USB-čka v notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

USB-čka v notebooku

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Prisiel som dnes domov vybalil notebook a zistil som ze mi nereaguje ziadne usb-cko. Ked tam mam napriklad mysku tak svieti ale nejde a win nereaguje. Prvy krat to piplo a vypisalo ze nevie rozpoznat zariadne. Pricom tu mysku pouzivam denno denne. No teraz to uz absolutne nijak nereaguje. Uz skor mi blblo jedno usb-cko do ktore som sem tam strkal externu wifinu. Po zasunuti to piplo ako ma no po sekunde zase zaznel zvuk ked nieco vyberam. Urcite tie zvuky poznate :) Zaujimave na tom bolo ze ked som v tom usb-cku pouzival mysku tak to bezalo v poriadku len ta wifina v tom jednom konkretnom usb nesla. No teraz je viac zaujimave ze nejde nic :D V com moze byt problem? Mam win 7.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: USB-čka v notebooku

Príspevok od používateľa CheZteR »

mne to robi tiez, po restarte sa uz problem neopakuje, tiez win7
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Takze to bude stale raz za cas robit? No ale teraz ma skor zaujima pre mi vobec nejda ta externa wifina ktoru som naposledy pouzil asi pred tromi dnami a isla bez problemov. Po strceni do usb mi vypise ze zariade nerozpoznane a neskor ze instalacia neuspesna. A doteraz to islo uplne bez problemov.

//autoeditácia príspevku (14 Nov 2011, 22:14)
Ani nie pred 10-timy minutami som ho restartoval. Vsetko okrem tej zahadnej wifiny islo. A teraz zase nereaguje ani jedno usb.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skus preinstalovat chipset driveri..
Napísať odpoveď