Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Kok
Light Professional
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
jak by ste dakto chceli, kamarat predava ucet, je to na serveri sylvanas pvp eu, je tam 10 charov vsetko 85. dokopy asi 120k goldov
-
James13579
Star
poradte nejaky free server kde chodi vela ludi a kde sa da rychlo expit. dakujem
Aky leveling spec by ste doporucili pre huntera?
Určite BM nerobíš nič len pošleš peta a ten si to dáva sám 
-
007miroslav007
Expert
Viete mi niekto poradiť? Odkedy je na offi Cataclysm, vypína sa mi wowko...netuším prečo. Proste sa stále vypína
hneď ako sa lognem. Hláška ako na free serveri....you have been disconented alebo ako to je
.
Mna od dnes disconnectuje na ofi. Pisal som ticket, ale zatial sa mi nedostala odpoved. Uvidim ako to poriesia.
-
007miroslav007
Expert
Tak potom napíš čo si sa dozvedel. Mna to tiez disconectuje,ale uz dlhsiu dobu :'(. Tiez im idem napisat,ale az rano...
Nie ste sami. Konektivita posledne 2-3 dni je strasna. V raidoch wipujeme len koli tomu ze kazdu minutu disconnectne minimale 1neho cloveka.
Dostal som odpoved na ticket ale nic viac ako ze to riesi ich developer team som sa nedozvedel...
Dnes ráno boli servery offline takže už by to malo byť v poriadku 
-
007miroslav007
Expert
Uvidime, idem vyskúšať 
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
toto iste som mal tiez pred 2 dnami, kickovalo ma to v jednom kuse, robilo to asi 2 dni teraz to prestalo-=wolf=- napísal:Mna od dnes disconnectuje na ofi. Pisal som ticket, ale zatial sa mi nedostala odpoved. Uvidim ako to poriesia.
-
Royalflush
Guru wannabe
Nevie niekto, ako mám zistiť údaje o svojom účte, keď neviem ani meno/mail a heslo? (alebo skôr neviem kombináciu) Mail určite viem, ale ono to tam je celé popletené keď je to prepojené cez battle.net, čiže email je iný, učet sa konči na @battle.net .. a ach.. je*nutý blizzard
-
Fatall
Medium Star
hmm ja mam normalne moj mail ako prihalsovacie meno na bnet
http://games.tiscali.cz/tema/kin-raider ... k-to-57998 prvy na svete?ja som niekedy davnejsie cital v diskusii ako niekto pisal ze DW zabili dva tyzdne po vydani hry neviem co na tom pravdy ako vravim,videl som to na istom fore.debata bola aj o tom ako blizzard tvrdil ze Lick king je neporazitelny a tiez ho v kratkom case skolili.z cistej zvedavosti vie o tom niekto ze ako to je v skutocnosti myslene ten prvy DW kill?
Ano je to pravda dw padol ako prvý u korejcov hc samozrejme 
-
Fatall
Medium Star
Son-Goku napísal:http://games.tiscali.cz/tema/kin-raider ... k-to-57998 prvy na svete?ja som niekedy davnejsie cital v diskusii ako niekto pisal ze DW zabili dva tyzdne po vydani hry neviem co na tom pravdy ako vravim,videl som to na istom fore.debata bola aj o tom ako blizzard tvrdil ze Lick king je neporazitelny a tiez ho v kratkom case skolili.z cistej zvedavosti vie o tom niekto ze ako to je v skutocnosti myslene ten prvy DW kill?
korejcania to spravili prvy len preto lebo vecina top guild bugovala looking for raid a podostavali bany na 8 dni co sa im stalo osudne
http://wowfan.tiscali.cz/novinky/tajems ... raiders/1/
Tak samozrejme ale boli by naivný ak by čakali že im to prejde bez povšimnutia. 
http://ekonomika.sme.sk/c/6198404/spori ... oogle.html
Nie som majitelom karty od SLSP ale len tak zo zaujimavosti, prejavi sa to nejaku aj u Blizzardu?
Nie som majitelom karty od SLSP ale len tak zo zaujimavosti, prejavi sa to nejaku aj u Blizzardu?
nikto na svete to pred nimi nedokazal?fakt si spominam ako v nejakej debate na nete som precital o tom ze dw bol porazeny kratku chvilu po vydani caty.nehadam sa len mi to hlava nebere.21tomy21 napísal:Ano je to pravda dw padol ako prvý u korejcov hc samozrejme