LAN, internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
wolfer
Amateur
Amateur

LAN, internet

Príspevok od používateľa wolfer »

No ide o takúto vec.. Mám T-com Turbo 3, vraj 6mbs, no ide mi na 3ke, čomu nechápem, ale to ej jedno teraz. Som cez LAN prepojený s babkou kt. má dom vedľa. Hrávam CSko a vždy keď si ona zapne PC tak odozva vyskočí od 50 až do 90 a je to strašne cítiť.. A nie je boh vie čo keď to robí počas CWčka.. A myslím si, že problém spočíva v tom, že ona si preinštalovala win z XP na 7. Robil jej to nejaký "odborník" z pokecu.. A odvtedy mi to robí. Takže si mi myslím, že pri pripojení je ona na 1. mieste, čiže je uprednostnená a vždy keď zapne PC a j hrám, tak mi to spomalí .. Bol by som rád, keby mi sem niekto, kto sa v tom vyzná napísal presný postup ako ju dať na posledné miesto aby to mne šlapalo a jej blblo, ĎAKUJEM ZA KAŽDÚ RADU !!!

Tí, čo sa Vám to nechce čítať, že je to dlhý text, prečítajte si to prosím. Ide o banálny problém, na kt. som ja ale primalý..

>>>>>>>> Ď <
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: LAN, internet NEED HELP

Príspevok od používateľa Forsaken »

to je opis problému fakt ako babka z pokecu...

robilo to aj predtým ako babka preinstalovala Win 7 ?
ako vies ze to rusi babka a nie daco ine ?
aky mas router/switch ?
kolko m je to babka vedla ?
linka je u teba ci u nej?
wolfer
Amateur
Amateur

Re: LAN, internet NEED HELP

Príspevok od používateľa wolfer »

robilo to aj predtým ako babka preinstalovala Win 7 ? Nie nerobilo, preto sem pisem.
ako vies ze to rusi babka a nie daco ine ? Lebo som zistil, ze to zacne skakat vzdy ked ona zapne pc
aky mas router/switch ? Ten co dodava t-com k magio internetu.. Ale v nom problem nebude.. bude to v nastaveniach.
kolko m je to babka vedla ? do 10 merov
linka je u teba ci u nej? router je u mna..
Napísať odpoveď