podobná situácia ako Ultimatovi sa stala aj mne, škoda, že som tu nebol skôr aby som ťa na to neupozornil. Poznali sme sa rok, potom sme sa začali aktívne stretávať, chodil som po ňu pred jej dom (z rovnakej obce), každý týždeň sme sedávali na hojdačke, ukazoval som jej súhvezdia bla bla. Pri odchode som ju objal, tam nebolo o čom, tým nič nepokazíš, ak sa ale bojíš, pri objatí povieš že sa asi dlhšie neuvidíte (bude akceptovať objatie lepšie, ak je hamblivá). K ďalším dotykom jednoducho, napr my na hojdačke, postavil som sa prvý a nastrčil som ruku, aby som jej pomohol vstať, elegantne, nenápadne. Ruku som k jej domu nepustil, ani ona

Ďalšia lavička - (už otravuje, že?

) - povedal som, že som unavený, pospal by som si

ľahol som si jej do klina a tak sme sa rozprávali ďalej. Tiež jeden zo sprostejších nápadov, ale odhodlal som sa a fungovalo to. Pokračujeme k zábave, na ktorú som ju vytiahol z domu, nechcela ísť, preto si vravím, že to nie je ideálne medzi nami, to vieš, zábava je už niečo ako tancovanie spolu a tak... Prišiel som po ňu, nakoniec som ju prinútil, musela však ísť aj jej najlepšia kamoška.
/pozn. kamošky sa na seba ani jej postoj k chlapcom nevypytuj, majú to zohraté.
Na zábave som ju dokázal priam ukážkovo zabaviť, nemala problém s dotykmi, vtedy to bolo fakt silné kamarátsvo, z mojej strany samozrejme viac. Zobral som ju na prechádzku, učil som ju šoférovať takže kopa srandy a na moju obľúbenú pesničku, ktorú na tej disko zahrali ma chytila za ruku a odvliekla na parket. Samozrejme som s ňou nebol stále, nech to nevyzerá vtieravo, nech nie som pes. Kamoš (môj útočný tím Bravo) sa s ňou rozprával no čo a ako na zábave, ona sama skočila na tému ja, on jej nakecal že lepšieho si už nenájde, ona len potvrdzovala a pýtala sa ho, ako mi má dať niečo najavo, takže som bol natešený, lebo diskotéka fakt s ňou úžasná, a bolo to vidieť že je so mnou rada. ALE, bol som ju odviezť domov, už vychádzalo slnko, červený obzor, brutál romantika. Otvorila dvere, Ahoj Lukáško, poobede zahráme ten tenis..pa. Nič viac, čakal som ako kkt, bol som si istý že ona niečo podnikne, keď sa pýtala kamoša že ako. Vidíš? Mohol som niečo podniknúť ja, posral som to pri skvelej príležitosti.
Ďalej samozrejme pokračujú krásne sms, ako je rada že ma pozná a všetko čo na mne má rada, a chce ísť von a tak...vravím paráda, skúsim nabudúce. Blížil sa ale dátum môjho odchodu do zahraničia na celé leto, a predtým bola ešte jedna akcia u nás v dedine. Tak že tam to zaklincujem, lebo som videl že je to nesmelé káčatko, tak vyštartujem ja. Niekto to ale posral (jeden známy, ktorý vedel, že ten večer mi to na 100% vyjde to ale nemohol dopustiť, jeho pred pár mesiacmi odmietla) tak jej nakecal somariny, a ona? ...ani sa na mňa nepozrela celú zábavu, vtedy vravím je to v prdeli. Tiež som mohol situáciu zachrániť, ale som bol debil, vysral som sa na to, odišiel som do Anglicka, no objať na rozlúčku som stihol, ale už bolo vidno, že to nie je tá, ktorú som poznal pred týždňom. Vravím si, zachraňovať či to nechať plávať? Ako ty, po pár týždňoch som jej napísal sms, bola úplne vpohode (ale stále nie tá moja milovaná), no o mesiac píše že si našla chalana, tak som ju vyfučal z hlavy s tým, že dievča je ešte mladé, ešte tomu nechápe, ani si nepíšeme, proste nič, teraz sa venuje frajerovi a tak. Viem, že až sa rozídu, príde sa vyplakať na plece mne, no to už nemusím byť single, a nijak ma to netrápi

Ak budem single, prečo nie
to len taká kratšia príhoda