-
lekoklatik
VIP
Re: Facebook
@Fiky: No práve to som si myslel aj ja, ale podľa facebook helperu je to predsa len to. Vyskúšaj, uvidíš čo to urobí.
FAQ tvojho problému.
FAQ tvojho problému.
Ludia, existuje nejake "5 ludi, ktori naposledy videli tvoj profil" alebo nieco take funkcne, realne ? Proste vypis ludi, ktori naposledy pozreli moj profil..
//karmista, k rozumu teba treba priviest asi teba, pripadne si take pripomienky nechaj pre kamaratov. Ono je funkcna aj napriklad vec, kde zistis kto si ta vymazal s priatelov, tak som myslel, ze aj nieco na "kto prezrel profil" bude na podobnom systeme pracovat
//karmista, k rozumu teba treba priviest asi teba, pripadne si take pripomienky nechaj pre kamaratov. Ono je funkcna aj napriklad vec, kde zistis kto si ta vymazal s priatelov, tak som myslel, ze aj nieco na "kto prezrel profil" bude na podobnom systeme pracovat
Jasne ze ... nie. Neexistuje.Sajmon napísal:Ludia, existuje nejake "5 ludi, ktori naposledy videli tvoj profil" alebo nieco take funkcne, realne ? Proste vypis ludi, ktori naposledy pozreli moj profil..
Porozmýšľaj, ako zistíš, kto si ťa vymazal z priateľov? Pozrieš zoznam priateľov predtým, pozrieš zoznam potom-> niekto bude chýbať. Ale kto si pozrel profil, to si nikde nepozriešSajmon napísal: Ono je funkcna aj napriklad vec, kde zistis kto si ta vymazal s priatelov, tak som myslel, ze aj nieco na "kto prezrel profil" bude na podobnom systeme pracovat
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Čavte. Mám na FB stránku. Keď som prihlásený pod svojim súkromným účtom, mám v hornom panely možnosť, prepnúť sa a vystupovať na FB ako tá stránka. Dá sa to urobiť potom aj opačne? Myslím, že som sa prepol do režimu stránka a chcem sa vrátiť späť pod moje meno. Teraz ma to totiž iba odhlási a musím sa lognúť na novo.
Tak to je chyba u teba, pretoze mne to normalne funguje a mozem sa bez problemov prepinat medzi svojim uctom a strankou. Pouzivam odkaz vpravo pod "Admins".
-
weroro
Flash coder
Som si to tam nevšimol
Ďakujem
prosim vas, mohli byt ste mi napisat presnu cestu k nastaveniu, aby som si zablokoval nastenku pred uplne kazdym?
hladam to uz 10 minut a neviem to najst, vdaka
hladam to uz 10 minut a neviem to najst, vdaka
-
Soviet
Darca
Privacy settings - How You connect - Who can post on your Wall? A vyber Only me
Vôbec mi nezobrauje, že prišla správa alebo upozornenia. Stále musím obnoviť stránku 
-
Shark NX
Addict
To vyzera skor na chybu prehliadaca ... Nemas nainstalovany nejaky Script blocker? ... O tuto fíčuru sa stara JScript ktory obcas robi neplechu a neodpoveda, ale vyzera to, ze u teba vobec nebezi.
Skus iny prehliadac, pripadne vypni vsetky doplnky.
Skus iny prehliadac, pripadne vypni vsetky doplnky.
Robí to všade, aj na inom PC 
Ako si odstarnim nejaku osobu z z toho stlpca napravo kde mam online friendov ? chcem mať osobu v priateloch ale nechcem vidieť že je online ani jej statusy ani nič
-
lekoklatik
VIP
Celkom zaujímavé štatistiky o čom sa točila na fcb za rok 2011
https://www.facebook.com/facebook?sk=ap ... 5986210152
https://www.facebook.com/facebook?sk=ap ... 5986210152
Neviete niekto ako deaktivuje novy timeline fb ??? Ja som si ho niekedy aktivoval cez developer a potom som ho vymazal 2 dni som mal normalny a potom mi naskocil zase timeline skusal som vsetko odstarnit co sa tyka developer aj ine veci co boli v navode ale stale mam novy fb ....

-
hojko
Site Admin
Pred par dnami som si aktualizoval FB na Androide, konecne to vyzera celkom dobre a je to aj pouzitelne, len skoda, ze videa hadze prilis velke.
Edit: Tu je o tom popisane: http://www.mojandroid.sk/android-aplika ... sprav-a-ui
Edit: Tu je o tom popisane: http://www.mojandroid.sk/android-aplika ... sprav-a-ui
Chcel by som sa spytat, ci je daka moznost zmazania nastenky na facebooku, komplet celu (statusy, odkazy), nemyslim zablokovanie
Skus FBpurity po nastaveni.
Ahojte, mám taký problém a to, že nevidím niektoré príspevky od neakých skupín, ako keby mi to niečo blokovalo, dá sa to neako nastaviť? Ďakujem
Nic take som tam nenasiel, akurat viem o "delete recent aktivity"heker napísal:Skus FBpurity po nastaveni.