The Elder Scrolls V: Skyrim

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

moja zostava:
AMD Phenon 2 X4 965BE 4 GHz
8GB DDR3 Kingston HyperX blu 1600MHz ram
ASUS M5A99X
Gainward Geforce GTS450 1 GB (vysoko pretaktovaná) - výkon ako GTX460SE niekde mierne pod, pre moje rozlíšenie to stačí
500W Seasonic
1TB Caviar Black
Hrám to v 1280x1024, 4xAA, 8x AF, FXAA, ultra preset + manuálne zvýšené detaily cez advanced. Upravený config-vypnutý vsync a zapnuté tiene pre krajinu a stromy. Control panel mám na default
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

Podarilo sa mi ziskat Q item (Slava a narek, alebo po ang Glories and Laments) skor ako Q a ked som zobral ten Q tak mi to nechce uznat ze tu knihu mam. Neviete co s tym ? uz som si skusil pridat aj dalsiu cez prikaz ale nepomohlo. Mozno by pomohlo keby som ich odstranil a az potom pridal lenze nato neveiem najist prikaz.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Skyrim vyuziva vraj len 2 GB ram?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

je to 32-bitová aplikácia tak využije 2GB ram aj nejaké drobné
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Mrto napísal:Podarilo sa mi ziskat Q item (Slava a narek, alebo po ang Glories and Laments) skor ako Q a ked som zobral ten Q tak mi to nechce uznat ze tu knihu mam. Neviete co s tym ? uz som si skusil pridat aj dalsiu cez prikaz ale nepomohlo. Mozno by pomohlo keby som ich odstranil a az potom pridal lenze nato neveiem najist prikaz.
skusil si knihu vyhodit na zem a znova vziat?
Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

praveze to nejde lebo je to Q item a tie vyhadzovat bohuzial nejdu
Kambut
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kambut »

hypper dakujem za pomoc

Este by som sa chcel spytat...
Mam Dark soul v ktorom mam uveznenu obri dusu, no je mi ho luto pouzit na ocarovanie, je to unikat, da sa zohnat len tazko ? alebo je ich v skyrime dost ?

dalej , mam level 17 a chcel by som naplnit velky kamen dusi , ak chcem dusu banditu napise mi, ze nemam dost velky kamen, a napr. sablozuba kocka mi naplni velky kamen len malou dusou.
ked sme pri tom, da sa dat do toho kamena dalsia dusa ? aby spolu vytvorily dusu velku ?

Mam prazdu azurinu hvezdu, a nevchadzaju mi do nej ziadne duse( a to som bol v nej a vycistil ju) !!!???

Daju sa septimi dat do nejakej napr. banky ? ak ano tak kde ?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

azura star - zatial som sa k nej este nedostal, no v morrowinde to fungovalo tak, ze chytena dusa sa automaticky vlozila do najmensieho mozneho soulgemu.
.
takze skus vsetky prazdne soulgemy vyhodit z inventara a tak skusit azura star naplnit
.
+mysli taktiez na to, ze azura star dokaze chytit len duse priser (nie ludi)
++ pouzivas "soultrap" (bud kuzlo alebo magicky predmet) pred tym, ako priseru zabijes?; stihnes ju zabit do casoveho limitu?
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Mrto: skús to čo je napísané tu v sekcii bugs, teda cez konzolu nastav postup v queste http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Urag_gro-Shub

Kambut: duše NPC (ako napr. banditi) idú iba do black soul gem (ktoré sú najdrahšie a rovné grand normálnym soul gemom), do normálnych soul gemov idú duše zo všetkého okrem NPC. Sčítavanie duší nie je možné.
A tá Azurina hviezda je normálna alebo black star? Ak normálna, tak do nej idú iba duše všetkého okrem NPC. Ale možno sa ti duše skladujú v iných soul gemoch namiesto hviezdy, čo ja viem...

