Durman v krvi
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uz mu niekto predajte ten durman nech ho vystrie a prestane otravovatCyber napísal:hej hoši už to raste ten durman že či už je to v tomto období už full narastené ak jj tak kde? Dˇ
-
Stoporko
VIP
zdravím, vidím, že tu máme pomerne dosť "bylinkárov" - potrebujem poradiť - zháňam rastlinu (legálnu, najlepšie voľne v prírode rastúcu), ktorú môžem použiť ako silný stimulant - príklad použitia: som na túre v malej fatre, do najbližšej chaty to je deň cesty, sneží a ak ostanem na mieste, zmrznem. Nie sú už sily na chôdzu, treba sa niečím povzbudiť - alkohol nie je možný, lebo rozťahuje cievy a spôsobuje podchladenie. Ideálna by bola coca (to vraj žuli väzni pri úteku z väzníc...) no buďme reálni. Kľudne by stačila slovenská rastlia s vysokým obsahom cukru, ktorú môžem uchovávať usušenú, prípadne čistý stimulatn (niečo ako rastlinný redbull)
odporucam schizandru, ucinok podobny ako energeticky naboj, ked to zuvali domorodci, dokazali behat cely den, ja to mam na zahrade, ale skusal som iba plody v malom mnozstve, no nesiel som si zabehat, ale sadol som k pc, ale ucinok by mal byt 100%.Stoporko napísal:zdravím, vidím, že tu máme pomerne dosť "bylinkárov" - potrebujem poradiť - zháňam rastlinu (legálnu, najlepšie voľne v prírode rastúcu), ktorú môžem použiť ako silný stimulant - príklad použitia: som na túre v malej fatre, do najbližšej chaty to je deň cesty, sneží a ak ostanem na mieste, zmrznem. Nie sú už sily na chôdzu, treba sa niečím povzbudiť - alkohol nie je možný, lebo rozťahuje cievy a spôsobuje podchladenie. Ideálna by bola coca (to vraj žuli väzni pri úteku z väzníc...) no buďme reálni. Kľudne by stačila slovenská rastlia s vysokým obsahom cukru, ktorú môžem uchovávať usušenú, prípadne čistý stimulatn (niečo ako rastlinný redbull)
Re: Durman v krvi
rastlina cola nitida, čo je vlastne kola, obsahuje veľké množstvo sacharidov a kofeínu, takisto klasická mletá káva na žuvanie, +čistá voda s rozpustenou glukózou, ktorá nieje veľmi sladká preto sa jej dá vypiť veľa...bohatý zdroj energie... 
Sceletium tortuosum má účinky podobné koke
Sceletium tortuosum má účinky podobné koke
-
diliquent158
Novice
a tie semiacka s durmanu sa rovno mozu jest ci sa musia dajako upravit
aby mali take ucinky ? lebo som dakde cital ze sa musia mocit niekolko dni v alkohole a motom sa to musi vysusit... tak teraz neviem tak mi poradte diki
aby mali take ucinky ? lebo som dakde cital ze sa musia mocit niekolko dni v alkohole a motom sa to musi vysusit... tak teraz neviem tak mi poradte diki
To radšej zjesť jed na potkany ako durman! Neskúšajte to, deti! Poškodenie pečene môže byť trvalé! :X
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 21:26)
btw, neviete kde sa dá kúpiť tá Schizandra? Čítal som, že u nás sa jej veľmi dobre darí, a ja mám rád liečivé rastliny. Nevedel by mi niekto poradiť?
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 21:26)
btw, neviete kde sa dá kúpiť tá Schizandra? Čítal som, že u nás sa jej veľmi dobre darí, a ja mám rád liečivé rastliny. Nevedel by mi niekto poradiť?
Ďakujem, Sajmon, ale na tej stránke o tom nič viac nepíšu. Predávajú za 7 € jeden kus. Ale čoho? Sú to plody? Sú to semená, alebo sadenica? Nič k tomu nepíšu :X:X
neviem, tak máš tam kontakty, treba napísať mail
Ing. Marián Komžík (veľkoobchod, marketing, poradenstvo, projekty): [email protected]
Daniel Hajpál (logistika, ambulantný predaj, personalistika): [email protected]
Ing. Marián Komžík (veľkoobchod, marketing, poradenstvo, projekty): [email protected]
Daniel Hajpál (logistika, ambulantný predaj, personalistika): [email protected]
-
.:M4jco:.
Medium Star
Len také info pre tých čo by si to chceli vyskúšať...
Kamarat ktorý to mal dostal z toho celovečený-celonočný trip pri ktorom behal po meste po štyroch a robil šelmu + dalšie veci.
Ráno sa prebudil takmer nahý vedla svojho paneláku a dosekaný bol ešte niekolko dní po tom.
Je to velmi nebezepečné, za tú chvilku čo o sebe neviete a mate abnormalne halucinácie, je tak vysoká šanca že vas to doseká do konca života že si to ani neviete predstaviť. Možno vám niektorí hovoria že jasne daj si to, kamarat to mal a pohoda...ale nikto nepovie o tých čo to mali a skončili na rôznych liečeniach lebo ich preplo. Toto nie je droga, toto je ruleta
Kamarat ktorý to mal dostal z toho celovečený-celonočný trip pri ktorom behal po meste po štyroch a robil šelmu + dalšie veci.
Ráno sa prebudil takmer nahý vedla svojho paneláku a dosekaný bol ešte niekolko dní po tom.
Je to velmi nebezepečné, za tú chvilku čo o sebe neviete a mate abnormalne halucinácie, je tak vysoká šanca že vas to doseká do konca života že si to ani neviete predstaviť. Možno vám niektorí hovoria že jasne daj si to, kamarat to mal a pohoda...ale nikto nepovie o tých čo to mali a skončili na rôznych liečeniach lebo ich preplo. Toto nie je droga, toto je ruleta
durman ... veeelmi nebezpecna vec jeden typek co mi hovoril zezral 20 semien a bol kusocek od smrti nasledne vypumpovanie zaludku atd atd ... ked chcete podobne tak ano hawajska ruza je dobra alebo salvia divotvorna tiez legalne zavislost natom neni ani fyzicka ani psychicka /nema sa ako vytvorit/ ale s tim opatrne stavy su max 15 minutove ale to pri extraktoch 60x a pod. inak sa taketo etnobotanicke veci objednavaju pr na www.botanic.sk su ta rozne zmesi prospesne pre zdravie a salvia hawajska ruza su asi najsilnejsie ... alebo travicka nasa kazdodenna /je to v rozpore so zakonom nebudem vas nato nabadat
/ inak zaujimave zazitky
a pre narocnejsich www.euphoria-shop.sk cista sintetika mocne zazitky
ale to je uz na vas
Ako mozes s istotou tvrdit, ze na danu latku si clovek nemoze vytvorit psychicky navyk? Ved to je zalezitost jedinca, nie tej latky.
-
t0m4s3
Admin
No zrovna hawaisku ruzu, ze doporucjes sa divim - kamos skuseny harcovnik bol z toho mesiac vytrety
Kamarat si dal durman, uz je to asi 15 rokov dozadu, zobudil sa priputany o radiator o dva dni na policii.