vitaj vo svete quicksavu a quick loaduMichalkoOo napísal:oni ma chytili pri otvarani dvery
The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
a v com je problem? ..zaplat pokutu a mas pokoj:)
.
ked nechces prist o veci, ktore si ukradol, tak ich predtym niekam odloz
.
ked nechces prist o veci, ktore si ukradol, tak ich predtym niekam odloz
čaute prosím Vás potrebujem radu, hrám Skyrim , mám 21 lvl, a taký quest že mám zabiť alduina ,toho krála drakov , spravím quest odletí, a mám spraviť mier medzi královstvami, mám navštíviť Arngeira,Ulfrika,a generála Túliusa a mám im povedať aby sa zišli na tej hore so šedofúzimi, spravím to idem sa porozprávať so šedofúzimi ideme pri ten stôl , a okolo neho sú všetci tí ktorých som volal, a prídem k ním a mám si sadnuť na stolicu, sadnem si a nič sa nedeje ?? nechápem to.. tak prosím radu ako to spraviť, alebo to je nejaký bug?
díky..
lukass51 napísal:čaute prosím Vás potrebujem radu, hrám Skyrim , mám 21 lvl, a taký quest že mám zabiť alduina ,toho krála drakov , spravím quest odletí, a mám spraviť mier medzi královstvami, mám navštíviť Arngeira,Ulfrika,a generála Túliusa a mám im povedať aby sa zišli na tej hore so šedofúzimi, spravím to idem sa porozprávať so šedofúzimi ideme pri ten stôl , a okolo neho sú všetci tí ktorých som volal, a prídem k ním a mám si sadnuť na stolicu, sadnem si a nič sa nedeje ?? nechápem to.. tak prosím radu ako to spraviť, alebo to je nejaký bug?díky..
Spoiler
Je tu aj funkcia SPOILER 
Spoiler
muffi.. nie je to 100% spoiler. zalezi na tom, ako hru hras..
Spoiler
plnil som questy za Imperial legion a Ulfrika som zabil:) takze on pri ziadnom stole nebude 
Spoiler
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2011, 12:27)
lumir.. ja tam mám všetkých nikoho som nezabil .
Skusal niekto nejake mody na nexuse?Ja som zatial objavil tento trochu sa mi nepacia farby ale vsetko sa da upravit v subore injFX_Settings.h..zatial som neprisiel na to ako upravit tie farby
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teraz som zistil ako je hra zle optimalizovaná..
v obrovskej krajine s výhľadom a s desiatkami ľudí mám 40 FPS
v katakombe kde som sám mám 25 fps
Detaily ultra+manuálne zvýšené cez advanced, 4xAA a FXAA
-
xH4wK
divne ja mam v interieroch cez 170 a vonku ~70 nastavenia 8x AA 16x AF
to ma s vypnutym v-sync snád kazdyH@wk napísal:divne ja mam v interieroch cez 170 a vonku ~70 nastavenia 8x AA 16x AF
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aj ja ho mám vypnutý
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne to iste aj u mna, teraz som bol v tej zrucanine Temných Vod a mal som tak 25-30fps tam a vonku mam v pohode nad 40MichalkoOo napísal:teraz som zistil ako je hra zle optimalizovaná..
v control panel to mas naforced off?ak ano tak radsej nechcem vediet na akej zostave sa trapisMichalkoOo napísal:aj ja ho mám vypnutý
ale je pravda ze ten GamEbryo engine ci na com ta hra bezi je strasne zle optimalizovana..mam vsetky nastavenia na ultra AAx4,AFx8 a pokles FPS som zaznamenal len v uvodnom intre ked ma viezly do dediny okolo 25 FPS dalej ma strasne stvu tiene a Z-fighting
-
xH4wK
No asi tazko ale budizbalthier napísal: to ma s vypnutym v-sync snád kazdy
proof or it didnt happenH@wk napísal: No asi tazko ale budiz
-
xH4wK
No to skor by si mal davat proof ty
pretoze ja viem ako to ide na mojom systeme ... s 2x 580 GTX v SLI.
Tak potom nechapem ako si mu mohol odpisat ze divneH@wk napísal:No to skor by si mal davat proof typretoze ja viem ako to ide na mojom systeme ... s 2x 580 GTX v SLI.
zaujimalo by ma aky mas monitor
-
xH4wK
No je to divne pretoze v indoors maju byt FPS o dost vacsie ako vonku..
S tvojou zostavou to divne vobec neje ze mas taky bost a u jeho zostavy tiez nieH@wk napísal:No je to divne pretoze v indoors maju byt FPS o dost vacsie ako vonku..