na videu. Kedysi som mal segu a presne takeho maria som hral a neviem ho najst ked nepoznam konkretne veci. To ze napisem bros 1 ,2 ,3 tak som sa dostal akurat po to spominane all stars
kde uplne inak vyzeraju ako na videu.
Tu je odkaz na youtube :
DAKUJEM vsetkym za pomoc.
A este sa chcem spytat kedysi som mal takeho maria na tej zltej kazetke a to uz neviem ani jako sa to mohlo volat. Ale jednu scenu si dobre pamatam ked byva v kazdom tom mariovi boj
s tou velkou korytnackou... tak tam boli podobne jak na tom videu v tej druhej misii dole kde su tie modre tehly tak v tom suboji som bojoval s takym skateboardistom a on sa vozil s jednej
strany na druhu znazornim tu miestnost na obrazku ktory prikladam.
- este ma teraz napadlo ze tusim zakazdym som bojoval s niecim inym , a spomenul som si este aj na nocny level a tam si este pamatam ked som to prechadzal dve korytnacky a ak si dobre pamatam
vyzerali ako zname ninja korytnacky ale to bolo pocas levelu nie pri suboji a hadzali po mne tie vlastne zbrane alebo boli aj 4 ale pozor bolo to pocas chodenia v leveli nie v suboji.
To su take blbe spomienky ale pravdive takze nemajte mi to za zle bol som mensi. Ak ma nieco napadne napisem. Myslim ze ten nazov bol nejak - super mario brother ( cislo - 2 alebo 6 )
Tak kto si to pamata tak mi prosim dajte vediet lepsieho maria som v zivote nehral. To bolo nejake specialne vydanie oproti ostatnym. Boli tam postavicky ktore su nam zname mozno
looney tunes alebo co ale neberte to ako samozrejmost tazko sa mi to hlada v hlave
Tak dakujem aj za poslanie toho original maria 1985.
http://uploading.sk/images/beznzvkyk.png
DAKUJEM za pomoc.