Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa begbeee »

Old Dirty Bastard napísal:Apollo 440? :D inak paramount prinútilo andersona zostrihať film a takto ho ukrátili o 20min, režisér už dlhé roky sľubuje directors cut, ale zatiaľ stále nič pokiaľ viem :/
I see what I did there :slap: Samozrejme, myslel som Lost in Space :) Mne tam práveže, ako hovoríš chýbalo viac hnusnejšej akcie. Podľa mňa niečo bolo načrtnuté, keď Fishburnovi akože telepaticky zobrazil peklo a pôvodnú posádku v ňom - krátke zostrihy, trvajúce desatinky sekundy. Tak to je tých chýbajúcich 20 min. Súhlasím.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

mr. and mrs. smith - klasika, výborné :) 10/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Apollo 18

Aj napriek nie veľmi dobrým ohlasom ma ten film dostal. Super atmosféra, tajomné, autentické a miestami som aj mal dosť silné zimomriavky. Neviem ako to vlastne je s reálnosťou príbehu, keďže internetom neustále flamujú názory, či ide o dobre upravené štúdiovky, alebo ide fakt o pravé nahrávky, neriešim to... Viac k tomu nenapíšem, vedel by som napísať niečo, čo mi vadilo, ale už by som spoileroval.

slabších 8/10 (aj preto, že podobné filmy mám rád)
PS: Ako malý, a vlastne celý život som sa chcel pozrieť na mesiac. Teraz už ma tam nikto nedostane. :lol:

//pre karmu, kde mi nejaký rádoby-angličan ironicky melie po anglicky. :D Nemyslím všetky zábery, oficiálne sa uvádza, že dosť veľký zlomok záberov (tie nekvalitnejšie samozrejme), sú autentické. Ja nemôžem tvrdiť že sú, ale ty nemôžeš tvrdiť že nie sú, obe strany sú iba teórie, tak neviem čo považuješ za samozrejmosť.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

APOLLO 18
/nebyť tejto témy o filme ani neviem/

veľmi dobré... ale nie pre každého.

Je to surovo a jednoducho o ničom, ale tá atmosféra, found-footage, a ťažko zodpovedateľná možnosť reálnosti vás núti sa zamyslieť,o čom všetkom vieme ako verejnosť... a o čo vôbec netušíme.

Film mal obrovský potenciál a skvelý nápad, spracovaním však trošku krýval a dalo by sa to spraviť ešte lepšie, ale za mňa spokojnosť 8.5/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ROMÁN PRO MUŽE 3/5
Úplne priemerný film na jeden večer, párkrát som sa zasmial (Donutil), ale inak nič moc. A keď Tánička hrá k***u, človek by čakal trošku lepšie scény, ale nekoná sa. Vladyka je dobrý herec, mám ho celkom rád, ale do jeho roly mohli obsadiť aj sochu. Ako vravím, priemer.

LAST EXORCISM (2010) 1/5
Ďalší found-footage. Už sa mi z toho chce zvracať. Úplná blbosť.

RISE OF THE PLANET OF THE APES 4/5
Vynikajúci film. Vynikajúci. Chcem pokračovanie =D

EDIT: K Apollo 18 - vzhľadom na komenty v tejto téme a na ČSFD, nejdem ten film ani pozerať, možno sa raz k nemu dostanem, ale určite nie cielene. Ako čítam ide o ďalšiu bohapustú found-footage, kde hodinu a pol budem čumieť na roztrasený zelený obraz, ktorý v najlepšom zázračne vypadne, hovno sa na konci dozviem a zážitok z filmu bude rozbolené hlava. :aasmile2:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tim Burton's Ed Wood velmi vydareny zivotopis najhorsieho rezisera vobec (aj ked mam pocit, ze sa to coskoro moze zmenit). Dialekt, kulisy, kamera, svetla navodzuju pocit, ze film je natoceny na konci 50tych. 8/10

k Apollu a hodnoteniam: snad jediny krat co suhlasim s tymi cislami, o ktorych aj skutocni odbornici na film (napr. Peter Konecny) tvrdia, ze su +- 4 body od reality...
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

