Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
podla tych sieti by mal fungovat normalne
Caute, rozhodujem sa medzi tymito dvoma telefonmi:
Samsung Galaxy Ace
http://www.orange.sk/eshop/zariadenia/S ... neId=12994
HTC Wildfire S
http://www.orange.sk/eshop/zariadenia/H ... neId=13993
Cital som nejake recenzie, pri HTC by mala byt vyhoda vyssia verzia androidu, no nevyhoda je slabsi procesor. Pri Samsungu to je zase naopak. No cital som ze HTC by s rychlostou ziadne problemy aj tak mat nemala. Bolo tam viacero odlisnosti pri oboch fonoch a tak ja so skor priklanam k tomu HTC. Ak mate nejake skusenosti s jednym alebo druhym, alebo sa v tom vyznate tak mi pls poradte
Samsung Galaxy Ace
http://www.orange.sk/eshop/zariadenia/S ... neId=12994
HTC Wildfire S
http://www.orange.sk/eshop/zariadenia/H ... neId=13993
Cital som nejake recenzie, pri HTC by mala byt vyhoda vyssia verzia androidu, no nevyhoda je slabsi procesor. Pri Samsungu to je zase naopak. No cital som ze HTC by s rychlostou ziadne problemy aj tak mat nemala. Bolo tam viacero odlisnosti pri oboch fonoch a tak ja so skor priklanam k tomu HTC. Ak mate nejake skusenosti s jednym alebo druhym, alebo sa v tom vyznate tak mi pls poradte
samsung galaxy s2 - z orange alebo polsky ?
Ahojte,
keby mi niekto vedel poradit, co sa "oplati" skor ?
Mam zaujem kupit Samsung Galaxy S2 z Bazosa...su tam nove telefony len z roznych trhov...
Naskyta sa otazka... skadial sa to viac oplati...zobrat ho od jedneho pana co ich nosi nove z Polska, neblokovane, nebrandovane,
alebo ho radsej zobrat vybraty zo Slovenskeho Orange ? ktory ma lepsie moznosti update, firmware atd...niekde som cital ze polske maju lepsie moznosti update.
dik za rady
keby mi niekto vedel poradit, co sa "oplati" skor ?
Mam zaujem kupit Samsung Galaxy S2 z Bazosa...su tam nove telefony len z roznych trhov...
Naskyta sa otazka... skadial sa to viac oplati...zobrat ho od jedneho pana co ich nosi nove z Polska, neblokovane, nebrandovane,
alebo ho radsej zobrat vybraty zo Slovenskeho Orange ? ktory ma lepsie moznosti update, firmware atd...niekde som cital ze polske maju lepsie moznosti update.
dik za rady
-
guess.whoo
Redeemer
to je blbost. update pride tak ci tak a radsej by som bral zo slovenska kvoli zaruke
cital som na nejakom sk fore, ze polske fony maju ovela skor update, aj na 2.3.5 ze prisiel ovela skor /teda neviem ci u nas uz je/. Dotycny, ktory nosi tie fony z polska ich tam nosi aj reklamovat, zase na slovensky samsung servis som tiez nepocul chvaly...tak preto sa neviem rozhodnut.
-
guess.whoo
Redeemer
dalsi update bude len ICS, na ktory si este budes aj tak musiet pockat dlhsi cas, takze tymi updatami by som sa velmi nezaoberal
je uz na Slovensku dostupny 2.3.5 pre Orange cez Kies ?
nemas skusenosti s tym ppc-eti servisom ? dost ludi ma negativne skusenosti...
nemas skusenosti s tym ppc-eti servisom ? dost ludi ma negativne skusenosti...
-
guess.whoo
Redeemer
no nastastie nemam skusenosti so servisom samsung. moj bude mat pomaly rok a zatial slape
tusim este nie je, ale ak je tu nejaky majitel sgs2 tak nech to potvrdi alebo vyvrati
tusim este nie je, ale ak je tu nejaky majitel sgs2 tak nech to potvrdi alebo vyvrati
ktory telefon by ste odporucili?
HTC Desire Z
SE Xperia Neo
pripadne nejaky iny v podobnej cene
HTC Desire Z
SE Xperia Neo
pripadne nejaky iny v podobnej cene
-
guess.whoo
Redeemer
tak neo a desire z su uplne odlisne..ty musis vediet co ti viac vyhovuje
no ja by som radsej siel do SE NEO, ale aj to HTC nevyzera zle, preto som sa tu chcel poradit, ze ci nahodou niekto nema s nim skusenosti...
