Tak Origin je voci GFWL nebe a dudy.. ten zabugovany GFWL je otras. Sa ani neda hrat hra ked si zo slovenska, musis si urobit ucet z USA a ani sa neda poriadne prihlasit/zmenit udaje lebo vzdy hadze erorry/404 a podobne kraviny.
Origin mi akurat vadi v tom ze len spusta hru a zbytocne bezi kym hrajem pretoze nic nerobi. Inac sranda ze do hry sa musite prve prihlasti na battlelog ktory spusti Origin a ten sa prihlasuje a potom vam este dole battlelog pise Logging in.... 3x log in do hry .
Hlavne nech fixnu tu hru a nejaky origin budem mat v r**i. A hlavne VELMI dufam ze nepokazia B2K a nespravia z toho zase flag cluster tunel.
culter napísal:Ahojte, na zaciatku ked zdvihnem zbran zo zeme, pohlad sa skloni a hladim do zeme ako puk. Samozrejme ma hned sejmu. Neviete niekto co s tym? Dik
rada nad zlato. A ked zamierim, mam asi strielat LMB, co?
A teraz vazne, mozem sa mysou tocit dookola, ale hlavu nezdvihne co zahynem. Kedysi som mal podobny problem v nejakej hre, ale uz nepamatam co s tym..
culter napísal:
rada nad zlato. A ked zamierim, mam asi strielat LMB, co?
A teraz vazne, mozem sa mysou tocit dookola, ale hlavu nezdvihne co zahynem. Kedysi som mal podobny problem v nejakej hre, ale uz nepamatam co s tym..
Skus resetnut nastavenia ovladania na default.
Pripadne vypnut nejaky ten programek na mysku ak pouzivas.
hypper napísal:
Skus resetnut nastavenia ovladania na default.
Pripadne vypnut nejaky ten programek na mysku ak pouzivas.
ovladanie som nemenil, ale skusim
EDIT - takze nic
aky programek na mys? Hadam nemam zrusit driver:) Ziadny programek na mys nepouzivam. Ale teraz ma nieco napadlo. Skusim odpojit tablet a spacenavigator!
od razora sa objavil dáky patch ktorý ak som spravne pochopil, umožní multiplayer bez "trojana" originu. Skuste si to najsť na zakazanych strankach
/samozrejme je to určene pre tych čo maju origo
aha takze by si chcel davat vsetkych na jednu ranu co? tak davaj len headshoty...alebo sa nepohybuj s 3225252mi dalsimi spolubojovnikmi ktori ti budu "kradnut" killy....ale poviem ti ze BF neni o farmeni killov ale skor o teamovej praci, co zial dost vela ludi co to hraju nechape, a potom to tak aj vyzera
Ked ti da assist a zoberies mu 98%, tak ti da 98 bodov, co je skoro ako kill. A ked chces byt prvy v tabulke, tak ti to pomoze, pretoze tam je to usporiadane podla poctu bodov a nie killov. To iste plati pre ziskavanie levelov.
Dunlop napísal:od razora sa objavil dáky patch ktorý ak som spravne pochopil, umožní multiplayer bez "trojana" originu. Skuste si to najsť na zakazanych strankach
/samozrejme je to určene pre tych čo maju origo
Toto sa tu riešilo už pekne dávno.
SchYzo napísal:skor si myslim ze on chce mat co najlepsi pomer K/D
No mňa by to tiež štavlo. Predsa len K/D je niekedy dôležitý lebo ten sa mení podľa toho aký ste dobrý. Na W/L moc vplyv nemáte.
Ak používaš tlmič zvuku alebo záblesku tak tie znižujú silu zbrane (tlmič zvuku) a presnosť na veľké vzdialenosti (tlmič záblesku).
ani to moc nie, je tam proste vela faktorov, najlepsie uvidis ako je ten ktory clovek dobry ak si s nim/proti nemu zahras,a sam uvidis ze ako reaguje atd.....ale celkovo kto chce hru kde ide hlavne o osobny skill tak nech ide hrat UTcko, lebo tuto su fakt primarne ine veci
SchYzo napísal:skor si myslim ze on chce mat co najlepsi pomer K/D
Nejde mi o ratio ale proste ma to nastve. Na BC2 som daval na jednu ranu na HC s SV98. A preto chcem davat na jednu ranu aby si nevsimol kde ja som. Lebo ja ked po nom zacnem palit obzera zacne do mna strielat ja ho zabijem, v druhom kole zobere sniperku a ide po mne. Sniper ma byt skryty. A to proste bol len zlomok sekundy ja som vypalil natahujem sniperku a uz som mal len assist. A HS davat ked typek bezi na 400m je dost tazke a nie vzdy sa mi to podari