Mozu byt baba a chlap kamarati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Mozu byt baba a chlap kamarati?

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pratelstvi mezi muzem a zenou neexistuje, budto totiz jeden z partneru povazuje toho druheho za mene pritazliveho, at uz sexualne, nebo emocionalne, coz je pro ono druheho nestastnika, at uz si to prizna nebo ne, natolik ponizujici a urazlive, ze se to se skutenym pritelstvem vicemene vylucuje, nebo se naopak oba sexualne pritahuji, takze jejich „pratelstvi“ drive ci pozdej nevyhnutelne prepadne pres pelest postele, mnenit se tak v cosi zcela jineho.
Nuz Andre Mouroise to tymto krkolomnym suvetim celkom dobre zhrnul. Z mojej osobnej skusenosti s nim suhlasim, aj ked tam sa to neprepadlo "pres pelest postele", pretoze tomu branil moj strach, ze by sa strasne krasne kamaratstvo posralo. Spalil sa most, povedal som zbohom krutejsim sposobom aby nebolo cesty spat. Takto uz nie je ani kamaratstvo, ani vztah. Ostali len spomienky a vsetky tie kazdodenne cinnosti, ktore vam druhu osobu pripominaju. Od kvanta piesni a filmov, ktore ste spolu rozoberali cez poondiate pistacie az po.. co vlastne nie?
Je to velmi tazke, ked sa zamilujete do osoby, ktora je vam dokonalym priatelom. Ktora je v mnohych smeroch podobna az rovnaka ako Vy. Az do takej miery, ze uvazujete ci je tolka podobnost vlastne mozna. A denno denne to mate v hlave a pprehravate si oblubene sceny a pomaly si toho druheho idealizujete. V nieco cim nebol a ani nebude.

Tolko racionalna cast. Ta je ale samozrejme v tomto absolutne bezvyznamna. Pretoze najvacsia laska je ta nenaplnena a ta len tak lahko a rychlo neumrie. A to ze je najvacsia neznamena, ze je najkrajsia. Ta nenaplnena totiz zoziera krutym sposobom.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono plno ludi hovori ze o krasu az tak nejde a pod. pokrytecke reci, ale v skutocnosti o ide o pritazlivost v PRVOM rade. Pokial sa mi zena nepaci tak by som s nou nikdy nic intimnejsie nechcel mat.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Lenže kamarátiť sa s nou možeš aj keby bola "škaredá" (aj ked nechápem moc tomu,možno tak 1 zo 100 báb čo vidím denne by som povedal že je škaredá,nevkusne oblečená,nestará sa o seba).To je samozrejmé že keď s nou chceš niečo viac musí ťa priťahovať fyzicky ;) Možno niekto tvrdí že nie, ale je to tak.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

Ja by som mal jednu otázku a pripomienku k tejto téme. Ešte dávnejšie som spoznal na liečení (nie dušenvom) jedno dievča aké sa mi ani nesnívalo že môžem spoznať (fyzicky a duševne "dokonalá", inteligentná, múdra slušná, rovnaké názory......).
Keď sme sa stretávali dlho sme sa rozprávali, neskôr stále viacej o rôzdnych témach. Mne sa ona veľmi páčila a nechcel som si ju nechať újsť pretože ju na blázkosti nebudem mať dlho a ako sa hovorí, "najlepší tovar je vždy vypredaný."
Lenže ja aj ona sme také typy, že skôr udržujeme priateľstvá s ľudmi opačného pohlavia ako vyhladávame partnerstvá.
A to bol hlavný problém môj a jej. Vedel som že nemám veľa času tak som jej to začal dávať najavo. V súčastnosti mám pocit, že to naše priateľstvo narušilo a píšeme si už len veľmi málo. Ako zistím či som niečo pohnojil alebo nie???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak ju milujes, tak si to pohnojil uz na zaciatku.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mal si ju skúšať hneď od začiatku zbaliť, a vypisovať si cez facebook je najväčšia pip na svete, veľa krát som sa takto popálil aj ja sám...
btw
Lenže ja aj ona sme také typy, že skôr udržujeme priateľstvá s ľudmi opačného pohlavia
tohto sa dievčata najviac boja chalanoch, tj majú vysokú konkurenciu ak máš viac kamarátok ako kamarátov
damiamarl
Light Professional
Light Professional

mi-chau: nechápem, čo som mal pohnojiť už od začiatku? ..

