Re: Facebook
profilovku vidia vždy všetci
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Paťko: ja som si blokol uplne par osob a tie si nevedia moj profil ani len najst ..bohuzial, musis zadat konkretne mena ./
Paťko nemyslím tú malú fotku, ale keď si otvorím album profiloviek tak to sa niekde musí dať nastaviť o to mi ide.. Teraz si môže hocijaký priateľ mojich priateľov otvoriť ten ablum, a ja si to potrebujem nastaviť len pre priateľov
klikneš na album a tam má Upraviť album, tam sa to dá nastaviť
kamoske uz masiac chodia vraj taketo spravy
A new device named "Neznámé" logged into your Facebook account (25. októbra 2011 o 12:34) from Bratislava, NO REGION, SK (IP=188.112.124.107).(Poznámka: Táto poloha je založená na informáciách od vášho poskytovateľa Internetu alebo mobilného operátora.)
zmenila si aj heslo a stale jej chodia neviete co by to mohlo byt ? alebo ako to doriesit ?
A new device named "Neznámé" logged into your Facebook account (25. októbra 2011 o 12:34) from Bratislava, NO REGION, SK (IP=188.112.124.107).(Poznámka: Táto poloha je založená na informáciách od vášho poskytovateľa Internetu alebo mobilného operátora.)
zmenila si aj heslo a stale jej chodia neviete co by to mohlo byt ? alebo ako to doriesit ?
-
Soviet
Darca
Chodia jej emaily ako notifikacie z FB? Preistotu by som si dal prejst PC dakym antispywarom. MBAM napriklad. Ak ma v PC keylogger, tak darmo bude menit heslo.
-
Fabo
Hardcore addict
Nepripája sa okrem pc ešte z mobilu alebo tak?
-
Soviet
Darca
Hmm..tie tagy na fotkach ma pekne vytacat zacinaju, co tu predtym hojko riesil. Mam nastevene jasne, ze ked ma dakto tagne, tak to mozem vidiet len ja a dnes ma tagli a kym som sa untagol, tak pozeram, ze kamaratka videla aj tak moju foto. Wtf. Ako je toto dokazene teraz nepochopim..
Paťko ďakujem, mám to..
Soviet presne pre toto som si nastavil, aby som musel schváliť každé označenie.. nájdeš to v nastavení súkromia
Soviet presne pre toto som si nastavil, aby som musel schváliť každé označenie.. nájdeš to v nastavení súkromia
-
Soviet
Darca
Phase, kde presnejsie? Kedysi som to vedel najst, ale teraz som prekutral snad vsetko a nevidim to 
nastavenie súkromia - Ako fungujú menovky - upraviť nastavenia - Kontrola menoviek a toto zapni
a keď ta niekto označí, príde ti žiadosť o potvrdenie resp. zamietnutie
a keď ta niekto označí, príde ti žiadosť o potvrdenie resp. zamietnutie
skusal uz niekto stahovat z FB kopiu svojich dat? vzdy ked dam request na archiv svojich dat, napise ze mi poslu mail ked data budu pripravene na stahovanie, ale este nikdy mi ziadny mail neprisiel a skusal som to uz asi 10x
akurát dnes mi prišiel na mail
asi pred 2 týždňami som oň žiadal, nič neprišlo, včera som požiadal druhý krát a behom pár hodín mi prišiel.. celkom sranda pozerať svoje prvé statusy 
Soviet napísal:Chodia jej emaily ako notifikacie z FB? Preistotu by som si dal prejst PC dakym antispywarom. MBAM napriklad. Ak ma v PC keylogger, tak darmo bude menit heslo.
no mala stale zavireny notebook - caka ma odvirovanie buduci tyzden
vcera sme jej kupilui novy - tak to overim kedze cez stary by uz nemala ist tak uvidime
ale dobra rada
prave som snou pisal a povedala ze vcera bola len na novom notebooku - na FB -ktory je uplne cisty. a ze dneska jej o5 prisiel email .
Tak som jej povedal nech zmeni cez novy notebook heslo - kedze by tam nemal byt ziaden vir ani nic podobne a uvidime co to spravi zajtra
a neloguje sa ani cez telefon ani cez nic len doma cez notebook
-
skypej
Medium Star
Caute
cca 1 tyzden mi nefunguje chat .. tzn. ze i ked ho pustim vyskocia mi tam kontakty (ktore su odvtedy ako mi prestal fungovat, tie iste)
kazdopadne .. nevidim kto je online .. a ked sa "akoze" dam do stavu online .. tak nevidia ani oni mna
a tak isto mi nefunguje chat ani v mobile
pouzivam Firefox ..
cca 1 tyzden mi nefunguje chat .. tzn. ze i ked ho pustim vyskocia mi tam kontakty (ktore su odvtedy ako mi prestal fungovat, tie iste)
kazdopadne .. nevidim kto je online .. a ked sa "akoze" dam do stavu online .. tak nevidia ani oni mna
pouzivam Firefox ..
-
slipknot1506
Light Star
Chat neide vo vačšnie starších mobilov . Skušal si iný browser ??skypej napísal:Caute
pouzivam Firefox ..
marsman: mne chodia tie emaily tiez ale to preto lebo mam zapnute upozornenia na prihlasenie.. cize ked sa prihlasi niekto na moj facebook z inokade, nie z mojho domu tak mi pride email aj z jeho ipeckou.. nema to aj ona?
Nedavno som si nainstaloval na moj android aplikaciu s nazvom facebook messenger. Odkedy som si to nainstaloval tak som u vsetkych priatelov stale v kolonke online, aj ked niesom. Nepise tam sice ze som online, ked kliknete na moju profilovku, tak napise nieco v zmysle ze vasa sprava bude odoslana na jeho mobil... Ja to tam nechcem mat lebo niektori ludia asi nevedia citat, tak mi pisu aj ked online nesom
. Aplikaciu z mobilu som odinstaloval ale ono je to tam stale, taktiez som odstranil moje tel. cislo z profilu ale nepomaha. Neviete niekto co s tym? 
-
lekoklatik
VIP
to už som pozeral a nieje tam..lekoklatik napísal:Skús sa pozrieť, či nemáš tú aplikáciu aj v "Apps".
Od tiaľ si ju odstráň.