BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa The »

presne tak, prvy multi kill s chopperom :D
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

velmi pekny multi :)
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

H@wk napísal:Ovladace, bios... atd... checknute ?
Nechcem nikoho urazit, ale vacsina problemov je na vasej strane nie v hre... ja problemy nemam a dalsie tisice hracov tiez nie.
Od patchu som mal len 3x prestal pracovat, inak nic hrozne

čítal som si fórum na battlefield.com a tisíce ľudí majú problémy ako ja a ostatný :
tak je jasné že to nieje nastavením pc, ale tým perfektným patchom, ľudia čo ešte nemajú kúpenú hru, tak do vyriešenia problému by som im ani neradil si to kupovať, zbytočné peniaze

When I want to play:
1st try: BF3.exe error
2nd try: Can't connect to server
3rd try: You have been disconnected from EA online
4rd try: Game crash after 2 minutes of playing
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mne to tiez vobec nepada, takze som tiez toho nazoru ze problem je na tvojej strane a na strane ostatnich ktorim to nejde :)
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

A mas klasicku EU verziu alebo lacnejsiu rusku s nutnou zmenou registrov ?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

podľa mňa bolo BC2 oveľa lepšie ako toto. a zdá sa mi, že ani cheaterov tam nebolo toľko, ako tu. jedinými plus tejto hry sú množstvo zbraní a ich úprava, grafika a deštrukcia
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ja nechapem ale za 180 hodin co uz v BF3 mam:
-som nevidel ani jedneho cheatera...
-2x BSOD
-3x Disconnected from EA
-1x black screen
-5x BF3 Prestal pracovat...

Kto ma tychto vypadkov viac tak je bud obrovsky lucker, alebo ma nieco s PC...
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Tiez to nevidim tak dramaticky, je pravda, ze do hry sa dostanem na 3x ale potom vsetko ok. Hravam hlavne tam kde je 500 a viac ticketov.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

ale ako som už spomínal, tak podľa mňa nieje normálne, aby vás niekto zabil v priebehu 1sekundy
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

omfg 2x som ti napisal ze to neni cheat, ty budes asi nejaky spomaleny co? :X
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Hawk, prosím ťa už sa prestaň oháňať tým že máme niečo s PC..tieto problémy má tisícky ľudí..
všetko mi šlape bez problémov, jediný problém som s kompom nemal..
idem hrať bf3 a vždy mi prvý pokus o pripojenie skonci tým ze bf3 prestal pracovat..
potom to zvykne ist ale objavuje sa aj disconnected form EA..
našťastie ja osobne som s tým iný problém nemal..ešte tá čierna obrazovka na začiatku..
ale coop pomaly ani nespustim lebo ma to po siedmom pokuse prestane baviť..

no a to nehovorím o tom že tá hra je dosť nevybalancovaná..jak mapy tak zbrane, atd..
ja to hrám len týždeň a musím povedať že to je katastrofa..teraz už to je lepšie keď som odomkol nejaké tie vecičky
ale napríklad..chcel som jazdiť v stíhačke..zoberem ju a za 20 sekund ma zostreli navadzana raketa..kým som získal "flares" tak som skoro prisiel o nervy..
tak isto napríklad op IRNV..alebo týpek s F200,IRNV a všetky upgrady zbrane..myslím si že je to podstatná výhoda oproti tomu keď som behal ako engi s default M4a1..
imho dosť ťažké pre niekoho kto začne s hrou..no a ako som spomínal tie mapky..hral som metro 64 hráčov a stačilo mi...náš tým pod schodamy ich tým nad schodamy a spamujeme sa čím to len ide..úžastné..a to pri viacerých mapkách ..nechce sa mi to rozpisovať..
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No zrejme este nemas odohrane dost aby si to vedel zhodnotit ..
Ano niektore mapy nie su stavane na 64 hracov ako spominane metro, to su proste 32jky, ale odsudzovat celu mapu kvoli stupidnemu nastaveniu servra ? :)

A ano vacsina problemov je v PC nie v hre, kedze mam rovnaku verziu hry, len ine PC a mam podstatne menej issues ako ostatni, to ako vysvetlis ?

