Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jediny dnesny :)

//autoeditácia príspevku (13 Nov 2011, 10:27)
vidim ze NHL sa rozumiem a mal by som ju davat dalej :D
Prílohy
Bez názvu.png
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

NHL nerozumie nikto to je nanej najlepšie tam sa oplatí jedine strelcov podávať. Ja som si dnes podal za 50c jeden slušný tiket čo by mohlo vyjsť https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1445812929/6885
FL0W
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa FL0W »

Komplex napísal:NHL nerozumie nikto to je nanej najlepšie tam sa oplatí jedine strelcov podávať. Ja som si dnes podal za 50c jeden slušný tiket čo by mohlo vyjsť https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1445812929/6885
Docela dobrý tiket ale ten zápas USA - Nemecko je dosť ťažký..... USA sa už rozohralo a bude chcieť vyhrať no tak isto aj Nemci no oni ešte hrajú aj doma tak uvidíme....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v NHL som svojho casu podaval na Xky, v poslednej dobe sa mnozia velmi velmi...momentalne ale drtim skor strelcov, v najblizsom zapase San Jose si podam na Pavelskeho, mal velmi dobry zaciatok sezony a teraz 3 zapasy nic, dokonca v minulom zapase nedali Sharks ani gol. jasna vec :) obycajne ma nezvykne sklamat Perry, Briere a Oveckin, ich sa oplati sledovat, ked maju dlhsiu seriu bez golu - co momentalne ma Briere, tiez sa oplati skusit
FL0W
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa FL0W »

Kua mne ušli ty zasrany Fini....
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

jeden z tých zaujímavejších z posl. obdobia...
Prílohy
11-13-2011_20-49-54.png
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mirak2 napísal:vBriere, tiez sa oplati skusit
briere sa trafil uz v 17. minute, smutne je, ze som nevsimol, ze phila dnes hra zapas, nhl.com ma zmiatol :cry: :cry: :cry:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kto dnes veri 21" slovakom v suboji s domacim 21" francuzskom? :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal:kto dnes veri 21" slovakom v suboji s domacim 21" francuzskom? :)
ja som dosť rozmýšľal nad týmto zápasom už včera a rozmýšľam ešte aj dnes, kurz 6,2 je viac ako lákavý...ešte uvidím
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

FRA 21 - SVK 21 1. polcas a konecny vysledok - X/2 - kurz 15.90 - za 2€
nie ze by som tomu nejak veril, skor zo zabavy :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Dnes som dal Carolina-Philadelphia 2 tak dúfam že to vyjde :-)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ArkanoviTigrovi napísal:FRA 21 - SVK 21 1. polcas a konecny vysledok - X/2 - kurz 15.90 - za 2€
nie ze by som tomu nejak veril, skor zo zabavy :)
zápas ide na STV2 takže uvidíme ako to bude vyzerať a keď tak live stávka :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

dneska som si bol podať tento rok prvý tiket , vlastne rovno dva , tak uvidíme :)
prvy :
Extraliga hokej
Trenčín:Martin=1
Zvolen:Košice=2
Nitra:B.Bystrica=1
Žilina:Slovan=2
za 3€
druhy:
Futbalek
Poľsko:Maďarsko=1
Francúzsko:Belgicko=1
Anglicko:Švédsko=1
za 5€
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

redliner napísal:Dnes som dal Carolina-Philadelphia 2 tak dúfam že to vyjde :-)
ja som dal:
PHL Flyers -1.5 PHL Flyers @ CAR Hurricanes(Hendikep) @3.20
MON Canadiens BUF Sabres @ MON Canadiens(Stávka na víťazstvo) @1.95
TB Lightning -1.5 TB Lightning @ WIN Jets(Hendikep) @2.75

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2011, 0:25)
Zaxman napísal:dneska som si bol podať tento rok prvý tiket , vlastne rovno dva , tak uvidíme :)
prvy :
Extraliga hokej
Trenčín:Martin=1
Zvolen:Košice=2
Nitra:B.Bystrica=1
Žilina:Slovan=2
za 3€
druhy:
Futbalek
Poľsko:Maďarsko=1
Francúzsko:Belgicko=1
Anglicko:Švédsko=1
za 5€
K tomu ti musim zazelat len vela stastia pretoze si si asi necital toto http://guman.blog.sme.sk/c/268002/Obcho ... -diel.html Precitaj si vsetky 3 diely. Takze ja uz na SK ani okolite susediace staty netipujem. Drzim palec

