The Elder Scrolls V: Skyrim
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Precitaj si to co som napisal o 3 riadky hore...
krsitian123 napísal:Ahojte mozme mi niekto poradid mam staihnutu tuto hru od razoru a cracknem zapnem ukaze mi njedno intro druhe a hra mi padne dakujem
Asi to tiez po tebe nevedeli precitatkrsitian123 napísal:tak z lamiek ma poslali sem
Uz ste niekto prisli na to ako viem umiestnit objekt z inventaru presne do priestoru ? ci musim svoje veci hadzat v dome po zemi ?
odhod vec na zem.. a dlhym stlacenim "e" dokazes s vecou manipulovat. ulozis si ju podla potreby
//ano, hra je dost ticha.. ale kedze ju hravam najma po veceroch, tak mi to nevadi:)
//ano, hra je dost ticha.. ale kedze ju hravam najma po veceroch, tak mi to nevadi:)
Uz to parim jak dabel
Musim povedat ze som znacne uchvateny
Ta grafika, moznosti, animacie, svet vyraza dych. Momentalne idem ten quest co mam zabit prveho draka, pri Western Tower myslim tak uz pri tom som sa troska zapotil
a este ktomu prekvapivo mi to ide na High bez lagov na mojom booku (Turion Dual-Core 2,3 Ghz, ATi HD 5730 1Gb, 3 Gb RAM)
Aj u vas je tato hra vyrazne tichsia, ako ostatne zvuky? Pri standardnej hlasitosti, ktoru mam nastavenu skoro stale, som chvilami nevedel ci mi ide zvuk. A ked pridam hlas, a po skonceni hry pustim hudbu/youtube, tak mi moze aj usi urvat.
-
Grond
Medium Professional
spusti si hru hod sa do okna a v zvukoch , zmiesavaci sa pozri ci mas uroven hlasitosti hry ako ostatne aplikacie ....
To bola jedna z prvych veci co som pozeral.
Este ma napadlo, ci hra nerobi taku chobotinu, ze automaticky sa snazi davat 5.1 zvuk a pusta mi z neho len stereo (pocuvam na sluchadlach), ale taketo mega nastavenia tato konzolovka neobsahuje. Aspon, ze rozlisenie si mozem nastavit
Este ma napadlo, ci hra nerobi taku chobotinu, ze automaticky sa snazi davat 5.1 zvuk a pusta mi z neho len stereo (pocuvam na sluchadlach), ale taketo mega nastavenia tato konzolovka neobsahuje. Aspon, ze rozlisenie si mozem nastavit
Koci: aj ja mam hru vyrazne tichsiu ako ine hry vzdy musim pridat o polovicu viac ako davam klasicky. Ale co je sranda tak tie dokoncovacie animacie - zvuky v nich su zase strasne hlasne a aj tie revy, shouty draugirou ked kricia tak su dost nahlas oproti celkovej hlasitosti hry.
edit//Inac ako riesite tie zamknute dvere? Tie co potrebuju tu ruku...nikdy som tam nenasiel ziadnu napovedu a je to na nervy nahodne uhadnut
edit//Inac ako riesite tie zamknute dvere? Tie co potrebuju tu ruku...nikdy som tam nenasiel ziadnu napovedu a je to na nervy nahodne uhadnut
K tej ruke
Spoiler
Správna kombinácia je na tej "ruke", stačí si ju pozrieť v inventory.
Ahojte
Mal by som par otazok k tejto skvelej hre.
Alchymia- kde zozeniem navod na pripravu lektvarov, napr. obnova zdravia. ( zatial som nasiel len alchymistku v Bilom prusmiku)
Ocarovanie predmetu- kde kupim prazdne kamene dusi ? V spomenutom Bilom prusmiku predava mag iba naplnene, drahe kamene dusi.
A akym sposobom si doplnim ocarovanu vec ? Mam nejaky kamen s dusou a neviem nim zbran doplnit.
Kde sa daju zohnat rozne ocarovania ? Niekde som cital,ze IBA rozcarovanim predmetu.
a ja zatial nemam moc vhodne predmety, ktore ked by som rozcaroval by sa mi hodily na LUK.
Alchymia- kde zozeniem navod na pripravu lektvarov, napr. obnova zdravia. ( zatial som nasiel len alchymistku v Bilom prusmiku)
Ocarovanie predmetu- kde kupim prazdne kamene dusi ? V spomenutom Bilom prusmiku predava mag iba naplnene, drahe kamene dusi.
A akym sposobom si doplnim ocarovanu vec ? Mam nejaky kamen s dusou a neviem nim zbran doplnit.
Kde sa daju zohnat rozne ocarovania ? Niekde som cital,ze IBA rozcarovanim predmetu.
Link na potiony : http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Potions_%28Skyrim%29Kambut napísal:Ahojte
Kde sa daju zohnat rozne ocarovania ? Niekde som cital,ze IBA rozcarovanim predmetu.a ja zatial nemam moc vhodne predmety, ktore ked by som rozcaroval by sa mi hodily na LUK.
Enchanting - ocarovanie ziskavas tak ze najprv musis disenchantovat veci ktore si nasiel a potom mozes pouzivat tie ich bonusy na svoje vlastne enchanty ( ten bonus zavysi od toho aky Soul Gem pouzijes, cim vyssia trieda soul gemu tym vyssi ucinok jednotlive bonusy maju + sa to samozrejem da ovlivnit roznymi perkami v Enchantingu )
Kde zohnat soul gemy ? Mno pravdepodobne sa daju kupit u roznych predajcov pripadne sa daju najst skoro v kazdom dungu ... Ci sa daju nejak vyrabat tak to nvm...
-
lekoklatik
VIP
Mimochodom niekde sa písalo že rozdiel medzi low a high nastaveniami nie je skoro poznať rozdiel.
