tomas898 napísal:inak,pre tvoju informaciu:moju karmu si mozes znizovat kolko chces,je mi to jedno.karma ma nezaujimala ani pred tym,nebude ma ani teraz. jedno,vidim ze s ludmi ako si ty sa neda poriadne ani pisat.svoje hodnotenia o uzivateloch tohto fora si nechaj pre seba,naco to sem musis vypisovat?to sa fakt tak nudis?a neviem,odkial si nabral ze "rady neberiem vazne"....no coment....a vyviest ma z omylu sa da aj normalne,nie len tym tvojim spôsobom.inak vsetky temy (cest vynimkam) koncia hadkou (fuuuha,ani neviem preco). "Nevykrúcaj sa" - a co sme tu,na sude?ze sa nemam vykrucat...no uz jedno,toto forum uz necham tak,lebo vidim, ze uz odtialto nic normalne nedostanem
BTW:nemusis uz odpisovat,ze aky som sprosty,atd. .... aj tak by ma to neprekvapilo,keby to bol tvoj nasledujuci tah...pre mna toto forum sotva uz bude mat osoh,no pre ostatnych to bude mozno zdroj novych informacii...ahojte
Prepáčte, že vás ostatných ignorujem, no mám pocit, že tu by sa hodilo niečo viac.
Veľmi zaujímavé. Vlastne, rád by som podotkol, že takýchto príspevkov som už videl hojno. Jeden bol v tej veľkej téme o náboženstve, Ďalší bol od niekoho, kto chcel urobiť operačný systém... Zaujímavé.
Taktiež nepochopil, že tú poslednú vetu som mu neísal pre to, aby som naňho útočil, ale pre to, lebo je to tak trochu slušnosť.
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2011, 17:41)
BX napísal:ServerApp ale čo je veľa, to je veľa!
Ak chceš reagovať na tému, tak reaguj. To si spravil náhodou dobre. Kým si nezačal písať o tom, aký si najväčší kráľ, všetko vieš najlepšie a všetkých vyvádzaš z omylu.
Tvoju podrobnú analýzu príspevku, to snaď nemyslíš vážne?! Písať niekomu o tom, čo ako myslel? Tak snáď ja viem najlepšie, ako som čo myslel a keď chceš niečo opraviť, tak oprav. Ale sakra nie každé jedno slovo, každú čiarku a predložku (Čakal som, kedy sem prídeš s grafickým syntaktickým rozkladom a analýzou všetkých vzťahov a morfém slov)
Ak si presvedčený, že máš pravdu ty, ty a nikto iný len ty, tak buď. Ale neťahaj to tu do SPAMu. Napíš radšej autorovi SS s tým, aký si kráľ kráľov kráľ kráľ kráľ, nech ťa môže kľudne odignorovať.
No. začnem od konca.
Vieš použíť flash ako serverový script?
Tú odbornú analýzu som nemieril na autora, ale na hwipa. Dnes ráno sme sa pekne porozprávali, a celkom nám to šlo. Zaujímavé. Zdá sa mi, že dotknutý si tu ti, a nie hwip.
Ja som nenapísal, aký som najväčší. Trochu som sa naňho hneval. Snažil som sa mu povedať, že sa do toho veľmi nerozumie. Čo sa týka vety "Ja som ťa vyviedol z omylu", to bola narážka na jeho príspevky, kde hovoril o tom, že
ON ďakuje,
ON si myslí,
ON chce,
ON vie a pod. To si zrejme nevycítil, ale ja ti to nezazlievam. Nechámj to tak, aby som to (ako si povedal) nezatiahol do spamu, veď téma je už vyriešená. Chlapec sa registroval na jakpsatweb (a pridal by som tam aj to pcforum).
Tam mu dajú. Vlastne už nie. Myslím, že má niečo v koši, ale to len myslím.