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2011, 0:33)
Napisem este k tomu ze ten hokej tipujem (ak su dohodnute a vacsinou sa dohoduju Košice) tak tipujem ZV-KE = X popripade NR-BB=X. Aspon dufam no sam som zvedavy. Mozem povedat len tolko mam brata co vystudoval trenerstvo v BA a mal tam kamarata (ktoremu zavolal jeho kamarat co hraval v tej dobe 1 ligu teda hned po extralige) a ten mu povedal ze Kosice maju najblizsi zapas dohodnuty a ze vyhraju 1. tretinu. Takze sme samozrejme vsetci natipovali co sme mohli a vysledok bol 3:0 v 1. tretine a 0:0 ostatne dve tretiny. A to hrali vonku. Bolo to asi tak pre cca 5 rokmi. Takze to je moja osobna skusenost na SVK.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dnes sa hraje jediný zápas švédskej Elitserien: Vaxjo Lakers - Vastra Frolunda, zápas pri ktorom by mal byť favorit jasný, no ja si trúfnem staviť za nižší vklad samozrejme na podceňované mužstvo, teda na Vaxjo Lakers pri kurze 2,46 :)
Vaxjo je v tejto sezone nováčikom, pričom s Frolundou sa už stretlo hned v prvom kole, kde na ľade Frolundy prehralo 0:2. Dnes je situácia iná. Vaxjo ma vo svojom strede najproduktívnejšieho hráča - Mikea Igguldena a tiež viacero známych mien:
V bráne stojí skúsený bývalý švajčiarsky reprezentant Martin Gerber, v obrane je to Ikka Heikkinen, ktorý ma po 20 zápasoch na konte už 10 golov ako obranca...tiež posilou je Jonas Holos, ktorý sa neuchytil v Colorade a tak skúsil šťastie vo Švédsku, taktiež posilou je Per Hallberg, ktorý prišiel z MODO. V útoku je už spomínaný Iggulden...popri ňom z tých známejších mien Tomi Kallio, Brad Moran, či posila z Edmontonu Lliam Reddox. Podľa môjho názoru Vaxjo dnes využije domáce prostredie a súpera zvučného mena porazí, či už v riadnom hracom čase alebo v predlžení, ja im však verím, že 60 minút bude dosť na to, aby strelili o jeden gol viac ako súper.
Frolunda by bola aj pre mňa v tomto zápase jasným favoritom, pokiaľ by nemali zraneniami zdecimované mužstvo, pričom zranení sú kľúčoví hráči. Chýbať bude brankár Fredrik Anderssen, ktorý má ako druhý v lige najlepšie čísla, návrat je bližšie neurčený....ďalej by dnes mal chýbať kapitán a najväčšia hviezda tímu Joel Lundqvist, ktorý má zlomenú čeľusť, zároveň je to najproduktívnejší hráč Frolundy a jeho vodcovská osobnosť a tvorba hry chýbali aj v poslednom domácom zápase proti Linkopingu, kedy Frolunda doplatila na absencie najväčších osobnosti. Dnes určite nenastúpi Magnus Kahnberg, najlepší strelec Frolundy, ktorý má ťažký otras mozgu a je mimo hry na neurčitú dobu...tiež by nemali hrať ani obranca Tommernes a útočník Sundstrom....Navyše ak si pripočítam nedávnú reprezentačnú prestávku, tak sa nazdávam, že hrať za tri dni tri zápasy je fyzický náročne, a musí sa to prejaviť na hre Frolundy, z ktorej reprezentovali Patrik von Gunten na Nemeckom pohári, Miika Pyorala Fínsko na Karjale, Christian Backman Švédov taktiež na Karjale....Bezradnosť útoku Frolundy v posledných zápasoch prinútila vedenie k príchodu Fredrika Sjostroma z konkurenčného Farjestadsu BK
Záverom môžem konštatovať, Vaxjo ako nováčik s nováčikovským entuziazmom a chuťou do hry s kvalitnými individualitami môže dnes prekvapiť a poraziť Frolundu, ktorej chýbajú kľúčoví hráči a taktiež ďalší hráči reprezentovali svoje krajiny a hrali zápasy v piatok, sobotu a nedeľu a hneď v utorok majú ligový súboj, na ktorý podľa mňa nebudú stopercentne pripravení, a Vaxjo by ich mohlo zaskočiť...navyše Vaxjo ako nováčik vie potrápiť kvalitnejšie tímy zo švédskej Elitserien.

///stav po 1. tretine Vaxjo-Frolunda 2:0

...najväčšia srande je však tá, že som zabudol staviť.... :D :D
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Ja dnes verim NY RENGERS .... vyhrali poslednych 6 zapasov , skvela forma tam nieje o com :) .. naopak NY ISLANDERS prehrali svoje posledne 3 zapasy

https://tipkurz.etip.sk/CouponDetail.as ... 807bcbc9db
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ach ten trenčín , už ked zo žilinou prehral tak som vedel že hra hovno ale zase som vedel že martin nehra ani hovno , asi dostali už výplaty a začali hrať :/ nevadí no hádam ešte futbalik
J.O.S.E
King
King

Betarik napísal:Ja dnes verim NY RENGERS .... vyhrali poslednych 6 zapasov , skvela forma tam nieje o com :) .. naopak NY ISLANDERS prehrali svoje posledne 3 zapasy

https://tipkurz.etip.sk/CouponDetail.as ... 807bcbc9db
no len ja by som bral v úvahu aj to, že ide o divízne derby, či mestské derby...tieto zápasy sú zväčša vyrovnané....Ja by som to v noci videl na Pittsburgh, hrajú proti Coloradu, ktoré je v rozklade a včera si ustanovili kapitána, ktorým bude dnes s kapitánskym "C" Milan Hejduk....
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

40" Kostarika 1-0 Španielsko (spain v skoro plnej zostave)...žeby vypusteny zapas? :?
J.O.S.E
King
King

Dnes v noci hral prakticky Pittsburgh dvakrát :D , ak započítam aj jeho farmársky mančaft:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 6c2Kmbc%3D

a keďže za Pittsburgh musel niekto dať gól, tak som veril, že Evgeni po zápase, v ktorom vyslal na brankára 12 striel, tak v nasledujúcom predsa len skóruje:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... WlypuWw%3D

Tipovaniu zdar !!! :)
Zamknuté