nejde mi zvuk cez HDMI
nejde mi zvuk cez HDMI
ahojte, mám taký problém spojil som môj PC s TV cez HDMI kábel ale nejde mi zvuk. Prosím poraďte mi v čom je problém.
TV: LCD Panasonic Viera
PC: GeForce 9800GT
TV: LCD Panasonic Viera
PC: GeForce 9800GT
Re: nejde mi zvuk cez HDMI
pred pripojenim HDMI kabla, prepni v ovladacom panely Zvuku, Speakers na SPDIF/HDMI podla toho co tam mas na hodnotu default.
Aký operačný systém? (strašne ťažké napísať hneď do prvého príspevku)
pravym na to SPDIF a zaskrtnut obe (3. a 4.)... kedze mas slovensky win, tak ti nepoviem ako to geniusovia prelozili...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Si slepy? Nastavit ako predvolene zariadenie ti vobec logicky nedojde?
dal som predolit dal som restart, zvuk nejde stale dokonca uz nejde ani na pc, tak neviem
-
Soviet
Darca
No v PC ti nejde, lebo predvolene ho teraz chce prehravat cez ten HDMI kabel, ktory by si mal mat zapojeny do televizora. Cize televizor ti ho stale neprehrava? Ak chces v PC mat zvuk, tak len staci prepnut default opat na reproduktory.
ano, ked som dal spat tak uz zvuk ide na pc to chapem, ale zvuk nejde na TV ked som predvolil to SPDIF
-
BookEditor
Light Professional
Mne tiež nešiel zvuk na TV a zistilo sa, že mám výrobnú chybu v kábli. Predtým ti vôbec ten kábel fungoval???
kabel som kupil v piatok a obraz mi ide iba zvuk nie tak pls kde este moze byt chyba
-
Soviet
Darca
Tu riesili rovnaky problem..skus aj rady tam.
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1239086
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1239086
kde by mohla byt chyba este?
Rozhodol som sa z PC spravit HTPC.
Graficka karta je Sapphire Radeon HD5450 (ma HDMI aj s audiom) (Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. )
pripojil som PC s TV pomocou HDMI.
Ked idem do ovladaci panel -> zvuk tak tam vidim len zvukovku ktora je na zakladnej doske. Nemam tam ziadnu z grafiky.
Ovladace som instaloval aj z CD aj najnovsie z netu, no stale je to rovnake.
Na CD som nasiel adresar WDM -> HDMICE
to som nainstaloval a aj tak nic.
uz fakt neviem ako to rozbehat.
Dokonca parkrat po nainstalovani toho HDMICE mi vyskocilo rozpoznal sa novy HW, a najde tam ATI audio. Spravne to nainstaluje, restartujem PC a nic.
a do spravcov zaradeni -> systemove zariadenia mi prida HDAC, lenze je tam vykricnik. Ked rozkliknem pise: "Zariadenie nemoze najst dostatok bolnych prostriedkov, ktore by mohlo pouzit. (kod 12)
Graficka karta je Sapphire Radeon HD5450 (ma HDMI aj s audiom) (Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. )
pripojil som PC s TV pomocou HDMI.
Ked idem do ovladaci panel -> zvuk tak tam vidim len zvukovku ktora je na zakladnej doske. Nemam tam ziadnu z grafiky.
Ovladace som instaloval aj z CD aj najnovsie z netu, no stale je to rovnake.
Na CD som nasiel adresar WDM -> HDMICE
to som nainstaloval a aj tak nic.
Dokonca parkrat po nainstalovani toho HDMICE mi vyskocilo rozpoznal sa novy HW, a najde tam ATI audio. Spravne to nainstaluje, restartujem PC a nic.
a do spravcov zaradeni -> systemove zariadenia mi prida HDAC, lenze je tam vykricnik. Ked rozkliknem pise: "Zariadenie nemoze najst dostatok bolnych prostriedkov, ktore by mohlo pouzit. (kod 12)
-
typek61
Darca
hod screen zo spravca zariadeni
nemas nainstalovany driver na zvukovku v grafike
ako som pisal ked ho dam nainstalovat tak po restarte mi tam prida do spravcu len ten ovladac ktory vyhadzuje chybu 12 a neviem preco.
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2012, 11:04)
uz som preinstaloval cely win a stale pri zvukovke vypisuje Zariadenie nemoze najst dostatok bolnych prostriedkov, ktore by mohlo pouzit. (kod 12)
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2012, 11:04)
uz som preinstaloval cely win a stale pri zvukovke vypisuje Zariadenie nemoze najst dostatok bolnych prostriedkov, ktore by mohlo pouzit. (kod 12)
-
typek61
Darca
pouzil si zlu verziu asi.stiahni si everest a kukni sa aku mas zvukovku