Zdravim Vas, potrebujem pomoct vybrat MT z tmobile ponuky pre pausal podla seba 1,vybral som dake 4 telefony.Prosim napiste sem k tomu vase nazory. Diky moc
1.tel.: LG P690
2.tel.: LG P350 Optimus Me
3.tel.: Sony Ericsson Xperia X8
4.tel. :Sony Ericsson Mix Walkman
1.tel.: LG P690
2.tel.: LG P350 Optimus Me
3.tel.: Sony Ericsson Xperia X8
4.tel. :Sony Ericsson Mix Walkman
-
guess.whoo
Redeemer
teraz by som potreboval pomoct ja. zhanam nieco ako motorola xt882, ale aby fungoval/a aj u nas, kedze 882 je urcena len pre cinu.
cize potrebujem vykonnejsi, fungujuci dual sim android telefon. mate s nejakym skusenosti?
cize potrebujem vykonnejsi, fungujuci dual sim android telefon. mate s nejakym skusenosti?
Aky mobil by ste poradili do 300€ s androidom? Rozmyslam o Galaxy S +
nexus s, hlavne pre cisty android a oficialny upgrade na ICS
-
Sarger
Guru wannabe
Zdravím, chcel by som kúpiť Sony Ericsson Live with Walkman. Má s ním už niekto dáke skúsenosti? Prípadne z ktorého e-shopu alebo kamenného by som ho mohol zobrať, keďže Orange ho v blízkej dobe neplánuje zaradiť do ponuky. Prípadne nejaká alternatíva v podobnej cene...
-
zeto750
Medium Star
Zdravim
V january si chcem kupit novy telefon...
cena: cca 240€
Bude brany orange k pausalu...
Z momentalnej ponuky sa mi pozdavaju:
Xperia ARC S
Xperia ARC
Xperia Neo V
HTC Sensation (najvykonnejsi ale najhorsia baterka)
LG Optimus Black
Neviem ci maju vsetko v ponuke ale LG O Black alebo Xperiu Neo V by som mohol za dau cenu kupit aj obchodu osatne len na pausal...
Galaxy S2 nechcem...
Co sa tyka android telefonov dianie sledujem a momentalne ide skor o nerozhodnost ako o slabu informovanost... Ak mate nejaky argument preco ktory ano/nie budem rad...
Skratka co najlepsi pomer cena vykon , vydrz ....
vdaka
V january si chcem kupit novy telefon...
cena: cca 240€
Bude brany orange k pausalu...
Z momentalnej ponuky sa mi pozdavaju:
Xperia ARC S
Xperia ARC
Xperia Neo V
HTC Sensation (najvykonnejsi ale najhorsia baterka)
LG Optimus Black
Neviem ci maju vsetko v ponuke ale LG O Black alebo Xperiu Neo V by som mohol za dau cenu kupit aj obchodu osatne len na pausal...
Galaxy S2 nechcem...
Co sa tyka android telefonov dianie sledujem a momentalne ide skor o nerozhodnost ako o slabu informovanost... Ak mate nejaky argument preco ktory ano/nie budem rad...
Skratka co najlepsi pomer cena vykon , vydrz ....
vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
je dobry svizny, no ma problemy so sluchatkami, co maju aj mikrofon - napr. skullcandy hraju len ked je podrzane tlacidlo na prijatie hovoruSarger napísal:Zdravím, chcel by som kúpiť Sony Ericsson Live with Walkman. Má s ním už niekto dáke skúsenosti? Prípadne z ktorého e-shopu alebo kamenného by som ho mohol zobrať, keďže Orange ho v blízkej dobe neplánuje zaradiť do ponuky. Prípadne nejaká alternatíva v podobnej cene...
nie je nahodou v&hodnejsie mat lepsi procesor, baterku a novsi telefon ako android od googlusundevil napísal:nexus s, hlavne pre cisty android a oficialny upgrade na ICS
akurat tento tyzden som kupoval mobil a tiez som mal na to asi 300 eur. ten galaxy s plus ma velku vyhodu pre Super AMOLED display. 1 ghz vs 1.4 velky rozdiel nerobi - mozes si kuknut porovnanie se arc vs arc s. ale tym ze mas cisty android tak ta nespomaluju omalovanky typu touchwiz alebo sense. Avsak GPU ma galaxy plus horsiu, co pocitis pri hrach. Baterka pluska je kusok lepsia, ale co z toho ked telefon na noc aj tak skonci na nabijackemato59 napísal: nie je nahodou v&hodnejsie mat lepsi procesor, baterku a novsi telefon ako android od googlu