Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ventilare
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa ventilare »

Paranormal Activity 3 - 8/10 - dle meho nazoru je to najlepsia cast. jednotku neprekona nic ale stale ma nieco do seba. absolvovla som premieru v kine. ludia sa bali a o to tu ide o tu atmosferu.

The Tunnel - 7/10- tiez dobry filmik, pobehovanie s kamerou v ruke po australskych tuneloch.

Grave Encouters 7/10- tak isto jeden z dalsich rucnych kamerovych filmov, tiez sa mi to pacilo, ma to strach, napinave, (ne)ocakavane... atd. iste si to pozrite ale len vecer.

The Blitz -5/10- Jason Statham, myslel som, ze bude lepsi ale tak typicky britsky natoceny film. nic extra ako jednorazvoka stoji zato si pozrier.

Crazy Stupid Love -8/10- uprimne som cakal viac. velmi som sa nezasmial. koniec bol prekvapivy ale vcelku dobra komedia.

Cars 2 - 8/10- neviem preco sa to tak zhadzuje mne sa to pacilo. ved je to rozpravka no a co ze tam lieta auto.

X Men 1st Class - 5/10- nevidel som ani jednu predchadzajucu cast, toto bola prva a neoslnila.

Fast 5 - 8/10- kde hra Dwayne Johnson tak tam je ista zabava. cely film je dobry uzil som si, klasicke pokracovanie.

Horrible Bosses -9/10- uplna spica, nasmail som sa az som plakal.

Kung Fu Panda 2 -7/10- cakal som od toho viac ale ako rozpravka je to zmaknute skvele. na jedno vecerne posedenie je to tak akurat nic viac.

Lincol Lawyer -10/10- bomba film, uplne ten pravnik sedi tomu hercovi, jasne ze otrepany filmovy obsah ale mne sa to aj tak lubi najviac. mam rad takyto styl filmov.

True Grit -6/10- vydrzal som do konca, nemam velmi v oblude westernovky ale pozrel som si ho koli tomu, ze ma vysoke hodnotenia. ak ste nevideli nic sa nedeje.
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Green Lantern - http://www.csfd.cz/film/256183-green-lantern/
Nápad skvelý, film tiež nebol až taký zlý, ale ani žiadny trhák - 3/5

---

Princ a Pruďas [Your Highness] - http://www.csfd.cz/film/259952-princ-a-prudas/
Pre mňa taká jemná komédia, ale pohodová. Celkom som sa zasmial. Natalie tiež dobrá :roll: - 3.5/5
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Scent of a Woman 10/10 IMDB | CSFD
Poslednu dobu som zacal dost vyuzivat "Recommended" na imdb priamo premna a dostal sa teda aj k tomu Al Pacinovmu snimku. Ked som pozrel na cas, velmi sa mi do toho nechcelo, no od prveho okamihu ako som to zapol, mi ten film sadol a drzal ma az do konca. Al Pacino zahral slepeho lepsie, ako by zahral hadam aj samotny slepy. Velmi dobre hlasky miestami a pasaze, ktore cloveka dokazali nechat zamysliet. Radost pozerat. Film ma maximalne potesil..

The Hangover Part II 7/10 IMDB | CSFD
Dost vela pravdepodobne spravilo to, ze som natom nebol v kine ako na jednotke, ktora ma v kine maximalne bavila navzdory aj okolnostiam priamo v kine. A tak dvojka mi prisla uz neoriginalna a slabsia. Pobavil som sa miestami, ale nebolo to to prave. Na jedno pozretie dobre..
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

fast and furious 5 - O čom vlastne bol tento film? O autách? Ani nie.. Nebolo to rýchlo a zbesilo na aké som zvyknutý.. Nešlo o auta ale skôr ako okradnúť jedného zločinca kt. patrí polka Ria... :/ Všeobecne film nebol zlý ale nemyslím si že to nebolo rýchlo a zbesilo, nazval by som to inak, lebo autá tam nehrali takú rolu ako v predchadzajúcich častiach, (samozrejme boli dôležité ale kto videl film ten vie o čom točím) Každopádne som čakal že to bude o inom takže preto len 7,5/10
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Thor - priemerny komixovy film, celkom zabavi, ale velmi rychlo vyprsi z hlavy. ale na nejake oddychove popoludnie ako stvoreny 6/10

