Obnova systému Windows 7 na notebooku ASUS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
savEsk
Light Expert
Light Expert

Obnova systému Windows 7 na notebooku ASUS

Príspevok od používateľa savEsk »

Ahojte v poseldnom čase mi dost blbne notebook a tak by som si chcel spravit uplnu reinštalaciu windowsu ale bojím sa že prídem o licenciu (čiže už nebudem mat legalny windows ? ) nemáte niekto s tým skúsenost? ak áno prosim poradte :)
Vdaka :)
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Obnova systému Windows 7 na notebooku ASUS

Príspevok od používateľa Curuj »

ked píšeš o obnove, tak máš pravdepodobne inštalačku systému na disku. tú zapneš podržaním F8 (pravdepodobne. pozri manuál) pri štarte notebooka. potom postupuješ podľa postupu. o licenciu tým neprichádzaš, inštalačka je tam práve na tieto prípady. akurát si zálohuj všetko z disku
savEsk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa savEsk »

Ano mam CD.V návode píše že si mám zalohovat subor "Rocovery" no ked to inštalujem nič sa ma nepita či chcem zalohovat. Kukal som aj ine fora a tam to jeden tak nainštaloval že prišel o licenciu nikdy som to nerobil na notebooku neviem si s tým rady
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

máš aké CD? dostal si k notebooku? alebo nejaku inštalačuku po známosti? ak si dostal normálne CD, tak inštaluj z neho a dáta si zálohuj ešte pred samotnou reinštaláciou. ono, záloha je pri inštalácii akéhokoľvek OS prvoradá. nikdy nevieš, čo sa ti môže dovrzať
v prípade, že používaš originálne medium, čosi dostal k NB alebo použiješ recovery partíciu na disku, tak o licenciu neprichádzaš
Napísať odpoveď