Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
vlage
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa vlage »

Pane boze kde sa takyto hlupy ludia beru?Na tejto stranke je tolko nezmyslov klamstiev a blbosti,az sa mi z toho chce grcat.Keby ste aj mali pravdu co nemate tak tym ze nic neriesite len mudrujete tu tak to je dokaz ze ste len banda neschopnych sraciek.Keby som mal taky nazor ako vy tak by som ich asi strielal.Ale je mi jasne ze ste len zaujaty klamari a hlupaci.
To s tym zapachom ciganov ktory sa umyju tak to ma pobavilo asi najviac to nemalo chybu.A este lepsi je ten statisticky clanok kriminalit nacisti vs policajti a vs romovia.take zaujate klamstva ze som sa skoro posral od smiechu ked som to cital.Kedze medzi nacistami je kriminalita snad 100% a ja ani nepoznam neonacistu ktory by nebol zlocinec,alebo by nedajboze pracoval.Ach ludia kde sa len vy zaujatci berete?
S tym pachom som uz pocul podobne nieco nejaka africka premierka to povedala,ale na belochov ze belosi smrdia.To bude asi tym ze pre kazdu rasu je specificky svojsky pach belosi maju svoj ktory smrdi ciernym a naopak.Miesto toho aby si boli vedomy ze smrdia len ti co sa neosprchuju.Na to takyto rasisticky zaujaty ludia ale asi nemaju mozog.Inak ked sa pozriete do historie tak vsetky najvacsie zlociny su pachane bielymi a biely zacali s vrazdami kradezmi znasilnovanim co nato hovorite?A co aj prva svetova vojna druha svetova vojna.
A s tym ze ako vas obvinuju nepravom z rasizmu tak s tym tiez nemate chybu.Ach boze kde sa to rodia taky komici ako vy?Potom sem niekto posle akoze odkaz na nejake video,kde je drzy clovek,ktory je romskeho povodu.Ako keby takych bielych neboli miliony ale proste nabusia sem len videa kde to robia romovia aby to vyvolavalo dojem ze len oni su taky.Ach ludia vy ste smiesny,keby som tu mal zoskupovat spravy kde biely kradnu a horsie veci robia tak by som sa asi upisal k smrti.Nevadi vymyslite este nieco nech pobavim.Cim viac vidim podobnych sracov tym mi je sympatickejsia antifa.Asi by rasistov mali zacat strielat nestaci len na dva roky zavriet do basy aj to len ked sa rasizmus preukaze co nie je niekedy jednoduche.Vy umyselne štvete klamstvami ludi proti ciganom ved si to uvedomte.Rozumny clovek vam to nikdy nezozerie.Na takychto forach sa ludia ako vy zrejme zgrupuju.
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

si povedal ze tu uz nebudes pisat.tak padaj do roboty idiot
vlage
Zablokovaný
Zablokovaný

???
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

vlage: Akú máš diagnózu a o čo ti ide? Ktoré "nezmysly, klamstvá a blbosti" máš na mysli? Riešiš ty osobne nejako cigánsku otázku, ak áno, popíš ako, plus, daj nejaké efektívne riešenie, pretože naše vlády zjavne žiadne za celé tie roky nenašli, možno dostaneš aj nejaké ocenenie.

My máme názor, ale nechceme ich strieľať a ani to nemáme v pláne. Vieš o nás husí prd a už nás nazývaš "klamármi a hlupákmi" - máš nejaké argumenty, konštruktívne poznámky a podobne? Alebo tu budeš iba písať balast?

O zápachu cigánov viem svoje, zažíval som to pravidelne na východe v mojom rodnom mestečku a v jeho okrese. Takí drístalkovia ako ty mi (nielen) moje životné skúsenosti určite nevyvrátia a som si plne vedomý, že sa mi to o ich smrade nesnívalo.

Ver tomu, že s pachmi to tak nie je - ako je možné, že v práci sme z rôznych rás, kultúr a štátov a nik z nás nesmrdí? Vysvetli mi to. Čo sem pletieš vojny a konflikty - tie nejako znižujú vážnosť terajšieho cigánskeho problému? Tvrdil snáď niekto, že bieli sa v minulosti nepodieľali na zločinoch? O čom to tu vlastne celý čas trepeš?

ĽPR a AI su AIDSom našej krajiny, sú to organizácie, ktoré majú prísun peňažných príspevkov iba vďaka tomu, lebo cigánsky problém existuje. A preto sa snažia rozdúchavať problémy svojim jednostranným postojom, lebo sa boja, že by o kapitál prišli.

Na záver - ideš tu o nás písať, akí sme hlupáci a primitívi - kto si ty? Nevieš ani poriadne písať, vyjadruješ sa ako sedlák z krčmy štvrtej cenovej skupiny, iba pľuješ, osočuješ a nemáš žiadne konštruktívne príspevky do diskusie. Si jednoducho kontraproduktívny užívateľ, ktorý diskusiu ničím neobčerství, pretože ju občerstviť nemôže.

