Pneumatiky z netu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
miromi
Light Expert
Light Expert

Pneumatiky z netu

Príspevok od používateľa miromi »

Zdravim

chcel by som sa opytat ci mate nejake skusenosti s objednavanim pneumatik (momentalne zimnych) z internetu...prosim podelte sa o svoje skusenosti a tiez o stranku z ktorej ste objednavali.
Vdaka :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pneumatiky z netu

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no ja som objednaval pre firemne auta teraz, ale v CR, takze to ti prd pomoze :-) ... ale priebeh hladky ... telefon na kontakt z e-shopu - dotaz na moznost odberu pod fakturou (nevyhověno), objednavka cez formular, do hodiny potvrdeny mail, za hodinu poslane prachy prevodom a za dva dni pneumatiky dodane do mnou zvoleneho autoservisu :-) ... tovar bezchybny (2 sady Falken EuroWinter, 2 sady Bridgestone Blizzak, 1 sada GY Ultragrip) - vsetky sady bez poskodenia, zabalene a dokonca prilepeny pod igelitom listok s typom auta na ktory pojdu, presne, ako som pozadoval) ... spokojnost a myslim si, ze sa inak ako cez net gumky, ani neoplati nakupovat (jedine este cez pneuservis, kde mas znameho a da ti gumy za jeho ceny :-) ) ...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som objednával z POPGOMu a som spokojný. Pneumatiky dorazili v poriadku. Samozrejme boli nové (mali ešte čiary na povrchu od výrobcu).
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tema ako pre retardov, ako keby sme nic z netu neobjednavali a ako keby tu neboli porovnavacie stranky typu Heureka, Najnakup a ine, ktore maju aj mnozstvo recenzii a hodnoteni na internetovy obchod.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Ja som uz par krat objednaval, aj tento rok z http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk alebo http://www.pneutop.sk
miromi
Light Expert
Light Expert

test napísal:Tema ako pre retardov, ako keby sme nic z netu neobjednavali a ako keby tu neboli porovnavacie stranky typu Heureka, Najnakup a ine, ktore maju aj mnozstvo recenzii a hodnoteni na internetovy obchod.

paneboze temu asi treba zmazat lebo tohto uzivatela to nenormalne trapi....naco si davat namahu pisat blbosti ktore nikomu nic nedaju...ked sa ti nepaci navstevuj temy ktore ta zaujimaju...tym som skoncil... :smt006

inak vdaka ostatnym za reakcie...pozriem sa na tie stranky :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napisal to dost vystizne. Nejeden z nas kupoval pneumatiky z internetu, ale nie je to vec, ktora sa kupuje 3x do roka ako parfem, aby mohol mat niekto skusenost s desiatimi obchodami. Pricemania, Heureka alebo spominany NajNakup maju hodnotenia a recenzie internetovych obchodov, kde sa co to docitas, rovnako tak sa skusenosti a problemy docitas na specializovanych auto-moto forach a fakticky sa da povedat, ze tvoja tema nema hlavu a ani patu.
miromi
Light Expert
Light Expert

napisat skusenost s obchodom...hmm to vazne nema ani hlavu ani patu :lol:

sak to zmaz mam to na klobase ked sa ti nepaci suchaj nohami...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Teraz na jeseň som kupoval nové pneumatiky, zvažoval som tiež nákup cez net a robil som si prehľad na rôznych eshopoch.
Zhodou okolnosti som však dostal defekt, bolo to tak koncom oktobra, tak som si povedal, že kašlať na to, že dám to rovno prezuť a gumy kúpim u nás v pneuservise aj keď to bude o pár EUR drahšie, než by som mal jazdiť s dojazdovkou a čakať na gumy z netu alebo nechávať opravovať ten defekt.

Ku podivu, penumatiky v servise ma vyšli na na rovnakú cenu, ako keby som ich objednával z netu, ak by sa pripočítalo poštovné, tak z netu by boli ešte drahšie. Rozprával som sa s tým servisákom a hovoril mi, že tie eshopy tak podliezajú ceny, že na jednu pneumatiku má maržu 4 eura, no aj tak to radšej preda za tu smiešnu sumu, lebo inak si ľudia dovezu objednane z netu a uňho si to nechajú iba prezuť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Frikso: Ci pneumatiky podliezaju cenu alebo nie, tak to je otazne, pretoze ak preda 100 gum denne, tak ma urcite inu cenu ako ked on preda v servise 28 gum denne.
Frikso
Darca
Darca

Písané v zmysle, že podliezli predtým bežné maloochodné ceny vďaka nízkym prevádzkovým nákladom. No a servisaci a predajcovia sa tomu teraz začali prispôsobovať. Samozrejme pre koncového spotrebiteľa je to len pozitívne.

Hlavný je tam faktor, že zatiaľ čo servisáci a kamenný predajcovia majú gumy na sklade a obujú ti ich na počkanie, eshop spraví raz denne objednávku od distribútora a ten mu ich na druhý deň dovezie. A ešte aj kurier si mu po to príde. Takže eshop je v podstate len sprostredkovateľ (pokiaľ nejde o megaeshop) a tým minimalizuje náklady. Narozdiel od kamenného predajcu či pneuservisu, ktorý tovar musí držať na sklade/predajni, lebo zákazníkovi nemôže povedať príďte si zajtra.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Frikso: Nevidim v problem kamenneho obchodu v tom, ze pridte si pre to zajtra alebo pozajtra. Ked si to objednam z netu, tak aj tak to nebudem mat hned, ale tiez to budem mat az o dva dni. Ako pri internetovych, tak aj pri kamennych obchodoch zalezi od velkosti firmy a pocte zakaznikov, pretoze aj kamenna firma moze mat najpredavanejsie rozmery pneu skladom v dostatocnom pocte, rovnako tak aj internetovy shop moze mat sklad s najpredavanejsimi rozmermi, pripadne ma budovu do ktorej sa tych par pneu zmesti pre osobny odber, tak ako napr. pneudom.sk.
Frikso
Darca
Darca

hojko: Napriek tomu pevne verím, že si pochopil, čo som tým chcel povedať. :wink:
Napísať odpoveď