ela, je fajn, ze nemas rada fanatikov a drzis si odstup, ale neviem co je faktor, ktory vychodeuropanky zlomi, ale nedaj sa, lebo vsetky vravia to iste
nevysvetlitelne spravanie
Re: nevysvetlitelne spravanie
je len ironiou osudu, ze sa najde vela takych, ktore sa spustia s kadejakym Spanielom, Turkom, Grekom a inym snedym davacom len pre to, ze je snedy a usmieva sa... a take slecny pri tom na Slovensku posobia normalne a stazuju s na vlezlost "plazovych inzinierov"
ela, je fajn, ze nemas rada fanatikov a drzis si odstup, ale neviem co je faktor, ktory vychodeuropanky zlomi, ale nedaj sa, lebo vsetky vravia to iste
tento týždeň mi počas hodiny napísal do zošitu či teda chcem ísť pozrieť to mesto, o ktorom sme sa bavili?? ja, že áno..neskôr po hodine sa ma spýtal čo tam chcem vidieť či pamiatky, alebo prírodu, že je to veľké, spýtal sa ma či chcem ostať deň alebo celý víkend..ja, že jeden deň, on: môžeš aj cez víkend ja mám veľkú postel so smiechom..všetci sú rovnakí a neviem prečo si všetci chlapi myslia hneď na začiatku, že ženy sú k..y
-
KaptMichal
King
co sa pohorsujes, proste to len skusa...Niektore zeny maju rovnaky pristup, a mozno to ani nemyslel uplne vazne. Sama si napisala, ze to povedal so smiechom...
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
btw co je na tom ze povedal ze ma velku postel? preco za tym vidis nieco viac? milujem take "predsudky" to si myslis ze kazdy chlap co spi so zenou ze nieco v tej posteli maju? lolz, nechapem trosku ma to zaraza... add2 ved nie si tava a vies co ocakavas taktiez vie ze mu tam naha nevlezies a taktiez vie ze aj ked bude nieco skusat ze dostane po nufaku tak co robis z toho vedu? nevies sa nad to povzniest? a ak by mal ozaj blbe narazky posli ho do rite...
Hmh toto mi nieco pripomina 
ako si v poslednej dobe vsimam, v mojich koncinach to v poslednej dobe nejako nefunguje.
Pokial su dobri kamarati, je mozne ze maju o teba zaujem obaja, a ich dohoda moze tkviet v tom, ze jeden druhemu (tomu co to mysli vaznejsie) ustupi.
tzn - jeden je aktivnejsi a ten co ustupil sa drzi stranou ale pre pripad ze jeho kamarat pohori je pripraveny
Byvalo to take nepisane pravidlo...
ako si v poslednej dobe vsimam, v mojich koncinach to v poslednej dobe nejako nefunguje.
Pokial su dobri kamarati, je mozne ze maju o teba zaujem obaja, a ich dohoda moze tkviet v tom, ze jeden druhemu (tomu co to mysli vaznejsie) ustupi.
tzn - jeden je aktivnejsi a ten co ustupil sa drzi stranou ale pre pripad ze jeho kamarat pohori je pripraveny
áno vyzerá to tak, že presne o toto ide, časom som zistila, že ten jeden je do mňa úplne zaľúbený, ale mne sa veľmi nepáči, viac sa mi páči ten druhý, ten je tiež ku mne veľmi milý, pýta sa či nepotrebujem pomôcť a podobne..ale mám pocit, že nechce tomu druhému skákať do kapustyPLZAXBB napísal:Hmh toto mi nieco pripomina
to si myslíš, že v prípade, že jeden pohorí, druhý je pripravený? sú to najlepší kamaráti, ja si myslím, že pre chlapa je dôležitejšie nestratiť kamaráta ako získať nejakú babu
pripraveny "so zvolenim" toho prveho... teda ze v pripade ze toho prveho odmietnes, uz to nie je lezenie do kapusty, a kamarat sa nemoze hnevat, kedze ocividne nema sancu...
presne koli tomu aby sa kamarati nerozhadali by to malo takto fungovat
prax byva pochopitelne casto niekde inde
presne koli tomu aby sa kamarati nerozhadali by to malo takto fungovat
prax byva pochopitelne casto niekde inde
no neviem, oni vyzerajú byť takí dobrí kamaráti, že by sa nepodrazili..
Vsak vravim ...ela napísal:no neviem, oni vyzerajú byť takí dobrí kamaráti, že by sa nepodrazili..
Pokial das jednemu kosom, uz to nie je podraz
Pochopitelne nemozem za nic rucit ofc
hej, ale ak je jeden do mňa úplne zaľúbený a dám mu košom a ten druhý je jeho dobrý kamarát, tak si veľmi rozmyslí či si so mnou niečo začne, pretože pochybujem, že by sa tým nenarušilo ich kamarátstvo..PLZAXBB napísal:
Vsak vravim ...
Pokial das jednemu kosom, uz to nie je podraz
Pochopitelne nemozem za nic rucit ofc
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pozri skus a uvidis, ak mas o jedneho z nich zaujem, tak chod do toho....alebo chces riskovat ze stratis zivotnu lasku len preto aby si im nerozhasila priatelstvo?