-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Asterix, facebooku aktivuje novinky postupne do profilov. Napríklad ja som to na obed tiež nemal a teraz od cca 20:00 to už mám upgradnuté
.. Neboj sa, čoskoro aj na teba príde rad.
mne osobne to vadi, nepaci sa mi to a vypinam si to stale
a nepacia sa mi ani tie recent a highest stories first
FB purity Ticker "lieci" uz vyse mesiaca a poradie/zobrazovanie postov na wall tiez...
-
Shark NX
Addict
Stava sa toto niekomu? FB mi to robi pravidelne po urcitej dobe necinnosti.
Robi mi to aj na Windowse 7 HP aj v ubuntu 11.10 ... Na Mozille 8.0
mne to robi tiez, ale mne sa to zobrazi a po par sekundach samo zmizne
-
lekoklatik
VIP
Tiež mi to robí.
Či dám ukončiť alebo počkať, tak to proste zmizne a fungujem Ďalej.
Žeby sa mi fcb vŕtal v PC? ^_^
//ah tak
Či dám ukončiť alebo počkať, tak to proste zmizne a fungujem Ďalej.
Žeby sa mi fcb vŕtal v PC? ^_^
//ah tak
-
Shark NX
Addict
Nie nie, je to len Script pre chat alebo messages, ktory sleduje zmeny pocas tvojej nepritomnosti.
Len nechapem, ze doteraz to fungovalo bez problemu a stacilo spravit Ctrl+F5 raz za par dni a teraz to robi furt.
Len nechapem, ze doteraz to fungovalo bez problemu a stacilo spravit Ctrl+F5 raz za par dni a teraz to robi furt.
ak nieco komentujete nejakej skupine, nemyslim prispevok niekoho, ale napisete prispevok v skupine na nastenku, vypise vam ho aj na vasej nastenke a je to viditelne vasim priatelom
pytam sa, je mozne to vypnut? aby to priatelom nezobrazovalo?
pytam sa, je mozne to vypnut? aby to priatelom nezobrazovalo?
-
Nadeo
Guru wannabe
Zobrazuje to iba priatelom ktori su tiez v tej skupine
Mne to robilo keď mi nestíhala ramkaShark NX napísal:Stava sa toto niekomu? FB mi to robi pravidelne po urcitej dobe necinnosti.
Inak robím sočku o fejzbučiku
aha, vdaka za objasnenieNadeo napísal:Zobrazuje to iba priatelom ktori su tiez v tej skupine
este otazka, je mozne si skupinu/stranku na facebooku nejak ulozit ako zalozku do toho laveho menu, aby som ju stale nemusel hladat cez vyhladavanie?
zdravím neexistuje niečo také ako conventer z videíí z FB na MP3 niečo také ako ked sa z youtube stahuje cez ten konventer hľadal som aj na nete ale nič také som nenašiel alebo kľudne môže aj video stiahnuť nemusí byť čisto MP3
-
katarinka23
Novice
ahojte, mám taký "problém" na ploche som si vedľa nejakého svojho komentáru zvolila, niečo, že už najbližšie komentáre v profile nezobrazovať či čo a to isté aj keď som si pridala niekoho medzi priateľov a vymazala som si to z plochy,aby to zopár ľudí nevidelo...ale akosi som zistila, že cudzí to na mojom profile vidia a ja to nevidím..neviete čo s tým? chcem,aby mi to znova na profile zobrazovalo..ďakujem
Chalani dajú sa nejak upraviť tie notifikácie ktoré sú priamo na facebooku ? (nie tie, čo chodia na mail, tie mám vypnuté) Je na ne nejaký filter? Lebo napríklad niekedy chodili notifikácie aj keď niekto dal like na nejaký môj komentár a teraz za toto vôbec nechodia. Uviedol som to ako príklad.
Prosím, ako si viem zmeniť nastavenia súkromia na pôvodé? Nedávno som sa pohral s nastaveniami a už som to x-krát pomenil. Nikto mi nevidí profil ani fotky nič. Čo mám konkrétne mám prestaviť?
-
lekoklatik
VIP
@Fiky > Account Settings (nastavenia účtu (?)) > Notifications (Notifikácie (?))
To by malo byť ono. @damiamarl > Privaci settings (nastavenie súkromia (?)) by mohlo byť ono
To by malo byť ono. @damiamarl > Privaci settings (nastavenie súkromia (?)) by mohlo byť ono
lekoklatik: presne takto to mám nastavené a profil a fotky mi vidí len jeden kamarát o ktorom viem inak mi profil ani nástenku nikto nevidí. Žeby nejaký bug??
-
lekoklatik
VIP
Veď si klikni napríklad "How you connect" edit settings a tam si nastav čo potrebuješ.
To veľké tlačidlo hore je viac-menej všeobecné nastavenie, ty si však môžeš nastaviť čo chceš (v rámci facebook-u samozrejme).
To veľké tlačidlo hore je viac-menej všeobecné nastavenie, ty si však môžeš nastaviť čo chceš (v rámci facebook-u samozrejme).
Leko: to nie sú práveže e-mailové notifikácie? Ja myslím tie klasické na facebooku vľavo hore keď klikneš ta tú zemeguľu.
lekoklatik: díky za rady mal som bloknutých priatelov neviem prečo, problém vyriešený