Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Hladam hru(hry) kde letelo lietadlo,alebo vesmirna lod pohlad bol zhora a strielal vsetko co priletelo a ked zobral nejaky bonus tak sa mu menili zbrane na stale silnejsie a potom doletel ku velkej lodi(lietadlu) a tam uz musel palit o trosku viac aby ju znicil. vdaka
ak myslis nieco dost stare, tak ma napada "Ski or die"PsychoS napísal:raz som drtil taku flashovku, boli to akrobaticke skoky na lyziach. nevie nieco o takom?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Demonstar?izmo napísal:Hladam hru(hry) kde letelo lietadlo,alebo vesmirna lod pohlad bol zhora a strielal vsetko co priletelo a ked zobral nejaky bonus tak sa mu menili zbrane na stale silnejsie a potom doletel ku velkej lodi(lietadlu) a tam uz musel palit o trosku viac aby ju znicil. vdaka
Čfte..
hľadám dnes už zrejme celkom starú hru (3,4 roky).
Nejak takto si to pamätám :
Boli to autá, mali ste guľomet a rakety, rôzne mapky - viac menej nejaké derby ale aj lúky atď. Strieľali ste po sebe s pc. Malo to celkom peknú grafiku. Myslím, že tam bolo aj niečo ako meranie výšky skokov pri niektorých mapách a podobne
Ak viete názov tak ďakujem za help
Boli to autá, mali ste guľomet a rakety, rôzne mapky - viac menej nejaké derby ale aj lúky atď. Strieľali ste po sebe s pc. Malo to celkom peknú grafiku. Myslím, že tam bolo aj niečo ako meranie výšky skokov pri niektorých mapách a podobne
-
Hotwire
Addict
fuha to sedi na dost vela hier...ale tak z toho mi najskor vychadza Unreal Tournament 3
/edit: sorry zle som to precital
/edit: sorry zle som to precital
Schyzo majú to byť autá
Unreal Tournament je nejaká strieľačka ...
-
javatar
Hardcore addict
popis pripomina niektori Carmagedon ale neviem ci ma verziu staru 3-4 roky
Ono je to skôr niečo ako FlatOut lenže sa tam dalo aj strieľať ako som spomínal
-
Hotwire
Addict
v carmageddone si nemal kulomety na aute...mne to skor pripomina Interstate 76 ale to je z 97ho takze to nepasujejavatar napísal:popis pripomina niektori Carmagedon ale neviem ci ma verziu staru 3-4 roky
geniuspro:
Upshift StrikeRacer?
Death Track: Resurrection?
Upshift StrikeRacer?
Death Track: Resurrection?
No v celku sa to na tie hry podobá ale nie je to ono. Čo si spomínam, rakety si odpaľoval písmenom "V". Ale ak sa nedopracujeme k názvu tak rozhodne skúsim aspoň jednu z tých tvojich neoiron 
tak este skus tieto, niektore su ale starsie ako 4 roky:
Bandits: Phoenix Rising
Mobile Forces
Interstate '82
Bandits: Phoenix Rising
Mobile Forces
Interstate '82
Crashday?<Genius/PRO> napísal:Čfte..
Denco to je ono ! Fakt diki
Ale aj odhady ostatných boli dobré .. viem že hľadať nejakú hru je ako hľadať ihlu v kope sena.. ale keď niekto vie ako tá ihla vypadá tak to je ľahšie 
-
pepo191992
Medium Star
cawte...hladam nejaku hru ako blood rayen...daco podobne...aby sa to dalo hrat aj na gamepade...musi to byt na pc....
-
JeffHardyy
Light Professional
blood rayne? čiže sekačky asi chceš..to by som doporučoval devil may cry 4, ninja blade, darksiders...pepo191992 napísal:cawte...hladam nejaku hru ako blood rayen...daco podobne...aby sa to dalo hrat aj na gamepade...musi to byt na pc....
-
axxis
Addict
cela seria Prince of persia alebo Assassins creedpepo191992 napísal:cawte...hladam nejaku hru ako blood rayen...daco podobne...aby sa to dalo hrat aj na gamepade...musi to byt na pc....
Existuje nieco take ako simulator klasickeho Auta? Proste nejaka hra ktora by simulovala klasicku jazdu autom, tj zaradovanie rychlosti, spojka, smerovky, dodrzkavanie rychlosti a celkovych pravidiel cestnej premavky atd.
Ovladanie ak by bolo mozne nastavit na klavesnicu, mys.
Ovladanie ak by bolo mozne nastavit na klavesnicu, mys.
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadam jednu čo som kedysi hral tuším som ju mal z dvd score...v podstate tam bol vojak a medzi treningy patrilo aj jazdenie na snežnom skútri alebo preplaziť sa pomedzi lasere,a bola taktiež možnosť urobiť sa neviditelným na nejaku dobu ako to bolo v crysis..misiu si pametám len jednu v nejakom vlaku som prechadzal supravami a zabijal nepriatelov..bolo to na spôsob splinter cell a pohlad z tretej osoby...odmena k+