co teraz?
-
nemamstastie
Zablokovaný
co teraz?
Ahojte hojkaci, urcite viete ze som sa obracal sem ked som sa potreboval zdoverit zo vztahom a tak, mal som tu par tem /prispevkov ale idem hned k veci, Chodim s jednou babou s ktorou je to uplne super, byvame spolu vacsinou cez vikendy, ale je to dost tazky oriesok kedze je dost citliva a akoby chcela hadky vyvolavat, ked sme spolu realne vsetko klapev pohode, aj ked jej volam je vsetko super, ale prednedavnom sa urazila na fb, pretoze sme si pisali o vahe, povedal som jej ze sa mi paci taka pevna ako je teraz, co som myslel v dobrom ona sa urazila na to ze som jej napisal slovko pevna, proste ona to bere tak ze to slovo znamena byt ako tucny brav, je to trochu chore pretoze tak som to nemyslel pretoze ju mam rad taka aka je pritom ani nahodou nieje pri tele, je tak akurat, mne sa paci, lubime sa, proste to prekrutila a uz ma nebavi jej stale dokazovat ze som to tak nemyslel, asi ma iny slovnik alebo nechapem, tieto zeny och, viazat sa vztah v dnesnej dobe to je ozaj narocne a citim ze toho mam dost odkedy som snou, pritom niesme spolu kazdy den, ale ked sme, tak furt 2-3 dni spolu...Je to medzi nami fajn, ale proste stale sa najdu malickosti koli ktorym sa pochytime, potom sa na tom len smejeme, dufam ze to nebude take kriticke...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: co teraz?
...a otázka?...
skusim si tipnúť, dievča má do 17rokov (vrátane), má dosť nizke sebavedomie a komplexy a je riadne žiarlivá... Neviem prečo, ale takúto kombináciu som dakedy stretával veľmi často
A vyriešiť (ak sa to tak dá nazvať) sa to dá jedine rozhovorom, resp dozretím dotyčnej.
A vyriešiť (ak sa to tak dá nazvať) sa to dá jedine rozhovorom, resp dozretím dotyčnej.
-
qwerty-xyz
skusim si typnut ja, ide o zacinajuceho HROCHA, pri veku 16-17, zacinajuce hrosiatko. Hrošík si uvedomuje ze papat by tolko nemusela a z toho ma komplex a nizke sebavedomie, opravnene. Autor temy je ocividne zacinajuci lovec hrochov, takze zatial este netusi co a ako.
Proste masaker, ja som nikdy lovcov hrochov nechapal. Take antilopy, alebo zirafy. Popripade levice, pumy, a leopardice, hmmm to su uz vyzvy. A o draciciach ani nevravim, to musi byt clovek riadny borec. Ale hrošíkov, ... ach boze. No, kazdy na co si trufa.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
qwerty - len pre zaujímavosť...môžeš uverejniť popis každej z animálnych kategórií definujúcich dievčatá?...
-
nemamstastie
Zablokovaný
Dozvedel som sa ze ma silnu minulost, prezradila mi ze mama snou hrozivo zaobchadzala, bila ju, ponizovala ze aka je tlsta, ze ma ist na liecenie a pod. preto ju to tak vytocilo, to je jej slaba stranka preto ju to rozhodilo...preto by som jej rad pomohol ju s toho komplexu dostat...