Nie je to nič normálne? Práveže to za normálne považujem a rešpektujem ich. Všetci pracujú v štátnej správe. Tá výhra bola určená na tú voľbu SNS.seth82 napísal:Mno a? Nie je to nič normálne, už som tu v minulosti vysvetľoval, že celkom chápem mojich rodičov, prečo volili SMER. Je to mierne komplikované, ale dá sa vžiť do ich situácie.
Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
-
halabaster
Darca
Tak toto Sulikovcom definitivne zlomi vazy.
http://spravy.pravda.sk/dennik-pravda-o ... domace_p58
http://www.cas.sk/clanok/211121/skandal ... narov.html
http://spravy.pravda.sk/dennik-pravda-o ... domace_p58
http://www.cas.sk/clanok/211121/skandal ... narov.html
ani omylomhalabaster napísal:Tak toto Sulikovcom definitivne zlomi vazy.
No teraz sa to začne rozplietať, ale ak sa potvrdí prepojenosť s Galkom, tak SaS má po paráde. Keby som bol ich volič, tak by to pre mňa veľa znamenalo, ale narážam hlavne na to, ako si na tom zgustnú aj ostatné politické strany, navyše teraz, pred voľbami. Ojojój, to bude zase srandy.
Nesympatizujem so SaS, ale podla mna je to vymysel, neverim tomu. Inak ten clanok z Pravdy je dufam len vtip, lebo taky zurnalisticky hnoj som este necital snad
Čo takého chceli odpočúvať z TA3? Celé ich spravodajstvo je na nič, málo správ, informácií, 10 správ, ktoré tam idú celý deň dookola. TA3 je hanba, nie spravodajská televízia a Pravda tiež nič moc. Novinári Pravdy možno chcú, aby si ich niekto všimol, no ale koho zaujíma Pravda a aj TA3?
A ináč čo čakáte, špinavosti sú súčasťou politiky. Či odpočúvali alebo novinár Pravdy klame kto vie, ale show musí byť, veď sa blížia voľby.
Nový čas samozrejme uverejní hocičo, veď je to bulvár, no ale nehovorím, že neodpočúvali, lebo možno, že áno, kto vie.
A ináč čo čakáte, špinavosti sú súčasťou politiky. Či odpočúvali alebo novinár Pravdy klame kto vie, ale show musí byť, veď sa blížia voľby.
Nový čas samozrejme uverejní hocičo, veď je to bulvár, no ale nehovorím, že neodpočúvali, lebo možno, že áno, kto vie.
Je to zatiaľ akési nejasné, ale keby sa to aj potvrdilo, skôr mi to príde ako narafičené na diskreditáciu SaS.
-
margaretiak
Novice
Inspiracia zahranicim v obratenom garde?
kedy reporteri odpocuvali politikov a stars.
Este by mohli zverejnit financny obnos, ktory potrebovali na tuto "akciu" proti nepriatelskym novinarom..svacinka pre pozorovatela - 5mil eur..
Ja ze tato era, kedy vas sleduju a nahanaju za nazory uz skoncila
Ale som zostal sokovany, v clanku nie je ziadne slovicko typu..zda sa, ocividne, pravdepodobne, uvadzaju fakty!
Este by mohli zverejnit financny obnos, ktory potrebovali na tuto "akciu" proti nepriatelskym novinarom..svacinka pre pozorovatela - 5mil eur..
Ja ze tato era, kedy vas sleduju a nahanaju za nazory uz skoncila
Ale som zostal sokovany, v clanku nie je ziadne slovicko typu..zda sa, ocividne, pravdepodobne, uvadzaju fakty!
ja v tom clanku nevidim ziaden fakt alebo dokaz, mlatia prazdne slovamargaretiak napísal:Ale som zostal sokovany, v clanku nie je ziadne slovicko typu..zda sa, ocividne, pravdepodobne, uvadzaju fakty!
V prvom rade treba predložiť relevantné dôkazy - novinári vravia, že ich majú.... potom sa uvidí, čo ďalej.... možno je to fakt len cielená diskreditácia SaS (Dzurinda je na podobné ťahy odborník).... a možno si liberálna a pokroková SaS osvojila ŠTB-ácke boľševické metódy a ukázala svoju pravú tvár....