Považujem sa za rozumného človeka, považuje ma zaňho aj moje okolie, známi a priatelia, anonymní trollovia ako ty mi môžu byť srdečne ukradnutí. Ak nevieš diskutovať, nesnaž sa a ušetri nás od svojich mentálnych exkrementov, ďakujem.
vlage
Zablokovaný
Zablokovaný

Hovorim o rasistickych klamstvach.Ved vidim ze rasisti maju dvojmeter.Kvoli ludom ako su tebe podobny
chapem vsetkych antifákov,ludia ako vy maju zasluhu na tom aby antifa silnela.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Konkretizuj. Ďalej, ako som už napísal - vieš o mne prd, takže pokiaľ niečo rasistické o mne nešpecifikuješ, tak ma ohováraš. Mimochodom - som v krajine, ktorá je asi tak 100 krát viac multikulturálna ako Slovensko, mám kolegov a priateľov z rôznych rás a kultúrnych pozadí - furt som rasista? Máš veľmi limitovaný pohľad na svet, predpokladám, že ide o mladého idealistu, ktorého opantala myšlienka radikálneho antifa o svete toho veľa nevie. Takže zopakujem - ak nevieš diskutovať, neprovokuj, nikam to nevedie.

//ale no tak, hughito - ja som sem antifu nezatiahol ako prvý, skôr som ju spomenul preto, aby som z neho vydoloval jeho postavenie :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neviem čo sem ťaháš antifu, tá sa samozrejme vyjadruje aj k týmto otázkam, ale určite to nie je žiadna priorita, skôr reakcia na rôzne výpady.

Ja sa považujem za antifašistu, ale za obhajcu cigánov nie, aj keď ma tak neustále označujú. Ja k cigánom pristupujem neutrálne, ako ku každému inému, samozrejme, ak na nich niekto bezdôvodne útočí, resp. na na základe nejakých neprávd či stereotypov, tak sa postavím na "ich stranu," ale to neznamená, že súhlasím so správaním určitej skupiny tohto etnika.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:Neviem čo sem ťaháš antifu, tá sa samozrejme vyjadruje aj k týmto otázkam, ale určite to nie je žiadna priorita, skôr reakcia na rôzne výpady.

Ja sa považujem za antifašistu, ale za obhajcu cigánov nie, aj keď ma tak neustále označujú. Ja k cigánom pristupujem neutrálne, ako ku každému inému, samozrejme, ak na nich niekto bezdôvodne útočí, resp. na na základe nejakých neprávd či stereotypov, tak sa postavím na "ich stranu," ale to neznamená, že súhlasím so správaním určitej skupiny tohto etnika.
ja som v tejto teme ziadne vyslovene utoky, odhliadnuc od par kaliho za vlasy pritiahnutych postov, vazne nevidel, jedine co sa tu vzdy doteraz spominalo a ziadalo, bolo to, aby zakon platil pre vsetkych bez rozdielu rovnako a prisne, aby rasizmus nebol populisticky tendencny vyraz uzivany na pozitivnu diskriminaciu a obranu tych co porusuju zakon a pachaju kriminalitu...a nazvat veci pravymi menami ako napr ciganska kriminalita, alebo prizivnictvo nie je pre mna ziaden rasizmus, ale kruta realita

(tymto nenarazam priamo na teba, nechce sa mi sklznut do flameu konciaceho tym, ze mam najst citacie, hovorim vseobecne na margo toho co si ty ako posledny v poradi nacrtol)
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som to myslel všeobecne, teda aj to, čo vidím a počujem inde, nie len v tejto téme.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

seth82 napísal: Iba uvediem, že takéto scény (alebo ich deriváty) sú u nás na východe úplne bežné - príklad - keď som bol v lete doma na dovolenke, tak som šiel mame podať nejaké veci na poštu (nejaké šeky, nerozumiem sa do toho u nás) a samozrejme, bol čas, kedy si cigáni chodili po podpory. Takže fronty ako za komunizmu na banány, pričom sme tam čakali, cigáni blokovali všetkých 6 okienok (pričom iba pri troch z nich sa vydávali peniaze), poniektorí sa predbehovali a keď som si na nich otvoril ústa, tak začali štýlom "coooo, nerooob, my ľen peňeži chcemééé, autobus nam idzeeee" a podobne.

Ďalší bonus bol, keď som nastupoval v SNV do autobusu domov, tak samozrejme, nekultivovaní sa predo mňa vopchali - cigánka a cigán, pričom z nejakého dôvodu mluvili česky. Tak som sa samozrejme ozval, že čo to má znamenať, tak ten cigán si sadol v autobuse predo mňa, sa otočil a začal mi tam akože dávať lekciu z dobrých mravov, že ženy by som mal púšťať pred seba. Tak som sa nasral a odopovedal mu, že jeho etnikum mi nemá čo dávať prednášky zo slušného správania, tak samozrejme zasa zabijácky pohľad, hlúpe reči.

