BattleField 3
Re: BattleField 3
aj vy ste si vsimli ze tam je strasne vela citacii z Generation Kill?
Skusal som SP a pre mna jedno velke naskriptovane sklamanie. Cakal som, ze to bude fakt dobre, neprihliadal som na hodnotenia v recenziach .. ved vyskusam. A teda fakt nic moc, ak clovek spravi nieco, co nie je v sulade so skriptami, tak bud caka a nic sa neudeje, alebo naopak dostane gulku. Ja som tak zostal pri jednej nocnej misii na povodnom stanovisti, vyknifoval som vsetkych vojakov a nic sa nedialo, tak som skocil o 1m dole a zrazu tam ti mrtvi znova zili 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mishenko, niekomu scripty vyhovuju, niekomu nie. SP v tejto hre ma mozno tak 10%-nu vahu, a toho si je vedomy EA, DICE aj samotni spotrebitelia. Preto sa tomu az taka velka vaha podla mna nepriklada, i ked si myslim, ze je napriek scriptom celkom dobre spraveny, len hlavne je kratky.
Jasne, je to krasne, napadite misie, len toto ma zmiatlo. Ja som samozrejme MP positive, len mi az dnes zapojili net, tak som musel vcera vyplnit cas
Mne sa aj BC2 SP pacil viac ...
-
p4ra
Redeemer
Ten som myslim ani nedohral. Pustil som sa hned do MP a vydrzal pri tom dooost dlho. 
Vecer by som zahral s niekym online, nebavi ma to sameho, lebo ludia, s kt. som v squadoch su ako retardi. Tak sa snad da nejaka skupinka dohromady.
Vecer by som zahral s niekym online, nebavi ma to sameho, lebo ludia, s kt. som v squadoch su ako retardi. Tak sa snad da nejaka skupinka dohromady.
Ten "liek" na ten Origin je pre koho? Pre ludi so slabym PC ktorym to ajtak nepomoze alebo pre tych co maju vykonny PC a nevadi im to ze bezi na pozadi napr. ako Steam.
Ani jedno, je to pre tych, ktorym vadi, ze im Origin prehladava vsetky subory v PC 
Nech si prehladaju, u kazdeho druheho najdu 50GB p0rna ... a u kazdeho prveho aspon 20GB 
p4ra jj, to je problem s ludmi, malokto hrat teamovo, aj ked BF3 k tomu vedie ovela viac ako BC2, aspon co som postrehol pocas bety a 28. pocas 4 hodin, ked som mal este povodny net ..
p4ra jj, to je problem s ludmi, malokto hrat teamovo, aj ked BF3 k tomu vedie ovela viac ako BC2, aspon co som postrehol pocas bety a 28. pocas 4 hodin, ked som mal este povodny net ..
Ja som tiez u BF BC2 SP ani nepustil. U BF3 som vyskusal asi tak 1 h hrania kym my nesiel net a uz som sa k tomu proste nevratil
Nejak ma ten SP poslednou dobou vobec nezaujima v sucastnosti ake moznosti existuju s online hranim ...
Ale ja tam mam AMD Turion II P520 s frekvenciou 2.3G GHz a na ultra to ide hratelne.hypper napísal: No ak to hras na 1024*768 tak ti to moze ist na Ultra(hratelne?).
Vacsionu sa tu bavime o full HD rozliseni preto tie stredne detaily ...
//// edit :
ASUS N61D Laptop Specs:
Processor: AMD Phenom II P920
Processor frequency: 1.6 GHz
RAM: 4 GB
Screen size: 16”
Screen resolution: 1366 × 768
Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5730 – 1024mb
Type a discrete graphics controller
HDD: 500 GB WiFi: yes
Bluetooth: yes
Webcam: yes
HDMI: yes
ExpressCard: 1
USB 2.0 – Ports: 2
E-SATA: yes
Cable network (RJ-45): Gigabit Ethernet
Preinstalled with Windows 7 Home Premium
Weight: 2.7 kg
z tychto udajov sa teda cudujem ze ti to na ultra ide bez sekania , tomu sa mi moc nechce verit
to hezo : klavesnica + mys mi zatial vyhovuje ale uvazujem o kupe joysticku akurat si to potrebujem najprv vyskusat
O ten procak tam ani tak nejde ako o tu mobility grafiku. Na akom rozliseni to hras na Ultra ?lukas9206 napísal:
Ale ja tam mam AMD Turion II P520 s frekvenciou 2.3G GHz a na ultra to ide hratelne.
-
Hotwire
Addict
presne aj mna to prestava bavit ked hrajem s kktmi typu ze: idem sa skryt pred hodenym granatom a on sa mi postavi do cesty vo dverach tak nemam ako ujst a skapeme obaja, alebo strielam po dakom a on debil sa postavi predo mna akurat mne do rany takze ja nemam ako dokoncit toho nepriatela a on naopak odstreli nas oboch.....a pravdaze castokrat som jediny medik ktory ozivuje ludi, stane sa ze ideme niekam ako skupinka 3-4 assaultov, a niekam vbehneme za roh a mna odstreli z fleku nejaky gulometcik, a potom na deathcam vidim ako ho oni dorazia a bezia dalej, take ako ze mna ozivit ich vobec nezaujima...pravdaze daktori ludia ani nevedia co je to tichy postup, hned sa musia prezdradzat tym ze do kazdej ulicky najprv vhodia granat nez tam vojdu, aj ked v nej nikto ani nemusi bytp4ra napísal:Ten som myslim ani nedohral. Pustil som sa hned do MP a vydrzal pri tom dooost dlho.
Johan Andersson - Rendering Architect zo studia DICE a jeho 50 minutova prednaska (delena na 5 videií) o engine Frostbite 2 na GeForce LAN 6.
Prezentacia je technologicky zamerana, prinos DX11 a konecne jej realne vyuzitie,
ako pracuje engine Frostbite 2, co sa skryva za vyrenderovanim finalneho frame-u, postprocess efekty... atd atd...
Odporucam vsetkym, ktori sa zaujimaju o CG...
Part I:http://www.youtube.com/watch?v=KMaL6j7Ry6c
Prezentacia je technologicky zamerana, prinos DX11 a konecne jej realne vyuzitie,
ako pracuje engine Frostbite 2, co sa skryva za vyrenderovanim finalneho frame-u, postprocess efekty... atd atd...
Odporucam vsetkym, ktori sa zaujimaju o CG...
Part I:http://www.youtube.com/watch?v=KMaL6j7Ry6c
stahuje mi to nejaky patch, dufam ze to poriesi niektore hlavne problemy
Pokial by nal niekto zaujem tak v Brlohu maju este Limited Edicie nazvys dokonca som tam dnes dostal Steelbook 
-
p4ra
Redeemer
Uz som doma, akurat sa chystam hrat. Niekto este? Pridal si ma niekto s nickom insanesvk, neviem kto je to. 
insanesvk som ja a chystam sa hrat 
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Caute, pridajte si ma na origine, volám sa Pingu1nSVK... dakedy zahráme
-
Hotwire
Addict
aky mas nick? zahram s tebou ked budem doma (piatok)p4ra napísal:Uz som doma, akurat sa chystam hrat. Niekto este? Pridal si ma niekto s nickom insanesvk, neviem kto je to.
Z toho si nic nerob, mna si tiez pridalo milion ludi z grupy hojko.com a minimalne pri polovici ani neviem kto je kto. Chlapci, treba pouzivat rovnake nicky ako tu na forep4ra napísal:Uz som doma, akurat sa chystam hrat. Niekto este? Pridal si ma niekto s nickom insanesvk, neviem kto je to.