Pár mojich postrehov k TF:
Spoiler
Mám transformer už 3 mesiace a kúpil by som ho kľudne zovu. Zo začatku mi vydržal s nonstom zapnutým wifi neuveriťeľných 9,5 hodin (hranie hier, prezerania máp-gps, internet, videa,..). Po čase to bolo 8 hodín, teraz keď v ňom mám niečo okolo 150 aplikácií to je cca 4,5 hodiny (neviem presne koľko a ktoré aplikácie sú spustené na pozadí). Nedávno som mal posledých 9 percent batérie a stihol som prehrať 45 minútový seriál (znížený jas, vypnté wify). čo sa písania týka - na prednáškach som nemal žiadny problém (softvérová klávesnica), používam OfficeSuite, kde si môžem rýchlo meniť farbu písma, veľkosť a pod. a klávesnicu používam Hacker Keyboard ktorá je dosť podobná bežnej klávesnici. Dokovaciu stanicu nemám, teraz som si ale kúpil mini klávesnicu od Genius ktorú napájam cez usb a myš ktorú napájam cez blootooth. pri prepojení s PC nieje treba žiadny špeciálny softvér, windows ho rozpozná ako bežný USB kľúč. Výhodou TF oproti iPadu je tiež že má micro HDMI, takže filmy a fotky si prezerám priamo na TV poprípade na monitore. Taktiež micro SD slot je celkom užitoná vec. Nieje problém napojiť ani usb flash disk, rozpozná mi ho rovnako ako SD kartu. iOS zatiaľ na aplikácie vyhráva ale tých 300K ktoré sú na Android nieje podľa mňa málo a nové aplikácie sa už robia na obidve systémy. Stabilita Androidu vo verií 3.2.0 nebola bohvieaká padal tak 1-2x za 2 dni, teraz s verziu 3.2.1 je to už lepšie, no niektoré aplikácie sú stále menej stabilné. Počul som tiež o nehodách s iPadom, že to sklo nieje až také pevné ako prezentuje Apple, o odolnosťi TF môžem povedať že mi spadol zo schodov a nič sa mu nestalo, azpadol mi za posťeľa a má trochu orýpaný rám sklo je však neporušené a nožom sa mu tiež nedá blížiť. Mrzí ma ale to že je málo príslušenstva, dá sa kúpiť obal, fólia na dyslpej, redukcia micro hdmi-d-sub a usb redukcia, žiadne dtojany, nejaké ďalšie obaly, príslušenstvá, ako to je pri iPadoch, vyrovnáva ale fakt že spolupracuje s množstvom usb zariadení. Skvelá vec je tiež na rok zadarmo Asus webstorage na ukladanie neobmedzeného množstva dát do cloudu, alebo vzdialené ovládanie PC pomocou predinštalovanej aplikácie Splashtop (kto pozná Teamviewer tak toto je lepšie). Na stránkach Asusu somtiež našie že bude update na Android 4 tak dúfam že bude lepšia stabilita a bude fungovať iac aplikácií (nefungujú hry od gameloftu - nie s originálnou Romkou)