam....
To s tým postojom k Eurovalu mi síce o nich mienku zdvihlo, ale už spomínané veci, na ktoré sa vysrali (a pritom ich mali v programe) sa nezabúdajú....
SAS si stoja za svojím???? Ešte si stále pamätám ako sľubovali toxikomanom dekriminalizáciu marihuany a deviantom legálne zväzky.... A zrazu po voľbách sa na nich vykašľali.... Síce s touto liberálnou agendou nesúhlasím, ale čo sa týka SAS, tak minimálne pokiaľ by si za svojím stáli aj naďalej, tak by som ich síce nevolil ale cenil by som si jasného postoja k veciam....
To s tým postojom k Eurovalu mi síce o nich mienku zdvihlo, ale už spomínané veci, na ktoré sa vysrali (a pritom ich mali v programe) sa nezabúdajú....
S pinheadom vo vela temach suhlasim, aj co sa tyka zbrani, ale toto proste...
kvoli jednemu smiesnemu zakonu volit najvacsich zlodejov aki tu kedy boli, to je smiesne.
Pinhead, tu ta musom opravit, Sulik nikdy nepovedal, ze v tomto volebnom obdobi zlegalizuju marihuanu alebo homosexualne zvazky. V jednej predvolebnej diskusii naopak hovoril, ze tieto 2 tvrdenia maju v programe kvoli definovaniu smerovania/zmyslania ludi v strane. Sluboval akurat ekonomicke veci (odvodova reforma, nepodporenie eurovalu, novy zkaonnik prace, atd).