Eastern Promises - vynikajuci film z prostredia Vorov v zakone. je to komornejsi pribeh s par postavami, ale neprestane nudit od zaciatku do konca. vyborne zahrane postavy, hlavne Viggo Mortensen(ani som ho vo filme nespoznal :) ). urcite odporucam 8.5/10

History of Violence - vcelku napriemerny thriller. o deji sa rozpisovat nejdem, staci si to precitat na csfd, urcite ale neodporucam komentare, zasa sa tam objavuje tona spoilerov. 7.5-8/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Harry Potter, part two: No "konečne" aj filmový koniec, ani neviem čo extra dodať. Bolo to vcelku dobré, určite lepšie ako part one, ktorý mi prišiel dosť zdĺhavý a nudný. HP celkovo ako sága, ako filmová, tak aj knižná, pre mňa veľmi vydarený počin. :wink:

8/10

Friends with benefits: Takéto žánre moc nesledujem, ale spravil som výnimky a neľutujem. Ani neviem prečo, ale páčilo sa mi to, malo to štýl, spád, potom prišiel trocha útlm, ale to mi moc nevadilo. Pozeralo sa to skrátka dobre a myslím, že hlavní protagonisti odviedli dobrý výkon a protagonistka k tomu ešte aj veľmi dobre vyzerala. :wink:

7/10

Outbreak: Troška starší film, typický predvídateľný dej, ale vôbec mi to nevadilo. Hoffman ako hrdinský doktor vojak a plno iného klišé. :) Tie vyše dve hodiny mi ubehli veľmi rýchlo, takže môžte si to pokojne pozrieť.

7/10
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Real Steel: Oceľová päsť - tak prave som dopozeral, tento perfektny film, fakt nieco skvele a originalne, nemalo to ziadnu slabu chvilku, a sam by som film hodnotil na nr.1 v roku 2011.
hodn. 10/10 bez debaty !!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vcera a predvcerom sme si s mladou pozreli 2 filmy.

Tropa De Elite - 84%
Tropa De Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro - 84%

Obidva su to vynikajuce filmy. 1. podla skutocnej udalosti, druhy ma volne pokracovanie jednotky, ktore je tiez zajimave spracovane. Je to pre mna v poradi myslim 3. film z prostredia Brazilie (ten prvy bol Cidade De Deus - 90%), a musim povedat, ze aj ked mal pre mna vysoko nasadenu latku, tieto 2, ktore som videl tento vikend nemali problem ma pobavit a uputat rovnako, ako ten zmieneny. Urcite odporucam vsetky 3 kazdemu, kto ich nevidel - budete sokovani ako vierohodne je nafilmovana dnesna Brazilia, a co vsetko tam ludia prezivaju dennodenne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Mr. Popper's Penguins
http://www.csfd.cz/film/285725-pan-popp ... o-tucnaci/
velmi prijemna oddychovka, aspon premna, vela krat som sa z chuti zasmial, tucniaci boli neuveritelne milí :)
prijemny pohodovy vecer straveny s mojou polovickou pri filme, preto 7,5/10
skončilo to otvoreným koncom...možno dvojka?
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Vreskot 4: http://www.csfd.cz/film/245646-vriskot-4/ Vcera som ho zacal pozerat a dnes zas nedopozeral. Daco take trapne a ubohe som uz dlho nevidel, to ma byt horor? AKo keby to natacali ludia z osobitnej skoly... nechapem ako tomu moze niekto dat 4 alebo 5 hviezdiciek (1hv)

Tucker & Dale vs Evil
: http://www.csfd.cz/film/268777-tucker-dale-vs-zlo/ Za cely film som sa ani raz nezasmial, pozeral som ho asi na 10krat po 10minut... nie a nie skoncit (odpad)

Skús ma rozosmiať : http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/ Pre mna super komedia, uz som sa tak dlho nepobavil pri filme, boli tam aj trapne sceny, ale urcite to stoji za pozretie. Adam Sandler, jeden z mojich oblubencov (4hv)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

I Am Sam 8/10 IMDB | CSFD
Retardovanemu chlapovi, sa nechcene narodi dieta s dakou zenou a snazi sa ho vychovavat. Velmi zaujimavy snimok, ktory miestami donuti cloveka zamysliet sa nad urcitymi vecami.