X-Men: First Class -musím sa priznať, že som sa dlho vyhýbal novým x-menom hlavne kvôli zmene hercov.Nakoniec som ale predsalen zlákala zvedavosť a bol som veľmi milo prekvapený.Herci v podstate prekvapili,hlavne Michael Fassbender(na druhej strane mi veľmi nesadol profesor v podaní Jamesa McAvoya) a ostatný nováčikovia si viedli tiež velmi sušne,takisto výborný bol ostrieľaný Kevin Bacon.Je to celkovo strhujúca "podívaná" ,kde prakticky nenajdete hluché miesta.Film určite predčil vlažného Wolverina a celkovo by som ho zhodnotil ako veľmi obstojné pokračovanie x-men série
8/10

Midnight in Paris - nemám velmi rád romantické filmy,ale dal som na vysoké hodnotenie.Žial toto veľmi nebola moja šálka kávy
6/10 (hlavne kvôli Marion Cotillard )

Wall-E - konečne som si pozrel tento milý anímák celý.
9/10

17 Again - čakal som typickú americkú teen- komédiu, ale nebolo tomu celkom tak.Dostali ma hlavne haluzné situácie súvisiace s vekom.Dobrá oddychovka.
7/10

Bolt - ani animák so super psom nesklamal
8/10

Yes Man - tak toto bol priestrel.Čakal som od Carreyho omnoho omnoho viac.Skoro vôbec som sa nesmial.
5/10
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Pi - Film zobrazuje životný príbeh matematika Maxa Cohena, no tiež podsúva otázku koľko je nám toho dovolené poznať a chápať, či nie je lepšie nechať niektoré veci nepochopené. Introvertný Cohen sa pokúša pomocou svojho geniálneho mozgu a najnovšej techniky zistiť, či sa nejakým spôsobom nedá predpovedať hodnota akcií, s ktorými sa pracuje na burze. (Natočené vysokokontrastnou čierno-bielou kamerou.) 9/10

Zvieracia kazajka - skvelý thriller o mužovi, ktorý cestuje v čase z priestorov blázinca, aby pomohol žene, ktorú spoznal ešte ako malú v jej súkromnom živote. Odporúčam. 10/10
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Real Steel: 9/10
Nečakal som od toho veľa, ale nakoniec som bol príjemne prekvapený a z kina odchádzal v pozitívnej nálade. Sympatický film, odporúčam..
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

The Grey Zone - http://www.imdb.com/title/tt0252480/ film o praci Sonderkomanda, t.j.skupiny ktora posobila v koncentraku v Auschwitz pri spalovani mrtvol (a vsetkom s tym suvisiacom)Je to podla spomienok doktora posobiacom v auschwitz.Velmi pochmurny,drsny film.posobi na mna autenticky,som rad ze som sa k nemu dostal.Pre mna 9/10.skor odporucam pre ludi ktorych dana tema zaujima.inak je prva polovica dost tazka,(mozno trosku neputava) zvysok dost neprijemny a depresivny.
The Hangover part II - http://www.imdb.com/title/tt1411697/ necakal som nic ine...zasmiat sa na par momentoch dalo.6,5/10
True Grit-po po dlhsom case a nepresvedcivych vykonov bratov coenov som necakal nic extra ale toto bola kvalitka.8/10 obsah kady pozna.
nokiax2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nokiax2 »

Real Steel - momentálne som dopozeral a môžem povedať že som sa bavil po celý film. Stojí za to si ho pozrieť. A tá posledná bitka mi pripomínala súboj Rocky vs Drago z Rocky IV. Proste 9.5/10 ;-)
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

V for Vendetta - stará dobrá klasika 9,5/10
// pre darcu K :minus: - každý si myslí svoje.a za to dávať K-???
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Rocky 4 - môže byť 8/10
Rocky 5 - asi najslabší rocky 3,5/10
Rocky 6 - snaha bola ale predsa lepšie ako 5 takže 6/10

