Retencne T-Mobile?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Retencne T-Mobile?

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ahojte,

takze z mojho 10 euroveho mesacneho pausalu sa behom posledneho stvrt roka stal 50 az 60 eurovy (holt, mobil vyuzivam dost, spotrebu nekontrolujem) a zacal som rozmyslat nad usporou (penazi, nie telefonovania).

Zaciatkom decembra mi konci 2 rocna viazanost u ruzovych a pokial nedostanem retencnu ponuku, som rozhodnuty odist. 10000 klubovych bodov som uz vybielil a viac-menej som zmiereny s odchodom od operatora, nakolko som uz 3x volal na zakaznicku linku a spominal odchod a nikdy ma nechceli odkazat na retencne (skusane v rozmedzi 4 tyzdnov).

Takze zajtra idem do predajne vypovedat pausal.

Moje otazky su:
1. je lepsie prejst na easy a az potom k O2? myslim z hladiska prechodu a jeho hladkosti, lebo o cislo prist nechcem ani nahodou
2. podla operatora 12345 sa retencne ozyva az po podpisani vypovede v predajni. Toto ma kde logiku? Vsak ked uz si dam namahu, idem tam osobne, podpisem odchod az potom sa tam niekto u nich zobudi?
3. toto je uz 3x, co menim operatora, zmenilo sa nieco v suvislosti so situaciou spred 2 rokov?
4. ma tu niekto vyjednany pausal u operatora cez retencne? ake su vase skusenosti?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Retencne T-Mobile?

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Nič nevyjednáš. Jediné, čo môžeš urobiť, je uplatniť si zľavu cez kupón alebo keď si neberieš mobil na "akciu" tak majú nejaké zľavy na mesačnom poplatku (neviem či to nie je až 50%).
Prejdi do O2 (nemusíš nič meniť). Keď ti skončí paušál, tak zabehni do O2, dajú ti ešte k tomu 100e (ktorými ti budú uhrádzať všetky tvoje faktúry nad 13e tuším) a číslo ti normálne ostane.
icefiresr
Addict
Addict

Vyjednam, takto presne som vyjednal pred 3 rokmi. A co ta vedie k tomu, ze tak neurobim? Moje APRU zakaznika je vyssie ako priemer, takze sa ozvu. Kazdopadne to uvidim az 7 decembra po tom, ako dam vypoved.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a čo sa ti podarilo vyjednať ? ak smiem vedieť ?
icefiresr
Addict
Addict

Naposledy 75 percent dole.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to je celkom slušné. ako si postupoval aby ti dali takúto zľavu ?
icefiresr
Addict
Addict

Hore je to napisane v bode 2.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja mam pausal ten na ten kupon, co kedysi rozdavali ku pausalom.. Cize mam podla seba 5 za s 50% zlavou, teda za 15e. Je mozne, ze mi to ponuknu znova? Neriesil to niekto teraz?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neponúknu, ponúknu ti paušál za plnú sumu 30€/mesiac a k tomu ti vyplatia 200€ hotovosť
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kukiak: ponuknu, mne ponukli, ale nemam Podla seba, ale Viac, a to so 75% zlavou... samozrejme s telefonom...

ak nebudu chciet, tak si nepredlzuj pausal, ta cena, co plati doteraz, bude platit nadalej... pochopitelne zial pada narok na novy telefon...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

odkiaľ beriete tie zľavy? (Mám Orange preto sa pýtam)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

zalezi od posudku... ak vela volas a mas vyssie faktury, je mozne dojednat nizsie sumy... ako spomina kolega vyssie, rataju to podla apru, co je priemerny mesacny zisk zo zakaznika...
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

neviem ci to sem patri...minuly tyzden mi volala slecna z tmobile, ze maju limitovanu ediciu pausalov, konkretne islo o Relax 60+, bral ho tu niekto?? lebo akurat pozeram ponuku, a rozmyslam, ci sa to vobec oplati :roll:

- takze zakladny balicek Relax 60:
60 (Voľné minúty do všetkých sietí)
0 (Voľné víkendové minúty)
0 (Voľné SMS správy do siete Slovak Telekom)
14,70 € (Mesačný poplatok)

- moj balicek Relax 60+:
120 (Voľné minúty do všetkých sietí)
(Neobmedzené volania v sieti T-Mobile - celý deň počas víkendov a sviatkov + pracovné dni od 19:00 do 7:00)
50 (Voľné SMS správy do všetkých sieti zdarma)
11,90 € (Mesačný poplatok)

- tak ta cena ma dost laka, kedze aj moj Fix 12 ma stoji o 0,10 viac pricom kredit mi vydrzi zhruba tak 2 tyzdne...takze mam to vziat? ci sa mam pozriet po niecom inom?
icefiresr
Addict
Addict

To bola uz ponuka retencneho oddelenia?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

nie nie, teda aspon myslim...15. decembra mi konci Fix a asi pred mesiacom mi volali tiez za nejaku ponuku, ale vtedy som odmietol a jasne som im povedal ze po skonceni viazanosti prejdem k O2 (a zlozil som)...a za ten Relax mi volali minuly utorok, a ide vraj o nejaku limitovanu ediciu pausalov (vraj vybrali len "par" ludi ktorim to ponukli) co im nespapkam ani keby mi ho slecna cez telefon vytoto :) ale musim uznat ze pre mna osobne je to lakava ponuka, uz len z dovodu ze toho moc nenavolam, 50 sms som nenapisal snad ani za rok, takze zrejme tam zajtra zavolam ze to beriem...

