Zdravim, asi pred tyzdnom som si kupil tento telefon, ale mam taky mensi problem s baterkou. Dost rychlo sa mi vybija, na zaciatku mi to az tak nevadilo, pretoze som sa skoro cely den s telefonom hral, takze bolo pochopitelne ze sa rychlo vybije. Predvcerom som ho vsak nabil rano o 8-9, cely den som s nim nic nerobil, a vecer som mal 40% baterky dole.
Ked som sa ale pozrel na vyuzitie baterie, tak mi tam pisalo, ze 40 az 50% baterie vyciciavaju "Sluzby spolocnosti google". Nejak mi neslo do hlavy, ako mi moze google zrat baterku, a uz vobec som to nechapal, kedze som ani nebol na internete.
Snazil som sa vypnut co sa dalo, zdielanie udajov, synchronizaciu spolocnosti google a neviem co vsecko, no stale mi to zerie 20% baterie.
Neviete niekto, ako sa to da kompletne vypnut, alebo co najviac obmedzit? Snad nie som sam kto ma takyto problem
Prvou je rootnut telefon (a cez program si prioritne nastavit spustane programy a procesy). Druhou je si dat custom ROM ku, v ktorej mozes toto iste a su v nej povacsine vychytane musky od vyrobcu.
Tretou ked nechces robit ani jedno ani druhe (-- napr moj pripad) je ze si sam povypinas vsetky aktualizacie telefonu, vsetky synchornizacie, a podobne, nasledne obmedzis pouzivanie displeja na minimum, vypnes, 3G, wifi, bluetooth, nebudes liezt na net, a nebudu sa ti automaticky aktualizovat veci na facebooku, maily a podobne. Vypnes si vibrovanie klaves, jas znizis na minimum, povypinas automaticke ovladanie a dalsie veci, je tam toho celkom dost.
Pozri ja mam pozapinane skoro vsetko, wifi, bluetooth a GPS mam vacsinou vypnute, ale displej mam na automaticky a synchronizaciu kompletnu, leziem na facebook, aj na gmail, aj na pokec, hram hry (pol hodinka denne) A baterka mi vydrzi nieco okolo 16-18 hodin, je pravdou ze na telefonovanie mam druhy mobil. Tento ma proste na prezentacie, fotky, videa, texty, a kadeco ineho. a ja mam SGS 2, ktory ma podstatne vacsie naroky na baterku.
Takze to je normalne, ze tieto telefony sa vybiju za 1-2-3 dni hej? Ja len ze to je moj prvy dotykovy, a stary SE ktory som mal, mi vydrzal aj tyzden predtym nez sa vybil
To nie je normalne, to je vyslovene VYSADOU tychto novych telefonov ze im takto malo vydrzi bateria. Den ked sa s nim bavkas, dva dni ked sa s nim skoro vobec nebavkas, a 3 dni ked s nim nerobis nic. 12-16 hodin ked sa aktivne pouziva na mail, facebook, hry a podobne . . .