-
margaretiak
Novice
[/quote]ja v tom clanku nevidim ziaden fakt alebo dokaz, mlatia prazdne slova[/quote]
Dobre, zle som to napisal. Myslel som to tak, ze sa neohanaju bulvarnym sposobom(babka povedala, ze), ale cituju od doveryhodnejsich zdrojov. To, ci to je pravda, alebo nie..uz nie je relevantne
Dobre, zle som to napisal. Myslel som to tak, ze sa neohanaju bulvarnym sposobom(babka povedala, ze), ale cituju od doveryhodnejsich zdrojov. To, ci to je pravda, alebo nie..uz nie je relevantne
nevidim tam ziaden citat, bez dokazov su to zvasty
-
Anem
Star
No ja si počkám ešte nejaký čas. Ešte je príliš skoro na nejaké múdre reči a osočovanie (na to tu máme Fica)
Gaľkov FB:
Gaľkov FB:
Pravdu má aj beardie aj margaretiak.
Beardie v tom, že v tom článku nebolo zatiaľ nič konkrétne a jasné, margaretiak v tom, že to napísali úplne jednoznačne a pochybujem, že by zvolili taký štýl, keby mali prázdne ruky.
Uvidíme, čo sa z toho vykľuje. (v momente písania príspevku nemám najnovšie info)
Beardie v tom, že v tom článku nebolo zatiaľ nič konkrétne a jasné, margaretiak v tom, že to napísali úplne jednoznačne a pochybujem, že by zvolili taký štýl, keby mali prázdne ruky.
Uvidíme, čo sa z toho vykľuje. (v momente písania príspevku nemám najnovšie info)
pravda je smeracka a volby sa nezadrzatelne blizia, keby mali nieco konkretne, tak aspon nieco spomenu...hughito napísal:pochybujem, že by zvolili taký štýl, keby mali prázdne ruky.
podla mna to bude zas nejaky vyfabulovany nezmysel
http://spravy.pravda.sk/gasparovic-ak-s ... domace_p29
Pozrite článok, aj ty beardie.
Myslíš, že by Pravda takto písala, keby sa nič také nestalo ? Podľa mňa by si to nemohli dovoliť len tak vymyslieť a plesnúť do pľacu, navyše, je v tom zakompovaná aj TA3, nie len "ficovská" Pravda.
Galko to stále popiera, no som zvedavý. Hlavne Fico sa zhostil svojej úlohy, presne ako som očakával. Tak isto Gašparko. Heheh.
Pozrite článok, aj ty beardie.
Myslíš, že by Pravda takto písala, keby sa nič také nestalo ? Podľa mňa by si to nemohli dovoliť len tak vymyslieť a plesnúť do pľacu, navyše, je v tom zakompovaná aj TA3, nie len "ficovská" Pravda.
Galko to stále popiera, no som zvedavý. Hlavne Fico sa zhostil svojej úlohy, presne ako som očakával. Tak isto Gašparko. Heheh.
ta TA3, ktoru vlastni J&T? 
ale hej, pockame...
ale hej, pockame...
Galko to nepoprel, odposluchy sa podla mna stali, ale problemom je to, ze Pravda to hned cele hodila na Galkovu hlavu s tym, ze sa to urcite dialo s jeho vedomim. Galko napisal, ze vojaci odpocuvacie zariadenia nemaju a teda ze to muselo ist cez policiu a tam by on odpocuvanie bez sudu nedosiahol.
Cize je to zas ten Ficovsky styl, ked sa najde nejaka kauza, okamzite si najdu zaruceneho vinnika a kricia, ze to bol on. Ked sa aj po vysetrovani ukaze, ze s tym vinnik nic nema, tak verejnost ho ma zafixovaneho ako vinnika a akcia svoj ucel splnila.
Tymto netvrdim, ze je Galko nevinny, ale iba to, ze zatial nezverejnili dokaz o tom, ze je vinny.
Cize je to zas ten Ficovsky styl, ked sa najde nejaka kauza, okamzite si najdu zaruceneho vinnika a kricia, ze to bol on. Ked sa aj po vysetrovani ukaze, ze s tym vinnik nic nema, tak verejnost ho ma zafixovaneho ako vinnika a akcia svoj ucel splnila.
Tymto netvrdim, ze je Galko nevinny, ale iba to, ze zatial nezverejnili dokaz o tom, ze je vinny.
Galkove vyjadrenie: http://www.tyzden.sk/reportaze-tyzdna/m ... vania.html
Je to zaujímavé, lebo keby sa to stalo tou oficiálnou cestou cez súd a PZ, tak by o tom asi mal vedieť. Tvári sa, že nevie o ničom, ale ani to vyslovene nepoprel.
Je to zaujímavé, lebo keby sa to stalo tou oficiálnou cestou cez súd a PZ, tak by o tom asi mal vedieť. Tvári sa, že nevie o ničom, ale ani to vyslovene nepoprel.