//btw mesacne na mne zarobili tych 12 az 24eur, takze pochybujem ze ma v tomto prsty retencne :twisted:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

na retenčné ta nikto nemože prepojiť , možu jedine posunuť informácie že chceš odísť a samozrejme úlohou retenčného je udržať zákaznika u seba

prečo čaka retenčné až kym neprejdeš ku inému operátorovy ? preto lebo ked prejdeš tak do 3 dní sa dá všetko stornovať a možeš sa vrátiť s5 ku ružovým , inak by sa mohol každý vyhrážať že odíde za zamienkou lepšieho paušalu

to že ti retenčne zavola som si istý na 95% hlavne ked hovoríš že v poslednej dobe prevolaš 50-60€

mne napríklad orange ponukol 95% zlavu na mesačne poplatky za paušal za prvý rok , ciže za dva roky som mal ako keby 50% na paušal , čo mne sice nevyhovalo lebo to bolo za podmienky že si zoberem telefon ku tomu paušalu v hodnote 400€ , samozrejme oni mi ho nenútili , ja som o ten telefon mal záujem , a aj som povedal nech ma posunu na retenčne stým že chcem tento telefon ale ako verný a dlhoročný zákaznik nemienim platiť za te iste služby a produkty take isté ceny ako niekto kto je u operátora 2 roky , no o týždeň mi volali z retenčného , bohužial premna by bola výhodnejšia ponuka 50% zlavu na mobil ako na paušal , ciže sa to muselo potiahnuť až do toho bodu že som musel fakt prestupiť ku inému operátorovi a potom už skákali ako som chcel , no ja som si povedal že ich serem , ked si nevážia človeka ktorý im zaplatil už pár tisic € za celu dobu ktorú som u nich strávil a snažia sa až ked im naozaj prihára , a preto som ani za výhodnejších podmienok nešiel s5

//pigesko mysliš ? kamarat platil u O2 10€ za 100minut , povedal som mu nech ide do pomaranča a že do 3 dní mu určite zavolajú a daju mu lepšiu ponuku , a ak nie tak mu zaplatim všetký stráty , a ako som povedal tak aj bolo , teraz platí za 100minút tiež 10€ ale ma ku tomu aj neobmedzený internet , ( podmienka to nebola , mohol platiť 6€ za 100 minut no vyjednali sme mu aj ten internet takže miesto 16€ podla cenníka platí len 10€ )

takže never tomu že sa ti neozve retenčné kvoli 12€ ozvu sa aj pre 5€ , každe euro dobre a ked ma niekto mld. uživatelou tak to znamena mld. € :)
icefiresr
Addict
Addict

Pekne napisane :) Treba si vyjednat zlavy, nebudem im ako somar stale platit vysoke ciastky.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

inač ešte ma napadlo , že ked nechceš prísť o tel. číslo tak nesmieš podpísať odchod od operátora , iba chod rovno do ineho (kyslík alebo pomaranč) a povedz že chceš ku ním prestúpiť , a oni sa už o všektko postaraju a vyrieša to za teba aj s predchadzajucim operatorom ( u teba ružový ) , lebo ked podpíšeš odchod od T-mobilu tak sa ti zruší číslo , aspon to tak bolo ešte minulý rok , neviem ale ako to je teraz , takže si na to treba dať bacha
icefiresr
Addict
Addict

To cislo mam 13 rokov, uz som 4 krat preniesol, viem, ze ho nemozem zrusit, ale tak vdaka za upozornenie :)

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2011, 11:46)
No predvcerom mi skoncila viazanost, poziadal som o prenos cisla online do O2. 100 Euro bonus na fakturu, 10 percent dole na 1 rok, plus vsetko aj s dodanim od kuriera za 1 Cent. Takto si predstavujem sluzby s velkym S. Predtym som samozrejme este 3x volal na 12345 a skusal ich zlomit, nechal som si ponukat novy pausal, ale kazdy program, co mi ponukli mal okolo 24 centov za minutu, jeden s 12, ale bez moznosti internetu... Celkovo sa ani jeden co mi ponukli na linke neoplatil v porovnani s O2 a flexibilitou, ktore ich programy poskytuju.

Telekom ma este cca 3 dni, kym mi prenesu cislo, tak som zvedavy, ci sa ta chamrat zobudi a ponukne nieco konkurencneschopne. S aspon 13 centami za minutu.

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2012, 13:51)
Takze kurier mi doniesol veci iba v pondelok, retencne sa nejako neozyva, cisielko bude coskoro u O2.
Napísať odpoveď