Ahojte, nasiel som jeden stary ATA HDD, no moja doska ma len pripojky pre SATA HDDcka, existuje nejaky kabel ktory by to vedel spravit? alebo je tu vobec nejaka moznost to zapojit? nieco podobne by som potreboval spravit aj s CDromkou, ak je nejaka moznost.
Ty s tym tvojim e-bayom. Zaruka nikde, kvalita tchaiwan a podpora nulova.
Hracicky ako ukazovatka laserove a pod mozes brat z e-bayu ale taketo veci co ti mozu skratovat PC by som nikdy nekupil.
Stojim za rufus59-om v tom, ze taketo veci sa kludne daju vziat za par drobnych z Ebayu, rovnako ako kable, citacky kariet, redukcie a ine veci. Tam to kupis za 3 dolare, u nas za 25 eur a to je rozdiel. Dolezite je precitat si hodnotenia uzivatel a hlavne popis produktu.
Káble a redukcie by som neváhal kúpiť aj ja. Ale skôr by som váhal zobrať niečo čo zapájam priamo do PCI-E slotu na matičnej.
A áno. Vždy keď niečo pozerám na Aukre alebo podobnom webe tak pozerám hodnotenia daného užívateľa.
dafter - Predpokladas zle, mozno to patri americkej firme, ale je to nieco ako bazar a aukcie, objednavas z celeho sveta a elektronika sa tesi oblube z Ciny a Hong Kongu.
Z ebay-a som objednaval redukcie kable, citacky kariet, wifi adaptery, nabijacky do notebookov a neviem čo všetko a funguje to doteraz.
Ako píše Gangy - tovar je značkový aj neznačkový. Je to lacnejšia varianta ako na Slovensku.
rufus59: Clovek si premysli, kde a co kupi a ci mu to za tie peniaze stoji. Masterdeadovi som objednaval daky kabel na MacBook ci co to bolo, nejaka hlupost na Apple. Tu pytali za to 25 alebo 30 eur, detski otroci v Cine to vyrobili za par drobnych a tak cely kabel aj s prepravou vysiel na asi 6 eur. Masterdeadovi funguje v pohode a fakticky usetril okolo 20 eur.