Unlocky si treba zasluzit, myslis, ze my ostatni sme ich dostali len tak ?
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Chyba rozhodne neni v PC ale v hre. Bola rushnuta "INB4 MW3". Mam taky isty problem jak Opak. Prve spustenie vzdy prestal pracovat ale potom na druhe to vacsinou ide(respektive sem tam to hodi black screen/ea error) a potom to uz ide. Kopa veci tam je nedorobena, ci uz gameplay, interface, hlasy alebo balance veci. Dufam ze cim skor vydaju dalsi patch a fixnu tie HLAVNE problemy a nebudu robit somariny ako buff mobilne AA...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

H@wk napísal:No zrejme este nemas odohrane dost aby si to vedel zhodnotit ..
Ano niektore mapy nie su stavane na 64 hracov ako spominane metro, to su proste 32jky, ale odsudzovat celu mapu kvoli stupidnemu nastaveniu servra ? :)

A ano vacsina problemov je v PC nie v hre, kedze mam rovnaku verziu hry, len ine PC a mam podstatne menej issues ako ostatni, to ako vysvetlis ?

Tam ti pri Metre nepomoze ani keby bolo 32 hracov. Je to nevybalancovana nahovno mapa.
Vie uz niekto ci tento "patch" opravil prepadavanie sa do zeme na Metre ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

H@wk napísal:No zrejme este nemas odohrane dost aby si to vedel zhodnotit ..

Koľko potrebujem mať odohratých hodín aby som vedel povedať že tá hra nefunguje tak ako by mala?
No a tie unlocky..čo k tomu povedať..vidím že si to vôbec nepochopil..keby si si teraz kúpil bf3 myslím že by sa ti veľmi ťažko začínalo..čo môže začínajúcemu hráčovi dosť znechutiť dalšie hranie..
zober si že keby teraz začneš s bad company..myslím si že tam je to celkom vybalancované..zbrane u assaulta, v pohode sa dá hrať so základnými, tak isto sniper..ovšem bf3..napr sniper..behať s default SVD a behať s M98 napr s straight pull bolt, dvojnožka..toto nemôžeš poprieť..proste začiatok je ťažký....tak ako píše frajerik v hre je ešte strašne veľa vecí na dorobenie/opravenie..aj bad company kým sa vyladilo tak to trvalo..ale proste nemôžeš poprieť že tú hru jednoducho treba doladiť..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja Opaka uplne chapem tiez som pindal pri BC2 ked som ho pustil a to mam dojem ze ten balanc zbrani bol v pohode no tiez ma supovali horom dolom a doslovne som 3 tyzdne hral len preto aby som si odomkol zbrane a gadgety nie preto aby som si ju uzival. A ked tak citam tento topic a plan kupit BF3 mam tak v lete po statniciach tak to bude ina rit zasa budem len pohyblivy terc pre ostatnych
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nad tymi unlockmi som rozmyslal uz v zaciatkoch a podla mna to nie je az taky problem. Treba akurat zmenit styl hrania a hrat opatrnejsie. Na zaciatku ti upgrady nabiehaju velmi rychlo, takze na strednu uroven sa da dostat pomerne lahko. A aj keby si mal odomknute vsetko, tak stale nie si ziadny rambo a nemozes len tak nabehnut k cudzej vlajke a cakat ze prezijes viac ako niekolko sekund. Vacsou vyhodou je iba infracervene videnie, ktore dava moznost zbadat nepriatela skryteho v trave.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol skill -30 ....ludia radim vam nikdy nehrajte unaveni :D
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

SchYzo napísal:lol skill -30 ....ludia radim vam nikdy nehrajte unaveni :D
podla coho sa ten skill usudzuje?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Skill údajne nevypovedá o ničom, tu to rozpísal hawk + priložil odkaz
("údajne" píšem preto, lebo to nehrám vôbec)
H@wk napísal:Skill level nevypoveda absolutne onicom, meni sa v zavislosti na tom kto ta zabije, co je v tejto hre strasne random... hlavne pri kope lamiek sediacich s mortarom a v technike
Kedze som vysoky rank tak je logicke ze ma uz zabijaju len nizke ranky a tak sa mi aj vdaka tomu potom skill znizuje, a ked ja zabijam tak mierne zvysuje, nevypoveda to onicom.

je to vysvetlene tuna: http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 731770357/

A moje stats.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 295186595/
Zacinal som so skill levelom okolo 800 a cim vyssi rank tym to slo dolu pritom som mal lepsie K/D viac HS atd atd..
Napísať odpoveď