// Hughito To teraz ako každému kto nedal aj link na CSFD dávaš :minus: ?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

nepriatel statu (1998) - vcera davali v telke tuto klasiku s w.smithom stale fasa film 8/10
heat (1995) - dalsi film ktory treba vidiet 8/10
scarface (1983) - videl som to davnejsie bavilo ma to ok 7,5/10
a perfect murder (1998) - dobra douglesovka 7,8/10
the game (1997) - zaujimavy filmos 7,8/10
analyze this (1999) - dobre nenudilo 7,5/10 dvojka okrem par hlodov.. inak odost slabsia
mr. poppers penguins (2011) - сakal som viac no ajtak sa mi to pacilo vyborny rodinny film 8/10

//hughito: ty si kompletny mi dat 2x na tom istom karmu dole 4 minuska
vajcak no koment
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Crazy, Stupid, Love
http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva ... ena-laska/
9.5/10

výborná romantická komédia, nebyť úbohých posledných 10 min, 10/10.
oplatí sa pozrieť.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Transformers II Revenge of the Fallen -8/10- stale sa dokazem pozerat na formerov kedy kolvek a aj 50x ked bude treba tak ako na terminatora.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Che: Part One a Che: Guerrilla: Film sa pozeral dobre aj napriek pomalému, veľkej dĺžke (vyše 4 hodiny) a "rozprávačskému" tempu. Réžia, kamera a herecké výkony v pohode, bolo to realistické. Avšak, keďže o tejto osobe viem aj niečo viac, po historickej stránke to moc neobstojí, toto bol dosť idealistický pohľad na Che-a. Čiže po tejto stránke mi to ubralo na celkovom dojme, ale tak nehodnotím to zle.

7/10

V for Vendetta: Konečne som sa dostal k tomuto pomaly kultovému filmu. Pozeralo sa to dobre, ale keď som nad tým potom zamyslel, tak vo mne film vzbudil skôr odpor. Film sa tvári strašne protisystémovo, ale je to veľmi lacný obal, ktorý sa rozpadol ešte počas záverečných titulkov. Neobstojí to vôbec ako nejaká výstraha pred totalitou, hlboký film na zamyslenie (napadá ma 1984). Je to proste komečný film od komerčných tvorcov, ktorý využili do istej miery (do miery aktu pozretia si filmu s peknou maskou - a tam sa všetko skončí) atraktívnu tému antisystémovosti (v skutočnosti však nereálnej).

5/10

The Hangover part II Tak tu si nemôžem pomôcť, toto sa mi páčilo. Viac než 1. Super.

8/10

Quest for Fire: Film, ku ktorému nepotrebuje titulky ak neviete po anglicky. Prečo ? Lebo sa tam nerozpráva, teda, trochu aj áno, ale neartikulovane. Pre mňa zaujímavý počin a niektoré scény prekvapivo drsné (aj vzhľadom na vek filmu). Čo dodať ? Mňa to zaujalo, deje vo filme ukázané, sú súčasťou minulosti našich prapredkov.

8/10

Apollo 18: Čo dodať, klasický oddychový hororík. + za námet, ktorý mi prišiel originálny, inak priemer.

6/10

Rossiya 88: To nie je film, skôr hraný dokument, sociálna sonda do istej časti ruskej neonacistickej obce. Nebudem to ani hodnotiť. Treba si to pozrieť s tým vedomím, že toto sa naozaj deje a aj na horšej, agresívnejšej a sofistikovanejšej úrovni.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Včera som si pozrel The help.
Silný príbeh, sem-tam vtipné momenty, 146 minút...to sú hlavné črty tohto filmu. Takéto filmy(rozumej žáner dráma) nie sú mojou šálkou čaju, avšak ako správny fanúšik Emmy Stone, mi nemohol uniknúť. A každá minúta filmu určite stála za to. Vynikajúci film, dávam mu 8/10(na čsfd mi ho ešte nejde ohodnotiť :? ).
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Dead Snow - podla mňa dobre spracovaný film na pár drobností,zombies sa mi najviac páčili :) pokojne by som pozriel ešte raz 3,5/5.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Trussardi:
//hughito: ty si kompletny mi dat 2x na tom istom karmu dole 4 minuska
vajcak no koment
To aby si sa naučil slušným mravom. Takto z tvojich komentárov nikto nič nemá, je to tak ťažké priložiť odkaz ?
Napísať odpoveď