Primal Fear 8/10 IMDB | CSFD
Nechat sa dostat filmom. Preco nie. Vidno, ze starsie snimky nesklamu a potvrdil to aj tento snimok. Sudne pojednavanie o presvedceni ludi, ze je obzalovany nevinny je dost obtiazne. To sa im podarilo aj v tomto filme s ceresnickou na torte :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

tak som si konečne našiel chvíľu a pustil sa do Sonových posledných kúskov (keďže mi dva filmy zabrali vyše štvrť dňa).
http://www.csfd.cz/film/286264-studena-ryba/ (9/10)
http://www.csfd.cz/film/256074-pod-vlivem-lasky/ (9/10)

ako je to už u neho zvykom, totálne šialené. samozrejme počítam s tým, že to nesadne každému, kto by sa chcel pozerať na bandu zabijakov alebo psychopatov ako sa po svojom vyrovnávajú s finančnou/existenčnou krízou, či vzťahom? áno, znie to zaujímavo a podľa mňa aj práve preto Sonova tvorba tak láka :) smial som sa aj pri vážnych scénach ako štvrtenie, hlášky v Cold Fish toho hlavného psychopata a celkovo jeho správanie bolo naj. nechýba perverzita a zvrátenosť, veď každopádne je to japonská záležitosť, načrtnuté obsahy máte na csfd, pustite sa do toho, ak si "trúfate".

//pre fajnšmekrov subžánrov ako snuff, exploitation, HK Cat III, pinku eiga a pod., tak zase nebuďte náhodou sklamaní, až taká perverzita a nechutnosť to nie je :D ale regulérnemu divákovi proste nemusí byť po vôli.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Nezvratný Osud 5 Neviem čo som od toho čakal,väčšinou dalšie pokračovania filmov stoja za prd tak toto nebola výnimka.Štvorka sa ešte ako tak dala ale toto už bolo utrpenie sledovať. 1,5/5
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Transformers 2 (2009) - kvalitny diel velmi dobre na bluray 8.5/10
Transformers 3 (2011) - taktiez na bluray super som sa bavil.. delove sceny 9.3/10 normalne ma to dostalo jak zabili to e-class
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Carlos- 330 minut. film o sakalovi(http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_the_Jackal) terorista posobiaci od 70tych rokov-momentalen uz sedi vo vezeni.
ide o viacmenej zivotopisny film ziadna dramatizacia ani hranie sa na dobre a zle strany. Rozdelene do 3 casti(kazda cca2 hodinky)Film je zaujimavy a putavy aj napriek dlhsiej minutazi ma bavil,trosku som sa stracal akurat pri 3 casti..celkovo 7,5/10. BTW herec ktory hral carlos-a 10/10(rozpava snad 5 jazykmi,hra velmi presvedcivo)

Crazy stupid love- podarena komedia.Bez nasilneho vulgarneho stupidneho humoru.trosku absurdity na konci zamrzi ale filmmu nejak neuskodi. 8/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.csfd.cz/film/236467-tintinova-dobrodruzstvi/ Veľmi dobrý film, skvelá animácia, ďalší krok k dokonalosti, výborné postavy. 3D sa oplatí. Recenziu zlátam možno neskôr...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vcera sme boli s priatelkou na Lóve
http://www.csfd.cz/film/291482-love/

Pre mna na slovenske pomery velmi prijemne prekvapenie. Hodnotim ako velmi dobry film a pozrel by som si to kludne aj druhy krat.Odporucam
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Rocky 1 - síce otrasný dabing ale ináč v pohode 9/10
ExtrA
Light Star
Light Star