na to je jednoduche riesenie. ak si mal neinstalovaneho nejakeho task killera stacilo pridat vynimku a siel ti non-stop. ja som to tiez tak vyriesil.
dal som ti tam aj alternativu v podobe win phone-u
Tak ja som nemal task killera, proste systém uvoľnoval RAM . Pri WP7 mi zase chýba dropbox a keepass.... inak je to dobrý OS, ale tieto dve appky sú pre mňa dosť podstatné, len ja blbec som to tam nedopísal .
A ešte volačo.. ani jeden s WP7 som nenašiel do 190€ .
a keby si si nainstaloval k tomu chatu na androide advanced task killera? ram by ti to nezatazilo, miesta vela neubralo a mal by si tebe zname prostredie
este som zabudol k tym telefonom pridat iPhone
Pri topovaných to je prd platné, pri ostatných sa mi to poradí iba občas . Ale snažím sa nájsť aspoň ten Neo, ten tuším nikto nepredáva... Inak na WP7 je DropBox a Keepass?
Tak potom by som WP7 riešil, sú to proste také maličkosti, ako keď spravím foto na inzerát a hneď to mám v pc alebo mám na dropboxe aj celú keepass db... tu potom fakt prichádza v úvahu len android, ale niečo doladené, na samsung už fakt ruku nedám...
Tak to Neo asi pozriem, mám dojem že ten čo som mu predával to SGS ho má a chce ho predať, bude vtipné ak mu budem dávať späť tých 190€ . Ale bazos, žiadne neo .
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2011, 23:47)
A len tak by ma zaujímalo, prečo je zrovna Nokia N900 tá najhoršia voľba?
Ak priateľke, tak skús SE Xperia mini, disp. nie je až taký malý, skúšal som ho a tiež nad ním rozmýšľam... a dá sa kúpiť nový za cca. 165€ + SE sa o Xperie z tohto roku vraj bude starať tak dobre, že dostanú Android 4.
no len tym spravam je tazke uverit. ked som kupoval pred rokom velku x10 tak dokonca aj SE vyhlasilo, ze ich podporovat dalej nebude a hľa..podporu maju. Potom sa suskalo, ze cele SE konci a stale su tu