Preto chápem toho staršieho pána, že odtiaľ poslal tú negramotnú osobu doprdele, pretože nie je normálne, aby pracovníčka na pošte robila za ňu prácu naviac. Ak by mal problémy s písaním 80-ročný dedo, tam by problém nebol, ale cigánka v kožuchu, ktorá iba cicia peniaze z rozpočtu a nemá ani chuť sa naučiť písať a čítať (hlavne, že peniaze počítať vie), tak to poslať do krista.

:lol: Toto je realita na slovenskych poštach fakt sila .
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.sme.sk/diskusie/1919426/2/Ro ... dmenu.html keď už toto nie je diskriminácia, tak ja som Ježiš Kristus Nazaretský.
hughito
Redeemer
Redeemer

Internetem se šíří falešné zprávy o zneužívání dávek Romy

Nejsledovanějším podvrhem na českém internetu byla v minulém měsíci zpráva o tom, že Romové nemusejí platit doplatky za léky. Uvedl to portál hoax.cz, který falešné zprávy shromažďuje a uvádí je na pravou míru. Podobných poplašných zpráv na adresu romské menšiny podle správce portálu v poslední době přibývá.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Malackí Rómovia dostali 8 tisíc eur: Výkaly na zemi, satelit na streche!
http://www.topky.sk/cl/100371/1290804/

MALACKY – Susedský problém v Malackách sa nepodarilo štátu ani mestu vyriešiť ani rok od začiatku medializácie. Oskar Dobrovodský stále obviňuje svojich susedov zo šikanovania. S blížiacou sa zimou atmosféra hustne. Problém nevyriešila ani dotácia pre Rómov vo výške 8 tisíc eur. Jediné, čo sa zmenilo, je satelit na budove, ktorá sa len ťažko dá nazvať domom. Dobrovodský chce žalovať štát.

Toto už je vrchol všetkeho , ja to vidim tak , že skor či neskor , Dobrovodskemu prasknu nervy a vystrela to tam .
Stale viac a viac to ktomu speje toto už neni ani smiešne .
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

slavo - viacej takých prípadov ako p. Dobrovodský (ktorý má až neskutočne pevné nervy) a o chvíľu tu máme celoslovenské pogromy. A odskáču si to aj slušní cigáni. :(
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

seth82 napísal: Iba uvediem, že takéto scény (alebo ich deriváty) sú u nás na východe úplne bežné - príklad - keď som bol v lete doma na dovolenke, tak som šiel mame podať nejaké veci na poštu (nejaké šeky, nerozumiem sa do toho u nás) a samozrejme, bol čas, kedy si cigáni chodili po podpory. Takže fronty ako za komunizmu na banány, pričom sme tam čakali, cigáni blokovali všetkých 6 okienok (pričom iba pri troch z nich sa vydávali peniaze), poniektorí sa predbehovali a keď som si na nich otvoril ústa, tak začali štýlom "coooo, nerooob, my ľen peňeži chcemééé, autobus nam idzeeee" a podobne.

Ďalší bonus bol, keď som nastupoval v SNV do autobusu domov, tak samozrejme, nekultivovaní sa predo mňa vopchali - cigánka a cigán, pričom z nejakého dôvodu mluvili česky. Tak som sa samozrejme ozval, že čo to má znamenať, tak ten cigán si sadol v autobuse predo mňa, sa otočil a začal mi tam akože dávať lekciu z dobrých mravov, že ženy by som mal púšťať pred seba. Tak som sa nasral a odopovedal mu, že jeho etnikum mi nemá čo dávať prednášky zo slušného správania, tak samozrejme zasa zabijácky pohľad, hlúpe reči.

Preto chápem toho staršieho pána, že odtiaľ poslal tú negramotnú osobu doprdele, pretože nie je normálne, aby pracovníčka na pošte robila za ňu prácu naviac. Ak by mal problémy s písaním 80-ročný dedo, tam by problém nebol, ale cigánka v kožuchu, ktorá iba cicia peniaze z rozpočtu a nemá ani chuť sa naučiť písať a čítať (hlavne, že peniaze počítať vie), tak to poslať do krista.
Podobných invidiúd tu je viac, mama pracuje v banke a hovorí, že sa tam chodia sťažovať rozny Sandokani, Popolušky a Herkulesovia, že im nedošli peniaze, atď, vždy stále to isté dookola ..
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://korzar.sme.sk/c/6149223/policajt ... ictva.html

pokračovanie udalostí, ktoré som tu už raz dával....
http://www.hojko.com/post1633178.html#p1633178

//autoeditácia príspevku (23 Nov 2011, 13:20)
http://korzar.sme.sk/c/6151516/objasnil ... mnici.html - takže nové pomenovanie Cigána je "miestny mladík"....

a ako vždy som predpokladal správne - http://www.hojko.com/post1739324.html#p1739324

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2011, 14:44)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

k videu sa nevyjadrujem, ani k nemu nic nepisem. .... nazor co sa tym chcelo povedat nech si spravi kazdy sam. Ja is viem a myslim svoje ... :wink:

kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

hughito
Redeemer
Redeemer

No tak teraz to LPR trafilo.

A takíto pomätenci čo nemajú problém zavádzať sa budú pasovať do role riešiteľov tohto sociálneho problému. Hah.
Napísať odpoveď