Filipito: Prečo? ...problém by som nevidel v konkurencií. A čo sa týka facebooku, ešte som si ani raz s ňou nepísal, nie som zástanca takéhoto typu komunikácie a ona asi takisto. Ona chodí na fb minimálne čiže toto vôbec nehrozí. Len čo som si stihol všimnúť má strašne veľa kamarátok a aj na facebooku má mužov azda len spolužiakov, čo ja zas naopak. Ale žeby bola unsociálna alebo hamblivá a podobne, to veru nie..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

s facebookom som narážal na toto:
V súčastnosti mám pocit, že to naše priateľstvo narušilo a píšeme si už len veľmi málo.

prečo? keď máš napr 300 priateľov z toho 280 dievčat tak to hovorí asi o všetkom (čisty príklad)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

To s tým facebookom som to nepísal najpresnejšie lebo zatial sme si písali len raz a to bolo viac ako biedne písanie. Sry, ale fakt nechápem, čo má hovoriť o všetkom? ...toľko dievčat na fb nemám a keby som aj mal, ako to mení situáciu?
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

dobre video k teme:
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ultimate222 napísal:dobre video k teme:
presne tak...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keby jeden z mojich najlepších kamarátov nebol chalan, tak by som nad tým dlho uvažovala, ale takto viem, že existuje. A funguje nám to skvele, lebo chalani sú otvorenejší a vždy mi úprimne povie, čo si myslí. Niekedy je dosť kritický, ale aspoň viem, že to myslí úprimne a povie mi radšej negatívnu kritiku ako by sa mal pretvarovať. S jeho babou vychádzam tiež dobre. Mala síce krátke obdobie žiarlivosti na moju osobu, ale to sme si už vyjasnili. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ach deti moje :)

A velmi dobry komentar pod videom :)
"Male having Female friend without having THAT desire is almost impossible. There will be always something. Maybe the Female will not feel anything but Male will ."

And that's the thing ... Bolek, len tak for instance u Misa to tiez nebolo dlho az tak ciste ;)
Merco_
Professional
Professional

Shark NX napísal:Ach deti moje :)
tri posty hore :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Fuck, mate sem tie videa hadzat normalne, nie do URL tagu :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

jasne ved v tom videu to je presne zobrazene tak ako to je...

vsetci "normalni" (podla mna normalni chalani) povedali ze je to nemozne...

a zenske ? tam to hovori samo za seba, jasne ze mozeme byt kamarati, jasne vsetko bude OK, budeme kamarati... ach take povrchne...
Merco_
Professional
Professional

Tak potom som podla teba nenormálny :D ked si vieš držať odstup tak to ide.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

merco: odstup? blbosť... akonáhle sa ti baba páči, alebo k nej niečo cítiš, tak ju chceš a to kamarátstvo len hráš dúfajúc, že raz holka dostane rozum...

môžeš byť kamarát s babou, ktorá sa ti nepáči a vieš, že k nej nikdy nič cítiť nebudeš... resp. ak ťa jej vzhľad odpudzuje natoľko aby si niečo začal cítiť...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Merco_ napísal:Tak potom som podla teba nenormálny :D ked si vieš držať odstup tak to ide.
suhlas. teraz je sice moda, ze kazdu krajsiu single zensku, s ktorou chalan dobre vychadza, treba tahat za najblizsi krik, ale clovek ma rozum a dokaze uberat prioritu pudom. preto podla mna moze mat chalan, ktory nie je homosexualny, za kamaratku dievca.
Merco_
Professional
Professional

Nie Maki práveže ona je celkom pekná ale povahovo mi nesedí takže by som s nou nič nechcel mať. Ale ako kamarátka je fajn.
Napísať odpoveď