//mamuty vraj majú grand soul
Kambut
Amateur
Amateur

diki moc za skore odpovede
azura star mam normalu, skusil som vsetky ostatne gemy vyhodit a vtedy sa mi pri zabiti ladoveho medveda naplnila azura star s obycajnou dusou... chcel by som ju naplnit ale co najvecsou a tak si ocarovat predmet .... cize obri dusi ... na koho by som mal zautocit ? mamut ? obor ? mam lvl 21
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Par zaujimavych screenov z hry:)
Prílohy
ScreenShot10.jpg
ScreenShot11.jpg
ScreenShot14.jpg
ScreenShot15.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som našiel jeden prepekný na reddit-e
Prílohy
w3BJN.jpg
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

ten vysiel pekne. Darmo som sa snazil:D
Prílohy
ScreenShot13.jpg
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Ach ten skyrim vie niekedy tak nasrať :D Alebo teda kôň napríklad. Nie že by počas boja utiekol kúsok dozadu a schoval sa ale on sa musí pridať do boja.. potom ho ja sám mečmi zabijem alebo všetci idú len do neho. A keď už sa konečne rozhodne, že utečie z bitky, tak potom ho ani pán Boh nenájde.
Alebo tie hlúpe šípy a ľadové strely. Aj vám sa stáva, že keď vás zasiahne tak vo vás zostane? Beháte po meste a ste skrz na skrz prebodnutý ľadovým cencúľom ? :D dosť ma to irituje.

Ale inak parádna hra. Nekonečná. Počas plnenia questu poberiem 2 ďalšie a tak sa to stále opakuje. Plná mapa značiek a neviem kde mám ísť prv. Vyzerá to byť na veeeľmi dlhú zimu :P
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

na Lydie si trénujem lukostrelbu :D .. A ak mi odíde tak jej poviem že potrebujem pomoc a zase mám chvostík.
Kambut
Amateur
Amateur

zabil som obra a dostal som velku dusu ... kde ziskam obri dusi ( tu najvecsiu moznu) ?

RE: prave som nasiel draka sediet na skale , zabil som ho, pod nim bol sarkofag s ktorej vysla nejaka vznasajuca sa smrtka a ta mi dala obri dusu takze :smt059

Je to jedina moznost ako ziskat dusu obri ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Strašne dlho som váhal, no nakoniec som objednal a dnes dorazil. Hral som to, zatiaľ som úroveň 5 a strašne ma to baví. Príbeh ma zaujal, hrateľnosť je perfektná, grafika ako taká len lepší priemer, ale celkovo to pôsobí neskutočne krásne, a to prostredie skrátka nemá chybu. Atmosféra super, som rád že nie je nejak moc strašná a môžem si zahrať aj večer, v noci... :D

Uvidím ako to bude pokračovať, no snáď sa to nepokazí. Aká je tam asi herná doba, vie niekto? (myslím hlavnú dejovú líniu, nejaký priemer). A inak, som jediný kto to nehrá vo "first person" pohľade? Hrám z pohľadu, aký je napr. v Assassin's Creed, a podobne. To FPS ma proste neberie.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kambut..
.
a uz si skusal mamutov a drakov (drak, stary drak, ladovy drak atd atd)
Spoiler
ta "vznasajuca sa smrtka" mala u seba masku. tych masiek je v hre celkovo 8 + 1 "drevena" (t.j. 8 dusi)
Obrazok:
..vsetko na low + najnizsie mozne rozlisenie
..spellbreaker + mec cepeli (blades) 2x vylepseny, moja srdcovka
Prílohy
ScreenShot5.png
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

neviete niekto nahodou ako funguje ebon blade , mam dokonceny cely ten quest aj tu cast kde ho treba "nakrmit" obetami ktore vam doverovali , pri tom meci sa pise ze jeho sila rastie krvou zrady (teda killovanim vlastnych ,len som pri tom nepostrehol nejaky vyraznejsi dmg :? )
dalsia vec ohladom vlkolakov podla mna je to viac nevyhoda ako vyhoda neviem ci to prave tu niekto spominal ale ked ste vlkolak nemate moznost "pokojneho spanku" teda ked mate unavenu postavu nedoplni sa vam mana,vydrz a HP co som pocital tak som tym prisiel o cca 75hp+-
Kambut
Amateur
Amateur

lumir...
nie mamuta som este nedokazal dat lebo je vzdy v sprievode dalsich mamutov ktory po mne hned vystartuju aj s obrom.

draka som skusal , mam pocit, ze mi napisalo - ze dracia dusa sa neda pohltit do soul gemu

Momentalne mam lvl 25, je to nehorazna drina v podzemi napr s falmermi :(
Napísať odpoveď