Vianocne reklamy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vianocne reklamy
Cez vikend som vytiahol zo schranky reklamne letaky, medzi nimi bol aj letak na Lidl. Ked som sa pozrel na poslednu dvojstranku, tak uz velkym sloganom pisali o Mikulasovi, Vianociach a cela dvojstranka bola venovana tejto tematike. Hoci je len zaciatok oktobra, reklama uz zacala.
dokonca este skor. neviem co od koho to bol letak, ale uz pred dvoma-troma tyzdnami tam upozornovali na mikulasske zlavy
Dnes ked som išiel zo školy som si v Žiline na Mostnej pri Bille všimol na zabradli vianočne naladeny plagat s Mikulašom.
Obchodné reťazce už začali s reklamami minulý týždeň ako som si všimol ja. Sa mi to zdá alebo to je každý rok skorej? Už mi to príde ako zlý vtip toto....
Za 10 rokov sa možno dočkame že na Novy rok budu reklamy typu Vianoce su tu už o 350 dni... 
-
Space5800
Medium Professional
Dnes pozerám, že v Lidli vianoční čokoladoví mikulašovia. Sila.
jojo1996: Ten plagat je na Mrazika na lade, ci ako sa to vola...
To je jedno. Aj Mrazik suvisi z Vianocami...
Je to plagat na vystupenie. Nebral by som to ako vianocnu reklamu.
Už aj na Hojku je vianočna reklama 
Mňa hlavne dorazil Lasica v reklame na Orange... buď mu došli peniaze (vraj dostal 100tis.)... alebo už vari starne?
Čo tam po vianociach
ale kamarat mi vravel že už začinaju mať objednávky na veľkú noc..
jozko napísal:Čo tam po vianociachale kamarat mi vravel že už začinaju mať objednávky na veľkú noc..
-
zuzkazuzka
VIP
Tohtoročná Orange kampaň je celkom pekná, len mi trošku uniká dôvod, prečo zvolili tú pesničku. Každý ju síce pozná, ale vôbec sa k Vianociam nehodí. A Telekom s Horkýže Slíže je pre mňa sklamaním. Saatchi&Saatchi už asi dochádza sila.
-
guess.whoo
Redeemer
ani nejde o to, ze idu tak skoro, ale tak casto.
malokedy si pozriem v telke nejaky film alebo serial, ale ked uz tak ma ide porazit ked je za film 4-5x reklama a vzdy to iste.
ako napisal begbeee malo by to byt nejako zakonom regulovane
ja by som to dal az od decembra
malokedy si pozriem v telke nejaky film alebo serial, ale ked uz tak ma ide porazit ked je za film 4-5x reklama a vzdy to iste.
ako napisal begbeee malo by to byt nejako zakonom regulovane
-
maciatko99
Medium Star
Určite ste si všimli vianočné reklamy, ktoré bežia. Mňa zaujali dve, popíšem ich nižšie.
1. Prvou z nich sú reklamy na Telekom od Horkýže slíže. Reklamy samotné sa mi veľmi páčia, sú chytľavé a Horkýže si rada vypočujem, ale zamerala by som sa skôr na ochranu deti na internete. Myslím si, že práve táto ochrana by mala byť aj proti tejto kapele, veď ich texty nie sú vždy až natoľko slušné, aby si ich pospevovali deti.
2. Druhá reklama je na bylinkovú Kofolu pri ktorej žiak zničil pomôcky učiteľke a tá ho nechá po škole (alebo zavolá do kabinetu). Tam sa strhne hotová milenecká scéna medzi žiakom a učiteľkou. Toto je tá dnešná výchova mládeže a vianočná reklama, ktorá evokuje zakázaný vzťah medzi žiakom a jeho učiteľkou?
Reklamy samotné mi nevadia, ale zdá sa mi na zamyslenie tvoriť reklamy s podobným charakterom, mám na mysli najmä reklamu s Kofolou.
1. Prvou z nich sú reklamy na Telekom od Horkýže slíže. Reklamy samotné sa mi veľmi páčia, sú chytľavé a Horkýže si rada vypočujem, ale zamerala by som sa skôr na ochranu deti na internete. Myslím si, že práve táto ochrana by mala byť aj proti tejto kapele, veď ich texty nie sú vždy až natoľko slušné, aby si ich pospevovali deti.
2. Druhá reklama je na bylinkovú Kofolu pri ktorej žiak zničil pomôcky učiteľke a tá ho nechá po škole (alebo zavolá do kabinetu). Tam sa strhne hotová milenecká scéna medzi žiakom a učiteľkou. Toto je tá dnešná výchova mládeže a vianočná reklama, ktorá evokuje zakázaný vzťah medzi žiakom a jeho učiteľkou?
Reklamy samotné mi nevadia, ale zdá sa mi na zamyslenie tvoriť reklamy s podobným charakterom, mám na mysli najmä reklamu s Kofolou.
tento rok to u mňa vyhral funfon
Ani mne sa nepaci ta reklama s tou kofolou, presne to ma na tom zarazilo, ze proste to co je za propagaciu, ze ziak a ucitelka na strednej si to tam budu akoze rozdavat? WTF? To je dost nechutne, do telky sa take nieco ani nemalo dostat.