Ako funguje x-Box live ?
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako funguje x-Box live ?
Čavte mám v pláne si kúpiť x-Box 360 . Kamarát mi povedal že hry môžem mať zdarma ak si to dám flashnut ale že konzolu zablokujú a nebudem mohol hrať online . Tak som mu povedal že konzolu si nenechám dodrbať flashovaním a že radšej si kúpim hry a budem hrať aj ONLINE a nie si sólovať na singleplayery . Chcem sa preto opýtať , počul som že za x-box live treba platiť . Našiel som toto (http://www.alza.sk/zlata-clenska-karta- ... d71240.htm) ak si vlastne toto kúpim budem mohol hryť live resp. multiplayer hier ktoré mám zakúpene napr. BF 3 ? Výnde to teda 20 € na 3 mesiace alebo k tomu trebá niečo iné a ku každej hre si budem musieť kúpiť zvlášť xbox gold ? Ďakujem , chcem to vedieť preto , lebo nemám záujem solovať na SP .
Ako funguje x-Box live ?
Staci si kupit golden a mozes hrat vsetky hry.Potom si dokupis dalsi ked uz vyprsi.Pri kupe xb360 mas jeden mesiac zadara:-) mozes vyskusat a potom sa rozhodnut.
Na online hranie je lepsia PS3 je to zadara:-)
Na online hranie je lepsia PS3 je to zadara:-)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Ako funguje x-Box live ?
ak si kúpiš xbox máš v balení online hranie na mesiac. Po vypršaní už online hrať nemôžeš ale single hrať môžeš. Na 3 mesiace to stojí cca 20 eur http://www.alza.sk/zlata-clenska-karta- ... d71240.htm . Flashovanie je dobré na hranie stiahnutých hier. Ked si xbox naflashuješ budeš môcť hrať stiahnuté hry ale online si nezahráš ani hry ktoré si si kúpil. Na PS3 môžeš hrať online navždy zadarmo ale má horšiu grafiku.
ps 3 ma horsiu grafiku? to si kde nabral? 
Ako funguje x-Box live ?
Dpc to hore co som pisal je daco ine?kur*a napises to iste len trocha ine slova pakaren !!!MichalkoOo napísal:ak si kúpiš xbox máš v balení online hranie na mesiac. Po vypršaní už online hrať nemôžeš ale single hrať môžeš. Na 3 mesiace to stojí cca 20 eur http://www.alza.sk/zlata-clenska-karta- ... d71240.htm . Flashovanie je dobré na hranie stiahnutých hier. Ked si xbox naflashuješ budeš môcť hrať stiahnuté hry ale online si nezahráš ani hry ktoré si si kúpil. Na PS3 môžeš hrať online navždy zadarmo ale má horšiu grafiku.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
napísal som to zrozumiteľnejšie
a PS3 má horšiu grafiku.
a PS3 má horšiu grafiku.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Díky chlapci , ujo má xbox a jeho kamoš doniesol PS3 . Viem že je to na PS3 zdarma hranie online ale ako som videl porovnanie grafiky je pravda že xbox jú ma podstatne lepšiu preto chcem ten xbox . 20 € na 3 mesiace zas toľko nieje .
ako funguje sťahovanie hier cez Xbox live? napríklad ak ide o nejakú novinku. treba kvôli tomu niečo kúpiť, alebo niečo podobné?