The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
pani,
mam taky problem, viem pouzivat iba dva revy , dalsich 5 mi nejde, ako to spojazdnim ? ak to ma co docinenia s dracimi dusami , tak tych som nazabijal uz asi 15 a objavil cca 6 slov .
mam taky problem, viem pouzivat iba dva revy , dalsich 5 mi nejde, ako to spojazdnim ? ak to ma co docinenia s dracimi dusami , tak tych som nazabijal uz asi 15 a objavil cca 6 slov .
Keď zabiješ draka získaš dračiu dušu, dračiu dušu môžeš "vložiť" do revu, a tým ho sprístupniť. Robí sa to tuším v menu Revov R-kom, prípadne niečim iným, je to tam určite napísané.
-
Space5800
Medium Professional
Aky kľúč? Veď tam sa stretneš s tým učiteľom, pokecáte si a povieš mu že môžeme isť. Odomkne a idete.
ludia mozem byt vlkodlak a upir zaroven? som vlkodlak ale zatial som nestretol upira takze ani neviem ci sa mi oplati nechat sa bit upirom ked ho stretnem ak ma niekto s tym nejaku skusenost napiste dik 
Keď si vlkolak, máš 100% imunitu voči nákazám, teda aj lykantropii, takžie nie, nemôžeš. Myslím, že je to tak aj opačne.
-
Space5800
Medium Professional
Keď sme už pri tých vlkolakoch, sú tam nejaké nevýhody? Zatiaľ som si nič nevšimol.
že ho nemôžeš použiť v meste nevieš mapu otvoriť ani inventár teda nič
dakujemHensym napísal:Keď zabiješ draka získaš dračiu dušu, dračiu dušu môžeš "vložiť" do revu, a tým ho sprístupniť. Robí sa to tuším v menu Revov R-kom, prípadne niečim iným, je to tam určite napísané.
otázka tkvie, má niekto Skyrim LIMITED EDITION ? bola vôbec ? ak áno, čo tam bolo ? či môžem ľutovať, viem, že mala byť collector's ale tá je vyčíslená na 130€, myslím, či bola neaká predobjednávková, alebo len základná, totižto, nedá mi si ju nekúpiť 
-
lekoklatik
VIP
-
Space5800
Medium Professional
Nemal som namysli keď si premenený. Len proste keď máš tu schopnosť, či sú tam nejaké nevýhody.kostak napísal:že ho nemôžeš použiť v meste nevieš mapu otvoriť ani inventár teda nič
písal som, že nemyslel som collectors edition, myslel som na neakú ako býva, že má zdarma neaké blbosti, tá collectors je už veľký "špáz"lekoklatik napísal:google ban? http://directgamingforum.com/?p=330
btw:
máte aj vy v hre toľko bugov ?
Nemaš bonus ucenia schopnosti zo spanku (10 az 20% rychlejsie)
Space5800 napísal: Nemal som namysli keď si premenený. Len proste keď máš tu schopnosť, či sú tam nejaké nevýhody.
okrem toho, že stráže budú dávať hlášky typu "to jsou...chlupy, co ti roste z uší?" a "nelíbi se mi tvúj vlčí výraz" alebo tak nejako, tak nič iné, ale ja po smrti Kodlaka a po tom, ako on sa "odbremenil" od lykantropie som urobil to isté, a ak sa "nakazím", tak si dám "lektvar léčby nákazy"
tomu som nepochopil. mohol by si to trochu rozpisat?frajerik napísal:Nemaš bonus ucenia schopnosti zo spanku (10 az 20% rychlejsie)
A co sa tyka bugov - zatial nic velke neregistrujem. Hra je stabilna a padla mi len raz pri dialogu.... a par krat sa mi stalo, ze po prejdeni kurzorom po predmete zmizol (dalo sa nan kliknut, resp. ho zobrat, len som ho nevidel)
-
Space5800
Medium Professional
K tým bugom, taktiež som si nič veľké/časté nevšimol. Za 27h hrania hra padla len raz a to tesne po loadingu. Raz sa mi podarilo najsť palcat ležal 1m nad zemou, vo vzduchu. A teraz som si spomenul, jeden veľký som predsa len mal. Pri queste s Esbernom, kde ho nebolo počuť a titulky preskakovali ani nie po sekunde. Dá sa to vyriešiť cez BSAUnpacker rozbalením súboru VoicesExtra.bsa. (presnejšie poradi gugl)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja už som mal množstvo bugov a chýb: zaseknuté npc, lietajúce objekty, lietajúce npc, pády, prepady fps, chodenie v miske, npc neotvára dôležité dvere..
Ak neratam bugy typu zasekavanie sa nepriatelov, cas od casu okamzity pad do windowsu.. tak si ani ziadny nevybavim, co by stal za zmienku.
Budto to stihaju updatovat skor nez na ne narazim, alebo som este nenatrafil.. alebo orig. PC verzia tym nie je tolko zatazena.
Budto to stihaju updatovat skor nez na ne narazim, alebo som este nenatrafil.. alebo orig. PC verzia tym nie je tolko zatazena.
Mne sa raz mamut sám od seba katapultoval asi 40 m do vzduchu a následný pád ho zabil