Tak to je bullshit
Tak to je bullshit
-
cORP.
Addict
to s tymi nastaveniami je celkom aj pravda ,mne to ide na low az high tak isto a vyzera to velmi podobne ,
no k mojej otazke ,neskutocne ma serie to ze mam plny inventar ,vsetky veci co som nasiel je mi ale luto len tak vyhodit ,nebol by to problem keby existoval nejaky kupec co by to odomna vsetko aj kupil lenze ty mantaci maju pri sebe maximalne 1000 zlatych ,no co ked ja mam 250 vahu len dracie kraviny za pomerne viac zlatych + nejake magovske veci kde len jedna palica stoji vyse 900 zlatych ? je v celej hre nejaky trader co ma aj vacsiu hotovost a nepredava len trapne jedlo a pitie v krcme ? dakujem za odpoved ,nakolko toto je moj jediny mega problem v hre
no k mojej otazke ,neskutocne ma serie to ze mam plny inventar ,vsetky veci co som nasiel je mi ale luto len tak vyhodit ,nebol by to problem keby existoval nejaky kupec co by to odomna vsetko aj kupil lenze ty mantaci maju pri sebe maximalne 1000 zlatych ,no co ked ja mam 250 vahu len dracie kraviny za pomerne viac zlatych + nejake magovske veci kde len jedna palica stoji vyse 900 zlatych ? je v celej hre nejaky trader co ma aj vacsiu hotovost a nepredava len trapne jedlo a pitie v krcme ? dakujem za odpoved ,nakolko toto je moj jediny mega problem v hre
Si kup barak hned v tom prvom vacsom meste za 5000 septimov. Budes tam mat truhlu do ktorej si mozes svoje cennosti uskladnit a po castiach predavat medzi roznych traderov.cORP. napísal:to s tymi nastaveniami je celkom aj pravda ,mne to ide na low az high tak isto a vyzera to velmi podobne ,
A co sa tyka tych penazi u traderov tak je sice pravda ze ich maju dost malo ale tym padom maju tie goldy aspon nejaky vyznam a clovek musi rozmyslat co si kupit a co kupit neskor
-
cORP.
Addict
mne ani nejde o to nieco kupit ale o to nieco aj predat ,ved na co to potom zbieram 
rychle cestovanie medzi 3-4 mestami a problem vyrieseny:)
-
xH4wK
Neviem ci to tu uz bolo ak ano tak sa ospravedlnujem, ale riesil uz niekto problem so zvukom ? je to strasne tiche a musim pridavat zvuk na reprakoch, mal s tymto niekto problem ?
-
lekoklatik
VIP
A problém sa asi nevyriešil, osobne som google neskúšal, takže sa možno poobzerať tam.KoCi napísal:Aj u vas je tato hra vyrazne tichsia, ako ostatne zvuky? Pri standardnej hlasitosti, ktoru mam nastavenu skoro stale, som chvilami nevedel ci mi ide zvuk. A ked pridam hlas, a po skonceni hry pustim hudbu/youtube, tak mi moze aj usi urvat.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2011, 16:23)
Tak som trošku prebehol google a nič 100% funkčné som nenašiel.
napríklad
http://crashfixes.com/fixing-skyrim-cra ... merates/2/Problem #8 The Elder Scrolls V: Skyrim Sound / Audio Fix – No sound or weak sound
For Windows 7 and Vista users:
First of all, update your sound card drivers. If doing that doesn’t clear up the problem, make sure you have volume set to max for The Elder Scrolls V: Skyrim in the volume mixer (click on the little speaker icon in the bottom-right of your screen in the system tray). If you’re in-game, just alt+tab out of the game and check if The Elder Scrolls V: Skyrim is set to max in the volume mixer.
Another tip you could try is to go to Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Communications Tab then select the “Do Nothing” radio button to permanently fix this issue.
For Windows XP users:
Reduce hardware acceleration, or set your speakers to Stereo.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2011, 16:27)
tu zas chalani hovoria že niekto to teda vyriešil
http://www.thenexusforums.com/index.php ... low-sound/
presnejšie
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2011, 16:40)I have the same problem.
I've had similar problems with other games before, so I just did my regular quick workaround which helps a lot:
1. Go to 'Playback devices' in Windows. (right-click the Volume icon next to Window's clock.)
2. Select your default audio device and click the 'Properties' button.
3. Go into the 'Enhancements' tab and check "Loudness Equalization".
4. Press 'OK' and 'OK'.
So basically this "enhancement" makes so that Windows automatically boost low volume sounds and lower loud sounds.
Druhý spôsob teda potvrdzujem.
V hre na začiatku som však nepočul hudbu, ale hlasy boli úplne normálne (hlasitosť), avšak nemám originálku, takže to možno bude tým (myslím nejakú podmazovú hudbu).
Takže pravé tlačidlo na reprák dolu na lište > Zariadenie pre prehrávanie > vlastnosti vašeho defaultného zvukového zariadenia > záložka rozšírené > zaškrtnúť Vyrovnávanie hlasitosti (prípadne si skúste zaškrtnúť niečo iné, mne to však pri vyrovnávaní hlasitosti funguje).
Vyrovnavanie zvuku poskytuju aj ovladace k mojej zvukovke, co osobne povazujem za prasarnu, kedze sa to aplikuje na vsetky zvuky. Potom ked pocuvas nejaku skladbu, tak nemas tiche a hlasnejsie pasaze, ale stale +/- v tej istej hlasitosti.
A riesit to takto len preto, aby som sa zahral a vratil to do povodneho stavu - to uz je jednoduchsie pridat hlasitost
)
A riesit to takto len preto, aby som sa zahral a vratil to do povodneho stavu - to uz je jednoduchsie pridat hlasitost